< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 9 Ağustos 2022; 23:23:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoşçakal TurkNet! (3. sayfa)
-
-
Merhaba, bu şekilde bir talep sayısı bulunmuyor. Proje ekiplerimiz adresinden iletilen he talebi değerlendirmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 10 Ağustos 2022; 8:32:16 >
-
Bende engelli olarak turknet kullanıyordum. Bana zam yaptilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozaman çatlada PATLA bende o büyükşehirdeki şanslılardan bir tanesiyim. Eğer bu kadar kıskanç olmazsan belki seninde apartmanına GİGAFİBER gelir ben gayet memnunum türknetten 140₺ ye 1000 gbps hız alıyorum ÇATLAAA
gigafiber altyapının devamlılığı için gigafiber paket fiyatı 1000 lira olunca o zaman görürüm seni. yok öyle telekom altyapısındaki müşterilerden fazla para alarak gigafiber döşemek. türk telekom altyapısındaki müşteriler bir bir ayrılınca piyango size vuracak. en azından telekom altyapılılar farklı internert firmalarına geçiş yapabiliyor. sen gigafiberde turknete mahkumsun.
-
1000 lira olursa kapatır Türkneti, gidip Türk Telekomdan VDSL alır, bu kadar zor değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, fiyat güncellemesi her kullancımız için geçerlidir. Engelsiz tarifesi üzerinden yine indiriminiz tanımlanacaktır. -
Aslında altyapınız Fiber(100Mbps ve üzeri) altyapıyı destekliyorsa aynı fiyata TurkNet çok uygun geliyor, fakat altyapınız 16, 24 veya 50 Mbps gibi hızları destekliyorsa aynı parayı vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu yaklaşım hiç doğru değil. Yani bir uçakta uçarken iyi bir hizmet almak istiyorsanız Business Class için fazladan para ödemeniz gerekir. Umarım örneğim denk olmuştur.
Edit: Veya TurkNet'in yerinde olsam altyapısı 100Mps hızın altında kalan hiç aboneye Internet vermezdim. Böylelikle Turknet abonelerine kaliteli hizmet vererek çıtayı yükseklere taşırdım. Hımm, bu sefer de 100Mps ile 1000Mps arasında kavga çıkardı, düşündükçe işin içinden çıkamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMartin -- 10 Ağustos 2022; 10:36:17 > -
Geçen arkadaslar hangi firma ve tarifeye geçtiklerini söylerlerse bize de yardımları dokunmuş olur.
-
Olmuştur, 3 yıldır kullanıcısıydım. Son sene sürekli internet kopmalarının şikayeti ile dolduruyordum şikayet kutusunu. Çalışma için birileri geliyor hat eski diyip geri gidiyordu. İyidr ilk yıllar çok iyiydi şimdi ne oldu da son bir yıldır sürekli kopuyor bu intetnet ? 50 mbit sınır koyduk baktık düzeldi. Dedim Alla hallaaaa, bide başka bir firmayı deniyim bakalım aynı mı.
İnternet kutusunda geçtim 3 aydır 70küsür mbit hız alıyorum bir gram kopma yok. Tabi çalışmalar aksaklıklar oluyor benim bahsettiğim o değil. Kronik bir kopma yok. Çok saçma değil mi ?
Turknet hatlarınız eski yüksek hız veremiyoruz diyor 50 üzeri çıkardığımızda zırp pırt int gidiyor, başka firmaya geçtim tık yok.
Babamın oğlu olsanız yine seçmem artık sizi ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben başka iss geçersem daha kötü hizmet alacağımın garantisini verebilirim. ucuz ama rezalet internet mi pahalı ama hızlı internet mi sorusuna ikinci cevabı veririm. çünkü 4 yıldır vodafone adsl kullandım. son 2 yıl perişan ettiler beni. bölge müdürüyle iki kez konuştum o bile sorunumu çözememişti. 16 mbit alacağıma iki yıl boyunca 4 mbit kullandım. türknet kullanıyorum aynı kablo 80 mbit alıyorum. başka iss denemeyi düşünmüyorum bile. evet türknet biri “keriz” yerine koydu ama başka iss denemek istemiyorum, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet kutusu suan en uygunu gecmeyi düşünen arkadaslar olursa özelden ulassin hem geçiş te takildiginz yerde yardimci olurum hemde karşılıklı 1 ay ücretsiz referanstan yararlanabiliriz
Çok şükür hayatım boyunca para konusunda zorluk çekmedim. Burada karşı durduğum şey bir firmanın yaptığı yanlıştır. Yanlışa yanlış demeyi öğrenip bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesinden uzaklaştığında topluma daha faydalı biri olabilirsin senin gibi biri için bile hala umut var
-
Vallahi yeter artık forum çoluk çocukların eğlence yerine döndü kim hangi ISS’ye geçerse geçsin. Ben turknet de kalmaya devam edeceğim
4 ay kadar önce TTNet'in bir kampanyası vardı: 35 mbit 119 TL idi. Mal gibi gittim turknet i tercih ettim. 1 hafta önce TTNet e geçtim aynı tarifeye 154 TL veriyorum şimdi.
Ben bu kazığı unutmam
Kadın çok iyi yapmış.
Bu arada çalışan olduğumu veya Turknetten para aldığımi ispat eder misin?
Bak eğer boş yapacaksan mahkemede görüşelim mi?
Turknet'e devam fiyatı ne olursa olsun çünkü hızı gayet iyi benim için en önemli olan konuda bu zaten.
-
Gerçekten üzüldün mü?
-
Türktelekom hariç mevcut internetim türknet fazla olmamak kaydıyla şuanki netim 20mbps civarı 170 lira bayılmak canımı sıkıyor 16 mbps paketlerde dahil 170 liraya kadar internet sağlayıcı önerebilirmisiniz arkadaşlar maksat aynı parada olsa farklı bir firmadan hizmet almak pek bilgim yok bu konularda aksaray ilinde hizmet veriyor olması şarttır teşekkürler
-
Harbi boş birisin. Blok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X