Şimdi Ara

Hoşçakal TurkNet! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul un İkitellisinde giga fiber kullanıyorum ve ufak bir sorunda hemen arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

Adama zam yapılmamış bide gelmiş zam yiyenler neden değiştiriyor diyor İnşallah yakında ona da yaparlar zammı da böyle gülmeye devam edebilir mi görürüz

• PUUAUAHHAAHAHAHAH

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda bizim de yollarımız ayrılıyor yaşandı ve bitti saygısızca

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

çok enteresan

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Adamlar sana özel bir şey yapmış Belki bana da yapsa bende değiştirmezdim Ama yapmadılar Ayrıca şu da 2 ayda verdiği sözü değiştiren adam bu sms'i de istediği gibi yorumlar Örneğin; biz size bu dönem zam yok dedik ama o temmuz zam dönemi için geçerliydi Şimdi geldik eylül zam dönemine Bunun için bir söylemimiz olmamıştı vs. Sonuçta adamlar Haziran 2023 diye kendi verdikleri sözü yediler Bir ucu açık sms'i mi ciddiye alacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 9 Ağustos 2022; 18:50:31 >

ceo cıkmış zam yok demiş. firmanın maaşlı çalışanı

"Merhaba, kararınızdan dolayı üzgün olduğumu belitmek isterim. Umarım bir gün tekrar yollarımız kesişir, sağlıklı günler dilerim."

bu da millete çirkef diyor. bir de hakkını savunacak mış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 9 Ağustos 2022; 19:16:33 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

Adam hayata trol olarak gelmiş Boşverelim işini yapsın

• Neyin kafasını yaşıyorsun 27 nisanda üye oldun 3 günlük fatura ödedin Daha sonra herkese mayıs 1'in de yeni faturalar kesildi Sana 139 kesildi de bize ne kesildi bi bak bakım

Hoşçakal TurkNet!

3 günlük fatura ödemedim. TurkNet ön ödemeli çalışıyor. Al nisan faturam burada.

Hoşçakal TurkNet!

Neyse seninle de daha fazla uğraşamayacağım. At gözlüğü takmaya devam.

Sanada heybetli bir blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 27 ay Turknet kullandım Senden çok daha iyi biliyorum ön ödeme mantığını Senin 3gün Nisan+ mayıs ayı komple ödemen gerekirdi Eğer 27 nisan da üye oldum dediğin doğruysa

Ayrıca 27 nisanda üye oldum diyorsun 25 Nisan'ı 26 Nisan'a bağlayan gece fatura kesmişler Bunlar senin üyeleri olacağını rüyada mı görüp faturanı kestiler Besbelli daha önceden üye olmuşsun

Bu arkadaşta kesinlikle bir yalan durumu var

• Abba sever kullanıcısına yanıt

Çalışan olduğun belli olur gibi :D Ben müşteri olmadığım halde kadın resmen hakaret edip telefonu suratıma kapattı

• Hoşçakal ❌

Hoşça kal ✅

Konunun başlığı hatalı ❗

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.