Şimdi Ara

Hoşçakal TurkNet! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
11.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türknette başka iss geçeceğim ama kağıtta
    xdls internet hizmet numarası yazıyor türknette nereden bulabilirim acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

TurkNet'in keriz yerine koyduğu falan yok hocam. Buradakilerin uydurduğu bir saçmalık. İyi kötü gigafiber yatırımı yapıyor. Evet diğerlerine göre bir fark var.. Fakat diğerlerinin kendi omurgası yok, TurkNet kadar peeringleri, cdn'leri yok. Bunlar ekstra masraf demek. Ayrıca iyi kötü gigafiber yatırımı yapıyor. Bu masrafları kaldırsan belki TurkNet diğerlerinden çok daha ucuz bile olabilir.

Gigafiber yatırımlarını desteklemek lazım. 30 40 lira kimseyi batırmaz fakat bu farkı vermek bizi TT ve SOL'den kurtarabilir. Onda var bende yok banane niye ben parasını ödiyeyim diye kıskançlık krizine girmemek lazım.

4 aydır kullanıyorum. Ne bir hız düşümü, ne ping fırlaması vs yaşadım. Tek bir destek kaydım yok. Daha bir firmadan ne istenebilir ki? Faturalarımı düzenli ödemeye devam edip gigafiberi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Biliyordum senin troll olduğun önce bizden gibi davrandın şimdi ise 30-40 kimseye batmaz diyorsun bize BATAR kardeşim öğrenciye BATAR işsize BATAR .
    Banane şirketin geleceğinden ben hizmetimr bakarım ayrıca gigafibere zam yapması lazımdı hayatında hiç 1GB hız görmemiş hatta 100mbsp hız göremeyen adamdan para alıyorsun yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 10 Ağustos 2022; 18:21:35 >
  • EREN.SİMSEK kullanıcısına yanıt

Bizden biri derken? Ciddi sorunların var sanırım.

Ben faturasını ödeyebileceklere söylüyorum zaten. Durumun el vermiyorsa git en ucuzunu kullan tabi. Benim bahsettiğim konu bu değil. Eğer maddi gücün yetiyorsa TurkNet desteklemek en mantıklısı.

Evimde 2 internet kullanıyorum. İyi kötü bir maaşım var. TurkNet zam yaptı diye bırakıp diğerlerine para kazandıracak değilim. Bu benim görüşüm. Ya saygı duy ya da yorum yapma.

Ben gibiler TurkNet'de kalıp finanse ettikçe belki yarın birgün bizden önce gigafiber sahibi olacaksınz, bunu bilemezsin.

At gözlüğünü çıkartıp öyle bak.

• Millenicom'dan ucuza 100mgbit internet veriyor diye turknete geçmiştim, şimdi millenicom daha ucuza 100 mgbit veriyor geri dönüyorum. İptal etmek istemezdim ama en azından bu bir tepki olsun, biraz müşterinin açısından düşünsünler. Belki fiyat arttırmaktan vazgeçerler ve çıkmaya üşenen kullanıcılar daha az zarar görür.

• Mobil operatörlerden sonra turknet sabit internet sağlayıcıları da çileden çıkarmaya gelmiş by Jazzalyn..
    Kendisine değseydi bu zam 50 tane konu açmıştı.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali.2023'e kadar zam yok dediyse paşa paşa sözünde duracak ahanda böyle cevabını alır turknet 2-3 ay önce geçecektim turknet sırf bu lafından ötürü şükrediyorum iyi ki turknet ile yolumuz kesişmemiş..

• EREN.SİMSEK kullanıcısına yanıt

Online İşlemler'e giriş yaptıktan sonra;

Teknik & Destek > Teknik Bilgiler'e tıkla.

Devre Numarası yazan yer XDSL numarası oluyor.

Hoşçakal TurkNet!
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt

Hayatım ben sen gibi 3 kuruş için firma değişmem. Cins cins gelip laf sokma komik oluyorsun.

Ben mobil operatörlerde olduğu gibi sabitte de kaliteli hizmet taraftarıyım. Sen gibi kaliteden ödün verip ucuzu almam. Bütçem yettiği kadarıyla kalitelisini kullanırım. Ya da hiç kullanmam.

Evimde hem TT hem TurkNet kullanıyorum. İkisinden de gayet kaliteli hizmet alıyorum. Bilinçli bir kullanıcı olarak bütçeyi problem etmeyenler için farklılıkları yazıyorum.

TurkNet bana da zam yapsaydı yine kullanırdım, çünkü hattım 100mbps destekliyor. 30 40 desteklede direk kapattırırdım.

Benimle aşık atma lütfen. Zamanında mobil operatörlerde ağzının payını aldın, burada bari laf yeme.

Bak işine.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Türkneti nimetten sayma sonuçta Telekom altyapısıyla hizmet veriyor A firmasına da geçsen B firmasına da geçsen sen 100 mbps hızı alacaksın gene sadece ping değerleri değişkenlik gösterir 3 aşşağı 5 yukarı.Oyun oynamıyorsan çokta sorun olacak bişey değil..

Sürekli bir türknet bir turkcell hayranlığını pofpoflama çabasındasın.Bizde kullanıyoruz turkcell ama allandırıp ballandırmıyoruz müşteri odaklı olmazsa bugün başka yere geçerim tepkinizi göstermezseniz adamlar kaz gibi yolmaya devam eder.

Mesele 30-40 lira değil mesele verdiğin sözü tutmakta bugün ucu başkasına değmiş yarın sana değer.2023 dediysen Haziran 2023'e kadar zam yapmayacaksın olay bitmiştir.Bir kere güven sarsıldı mı güven kaybettiysen geri dönüşü yok.İnternet kutusu,gıbırnet,poyraznet 100 liralara veriyorsa bu hizmeti sende vereceksin daha çok müşteri pazarına sahipken bide rahat verebilmen lazım bu küçük firmalar verebiliyorken...

Ağzımın payını vermişsin sesli güldüm hayırlı işler tatlı rüyalar diliyorum Hoşçakal TurkNet! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 10 Ağustos 2022; 19:57:15 >

• 4 yılın sonunda ben de bugün turknet'e veda ettim. Aldığım hizmette sıkıntı olmadığı için teşekkürler

Ama 1000 mb alan biri değildim. Bana 1000 mb getirin ben size mevcut faturamın 3 katını da öderimde mevcut hızıma o kadar para vermem kusura bakmayın. O zammı da herkese yansıtmaniz gerekti ayrıca.

Güle güle turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencer33 -- 10 Ağustos 2022; 19:59:27 >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt

Ben gibiler farklılıkları söylemese ne Turkcell'in kalitesinden, ne de TurkNet'in kalitesinden haberin olurdu. İyisiyle kötüsüyle birileri yorum yapacakki insanların fikri olsun.

2023 haziran garantisini at gözlüğünü çıkartıp bakarsan gayet mantıklı bulabilirsin. Burada TurkNet'in tek hatası var fark belirtmemesi. Çünkü bizim insanımızın bundan faydalanmaya çalışacağını kestiremedi.1 mayısta siteden o yazı kalkınca herkes noluyor falan demişti. Daha 2. zam piyasada da yoktu. İşte o yazının kaldırılmasını ben kampanyaya bağlıyorken, sen gibi tiplerdr böyle düşünüyor.

Git sen ıvır zıvır net falan kullan zaten. Yoksa için içini falan yer, kalpten falan gidersin mazallah.

• Hoşça kal turknet 👋🏻

Verdiği sözü tutmayan firmayla işimiz olmaz. Bugün itibariyle yarı fiyatına poyraz net geçişim tamamlandı. Kalanlar dikkat etsin, her an bir yerden zam çıkarabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 10 Ağustos 2022; 21:29:50 >
  • Ben 4 gün önce iptal ettim. 500 mbit superonline desteğini görünce hemen geçmiştim, direkt bağlanınca iptal ettirdim.

• Beyler bende türknet kullanıyorum ve kapatma kararı aldım , binada kablo net var ama gpon değil 100 mpit fiber.
    Sorum şu kablonet kullanıp pişman olan varmı rekabetçi oyunlarda sorun çıkıyor diyenler var mesela WaRzone, apex gibi oyunlarda lag ekranda titreşim ve oyun bitince lobiden çıkıp girmek zorunda kalıyormuşsun partiye .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • verilen sözde durulmadigi için ben de başka operatöre geçtim. Türknet destek bazı konularda yardımcı olmuştu ona teşekkür ediyorum. belki yine başka bir zamanda yine kullanırız. şimdilik elveda :)

• Arkadaslar guncel servis sağlayıcı fiyat listesi var mi? Su an en ucuz 100mbit internet kutusu mu?

• Seninleyiz TukNet

Güzel hizmetin ve verdiğin yüksek hız sebebiyle Seninleyiz.

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt

Hocam maasini ne kadar acaba? Sosyal haklar filan?

• Turknetten hangi iss ye geçtiniz arkadaşlar tavsiyeniz nedir ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.