Türk futbolu biraz daha temizlendi bugün ankaragücünün düşüşüyle. Rizenin galibiyeti daha bi anlamlı oldu. Hoşgeldin Rize..
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
hahhaha güleyim bari .
rizeyi temiz mi sanıyorsunuz? bank asya takımı süper lig takımlarından fazla bütçeyle oynuyor ve ankaragücüyle temizlik oluyor öyle mi? 16-17 yaşındaki çocuklara saygınız olsun bari.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
hahhaha güleyim bari .
rizeyi temiz mi sanıyorsunuz? bank asya takımı süper lig takımlarından fazla bütçeyle oynuyor ve ankaragücüyle temizlik oluyor öyle mi? 16-17 yaşındaki çocuklara saygınız olsun bari.
Alıntıları Göster
Rize'yle bi alıp veremediğim yok ama başbakanın ricasıyla getirilen bu ülkenin en iyi teknik direktörlerinden biri var.Getirilen onca yıldız futbolcu var(1. lig için) ve onlarca sponsor(Hava alanı olmayan Rize'de THY'nin sponsor olması gibi) Tuhaf geliyor bana ve tüm taraftarlara.
quote:
Orijinalden alıntı: iddaameydani
Rize'yle bi alıp veremediğim yok ama başbakanın ricasıyla getirilen bu ülkenin en iyi teknik direktörlerinden biri var.Getirilen onca yıldız futbolcu var(1. lig için) ve onlarca sponsor(Hava alanı olmayan Rize'de THY'nin sponsor olması gibi) Tuhaf geliyor bana ve tüm taraftarlara.
Alıntıları Göster
Hadi bu sefer ben ortamı gereyim hep siz mi gereceksiniz
Abdullah Gül'ün memleketinin 2 takımı oldu:Kayserispor ve Kayserı Erciyesspor
Başbakanın da sevdiği 2 yerin takımları da Süper Lig'de.Birinin yönetim kadrosu ciddi potansiyelli,diğerinin başında ise Türkiyenin en iyi 3.teknik direktörü var:Kasımpaşa ve Rize.
Birkaç yıla Diyarbakır yeniden yükselişe geçerse şaşırmam
quote:
Orijinalden alıntı: Elder Wand
Hadi bu sefer ben ortamı gereyim hep siz mi gereceksiniz
Abdullah Gül'ün memleketinin 2 takımı oldu:Kayserispor ve Kayserı Erciyesspor
Başbakanın da sevdiği 2 yerin takımları da Süper Lig'de.Birinin yönetim kadrosu ciddi potansiyelli,diğerinin başında ise Türkiyenin en iyi 3.teknik direktörü var:Kasımpaşa ve Rize.
Birkaç yıla Diyarbakır yeniden yükselişe geçerse şaşırmam
Alıntıları Göster
Madem PTT 1.Lig'i takip etmiyorsun yorum yapma bari. Rize lehine yapılan hakem hatalarını yazsak İzmir'den İstanbul'a "duble" yol olur. Siz kandırın kendinizi. Temizlenmişmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Flavis Ruber
Madem PTT 1.Lig'i takip etmiyorsun yorum yapma bari. Rize lehine yapılan hakem hatalarını yazsak İzmir'den İstanbul'a "duble" yol olur. Siz kandırın kendinizi. Temizlenmişmiş.
Alıntıları Göster
Ankaragücünün düşüşüyle Türk futbolu temizlendi öyle mi ? 17-18 yaşındaki çocuklarla aslanlar gibi 32 hafta boyunca mücadele ettiler. Çok büyük hakem hataları(Boluyla deplasmanda 1-1 kaldıkları maçta son dkda çok net verilmeyen Timur'un golü mesela) vs. olmasa bu ligte çok rahat kalırlardı o gencecik delikanlılarla. Saygıyı fazlasıyla hakettiler tüm sezon boyunca. Ayrıca Ankaragücü taraftarıda küme düşeceği belli olan bu takımın peşinde her deplasman tribününde yerini aldılar yeri geldi tavşanlıda, boluda, antepte kapasiteden fazla gittikleri için dışarda kalanlarda oldu ama daima sevdalarının peşinde oldular. Gerek taraftar gerekse bu futbolcu kadrosuyla düşmeyi hiç haketmedi Ankaragücü. Bu kötü günlerin ardından elbet geri döneceklerdir hakettikleri yerlere..
Playofftan bari Adanaspor, Adana Demirspor ya da Karşıyaka gibi tribünü sağlam olan takımlar gelsin. Ayrıca Rize'de çıktığı gibi düşmesi dileğiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: GreenWhite.
Ankaragücünün düşüşüyle Türk futbolu temizlendi öyle mi ? 17-18 yaşındaki çocuklarla aslanlar gibi 32 hafta boyunca mücadele ettiler. Çok büyük hakem hataları(Boluyla deplasmanda 1-1 kaldıkları maçta son dkda çok net verilmeyen Timur'un golü mesela) vs. olmasa bu ligte çok rahat kalırlardı o gencecik delikanlılarla. Saygıyı fazlasıyla hakettiler tüm sezon boyunca. Ayrıca Ankaragücü taraftarıda küme düşeceği belli olan bu takımın peşinde her deplasman tribününde yerini aldılar yeri geldi tavşanlıda, boluda, antepte kapasiteden fazla gittikleri için dışarda kalanlarda oldu ama daima sevdalarının peşinde oldular. Gerek taraftar gerekse bu futbolcu kadrosuyla düşmeyi hiç haketmedi Ankaragücü. Bu kötü günlerin ardından elbet geri döneceklerdir hakettikleri yerlere..
Playofftan bari Adanaspor, Adana Demirspor ya da Karşıyaka gibi tribünü sağlam olan takımlar gelsin. Ayrıca Rize'de çıktığı gibi düşmesi dileğiyle.
Alıntıları Göster
Rizespor ankaragücü maçını statdan izledim Rizespor öyle baskı kurdu ki ankaragücü artık dayanamadı 5-6 bile olurdu maç Rizespor biraz akıllı oynasa Tebrikler Rizesporum
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
Rizespor ankaragücü maçını statdan izledim Rizespor öyle baskı kurdu ki ankaragücü artık dayanamadı 5-6 bile olurdu maç Rizespor biraz akıllı oynasa Tebrikler Rizesporum
Alıntıları Göster
bu bütçeyle lige çıkamasaydı skandal olurdu zaten
stsldeki takımlardan daha fazla para harcadılar
quote:
Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii
bu bütçeyle lige çıkamasaydı skandal olurdu zaten
stsldeki takımlardan daha fazla para harcadılar
Alıntıları Göster
İstanbul klüpleri çok temiz demi.
quote:
Orijinalden alıntı: TexasLee_16
Ayrıca Rize'de çıktığı gibi düşmesi dileğiyle.
Çok beklersin
quote:
quote:
Çok beklersin
Alıntıları Göster
izmir pis kokuyor ondan hiç takım çıkartamıyorlar
quote:
quote:
Çok beklersin
Alıntıları Göster
Herşeyden önemlisi Mustafa Denizli'yi tekrar süper ligde görmek sevindirici. İnşallah Rize'nin başında iyi işler yapar. Ben önümüzdeki sezon Kayseri, Kasımpaşa ve Bursaspor'dan büyük işler bekliyorum. 4-6 takım arası bir şampiyonluk yarışı izleyebiliriz seneye.
quote:
bu sezon başladın o zaman takip etmeye sen
quote:
quote:
Son 3 senesi düzenli olmak üzere 5 senedir takip ediyorum.Son 4 senede 2 kere Play-off maçlarına gitmişliğim var.Birinde gidiş dönüş 1100km,diğerinde de yine gidiş dönüş olmak üzere 1200km yol gittim. Ufak tefek yolculukları hiç saymıyorum bile. Son 2 senedir de 1 hafta içerisinde stadta 2 tane PTT 1.Lig karşılaşması izlediğim haftalar oluyor. Tatmin oldun mu ?
İki ankara takimi var diye anlar spor düşürülmüştü erciyesin durumu na sil olacak şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: vertoloji
İki ankara takimi var diye anlar spor düşürülmüştü erciyesin durumu na sil olacak şimdi
Kayseri önce bir takımına sahip çıksın maçlara gitsin sonra gelirdi Erciyes. Çok gereksiz oldu Erciyes'in gelmesi. Taraftarı olan bir takım gelseydi onun yerine.
quote:
quote:
quote:
Son 3 senesi düzenli olmak üzere 5 senedir takip ediyorum.Son 4 senede 2 kere Play-off maçlarına gitmişliğim var.Birinde gidiş dönüş 1100km,diğerinde de yine gidiş dönüş olmak üzere 1200km yol gittim. Ufak tefek yolculukları hiç saymıyorum bile. Son 2 senedir de 1 hafta içerisinde stadta 2 tane PTT 1.Lig karşılaşması izlediğim haftalar oluyor. Tatmin oldun mu ?
bende 5 senedir takip ediyorum dostum merak etme
quote:
quote:
quote:
quote:
bende 5 senedir takip ediyorum dostum merak etme
Alıntıları Göster
rizesporun maçlarında bi hakem hataları var aklınız hayaliniz durur
neyse memleketimizin takımıdır gelsin seneye yine düşerler nasıl olsa
quote:
Orijinalden alıntı: torres_35
İstanbul klüpleri çok temiz demi.
yorumlarının git gide için boşalıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme