Merhaba gördüğünüz gibi her şey başlıkta yazdığım gibi dünden beri yazmıyorum. O da bana hiçbir şey yazmıyor. Bu konuyu bırakmalı mıyım? |
Ben Yazmadıkça Yazmıyor: Neden ve Ne Yapmalısın?
Bir kızla iletişim kurmaya çalışırken, onun "ben yazmadıkça yazmıyor" olması sinir bozucu olabilir. Bu durumun birkaç nedeni olabilir ve nasıl tepki vermen gerektiğini öğrenmek önemlidir.
Neden "Ben Yazmadıkça Yazmıyor"?
- İlgisizlik: Kızın sana ilgi duymuyor olabilir. Mesajlarına cevap vermemesi, iletişime geçmekten rahatsız olduğu anlamına gelebilir.
- Meşguliyet: Kızın yoğun bir programı olabilir veya sana mesaj atmak için zaman ayıramıyor olabilir.
- Oyun Oynama: Bazı kızlar, mesajlara hemen cevap vermekten kaçınarak oyun oynarlar. Dikkatini çekmek veya daha fazla ilgisini görmek istiyor olabilirler.
- Kendinden Emin Değilme: Kız, seninle nasıl konuşması gerektiğinden emin olmayabilir veya sohbet başlatma konusunda çekingen olabilir.
Ne Yapmalısın?
- Sabırlı Ol: Kızın ilgi duymadığı durumlarda zorlamaktan kaçın. Sabırlı ol ve tekrar yazmadan önce ona zaman ver.
- Konuşmayı Başlat: Kız sana yazmıyorsa, ilginç sorular sorarak veya sohbet başlatıcılar kullanarak konuşmayı başlatmayı deneyebilirsin.
- Kısa ve Öz Ol: Yazdığın mesajlar kısa ve öz olmalı. Uzun mesajlar kızın ilgisini kaybedebilir.
- Pes Etme: Kız birkaç kez sana cevap vermezse, pes etmek en iyisi olabilir. İlgisini çekemiyorsan, zamanını ve enerjini başka yerlere harcamalısın.
Yazmıyorsa Yazmalı mısın?
Kızın sana yazmıyorsa, yazıp yazmaman kişisel bir tercihtir. Kızla ilgileniyorsan ve onun seni tanıyıp tanımadığını görmek istiyorsan, tekrar yazmayı deneyebilirsin. Ancak, reddedilme riskinin farkında olmalısın.