Şimdi Ara

Hoşlandığım kız ile nasıl sevgili olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:01:00 >

• Kaslı, Uzun boylu ve Yakışıklı değilsen o kızdan UZAK DUR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan hoşlandığını ona belli etmelisin. Yemekhanede beraber yemek yemeye çalışabilirsin. İş çıkışlarını ve girişlerini onun girişlerine ve çıkışlarına göre ayarla. Böyle şeyler yap işte o arada da birşeyler konuşmaya çalış işte. O da senden hoşlanıyorsa belli eder zaten.

• Ennio Morricone2 kullanıcısına yanıt
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:01:14 >
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:01:33 >
  • Bence telefonu isteme hemen. Telefonunu direk istersen kız anlar niyetini ve kızların çoğu böyle direk niyetini belli edeb erkeklerden hoşlanmıyor. Dediğim gibi ilk başlarda boş anlarını yakalayıp konuşmaya çalış. Eğer sana karşı ilgisi varsa senden kaçmaya çalışmaz, seni başından savmaya kalkışmaz aksine konuşur seninle. Yani demek istediğim ilk muhabbet kur kızla. Eğer dışarı falan çıkıyorsanız iş yerinde ki arkadaşlarınızla onu da davet edersin. Eğer gelirse kızla muhabbeti daha da ilerletir ve gecenin sonunda telefonunu alırsın. Telefonunu aldıktan sonrada herşey bitti sana daha yeni başlıyacak herşey.:)

• Bu işler öyle 1 2 günde olacak şeyler değil birde. Ayları rahat bulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ennio Morricone2

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sen kizlari secemezsin. kizlar seni secer. eger iyi biriysen, etkileyici ise hoslandigin kiz seni sececektir. aksi halde ne yaparsan yap bir sonu alamazsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

sen kizlari secemezsin. kizlar seni secer. eger iyi biriysen, etkileyici ise hoslandigin kiz seni sececektir. aksi halde ne yaparsan yap bir sonu alamazsin.

Aynen öyle. Çok doğru söyledin. Sen kızları seçemezsin, kızlar seni seçer.
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:02:00 >
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABC456z

a
    Senin senaryodan hareket edersek eğer, Muhtemelen ben 1748 inci kere evlenmiştim şimdiye kadar. her peçete uzatan kıza aşık olsaydık oohooo. İnsani hareketler başkadır, Cilve başkadır, İlgilendiğini belli etmek başkadır, Öylesine davranmak başkadır, Planlı hareket etmek başkadır vs vs. Bu bağlamda;

1-) Acaba kız gayet insani bir hareket olarak senin eziyet çektiğini zannederek sana sadece peçete mi uzattı? yani o kızın senin hayatındaki yeri sadece bu fiilden ibaret olabilir mi?
    2-) Aslında o seni daha önceden görmüş beğenmiş hoşlanmış ve sana yaklaşmak için fırsat kolluyordu da senin pişmemiş yemeği çiğneyememe anını mı bekledi? ( yemeği pişirmesin diye aşçıyı ayarlamış olabilir mi?
    3-) O an dikkatini çekti ve seninle ilgilendiğini belli etmek için yere mendil düşürmek gibi beyaz peçete mi uzattı sana?
    4-) Kız için gayet olağan bir gün ve karşısında gayet olağan şekilde boğulan birisine öylesine peçete uzatmak dışında acaba seninle uzaktan yakından hiç ilgisi yok mu?
    5-) Aslında kız seninle uzaktan yakından ilgilenmiyor ve hatta tipi dahi değilsin ama senin daha yakışıklı veya kızın daha çok beğendiği bir arkadaşına yaklaşmak için planlanmış bir hareket mi bu?

Sana bu ve bunun gibi binlerce teori üretebilirim ama sana faydası olmaz, bana göre forum ortamında bu tarz mevzular ne kadar sağlıklı aktarılabilir o da tartışılır bir konu tabi. Düşünsenize, sizden binlerce uzakta olan ve sizi tanımayan görmeyen bilmeyen hareketlerinize bakışlarınıza mimiklerinize vakıf olmayan insanlardan fikir istiyorsunuz.

Aşk, çözüme kendi kendine ulaşabilmektir. Aşk karşı tarafı kendin çözebilmektir.

Karşındaki kızın hislerini anlayan sen değil de senin arkadaşın ise, kız neden seninle birlikte olsun ki? Onun hislerini anlayan arkadaşınla birlikte olur

Eğer Fatih'in veya Erdem'in düşünceleri doğru ise kız neden seninle çıksın ki o zaman Fatihle Veya Erdemle çıksın
    Belki de senin yaptığın doğrudur bilemem ama ben hayatım boyunca gönül ilişkilerimle ilgili hiç kimseden fikir almadım, gerek dahi duymadım. Tamam vardır bir kankan ve sizi tanır bilir ondan fikri alırsın eyvallah da, ne bileyim hiç tanımadığın ve tanınmadığın ortamda bu konuda fikir istemek bana garip geldi.

Sürçü Lisan eylediysek affola gaari..

• Ado kullanıcısına yanıt
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:02:07 >
  • ABC456z A kullanıcısına yanıt
    Anladım ki net cevap istiyorsunuz.
    Hoşlanmamıştır. İnsan gibi size peçete uzatmış o kadar :)
  • Ado kullanıcısına yanıt
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:02:23 >
  • Kardeş diğer arkadaşımda kız desene. Ben yanında oturan kişiyi erkek sanıyordum hep.

• Şimdi sen xxx ten hoşlanıyprsun ve diğer kız arkadaşın sana sen xxx i beklesene mi diyor?

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:02:12 >
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:02:15 >
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABC456z -- 27 Ekim 2016; 20:02:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.