Şimdi Ara

host değiştirdim php kodlu sayaçlarım çalışmamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben sayfaları tek tek elimle hazırlıyorum.
    her sayfaya bir sayac kodu ekledim.
    host değiştirdikten sonra sayaçlar hata vermiyor sanki çalışıyormuş gibi görünüyor ama aslına çalışmıyor.
    çünkü bir çok defa ziyaret edilmesine rağmen hala editör yazısının hiti 3 diğer tüm yazıları da kontrol ettim hepsi böyle...
    sizce sorun host firmasında mı?
    http://www.ikra.web.tr/2008/11menu.php?sayfa=editor
    bakın sayaç aşağıda siz de girin sizde sayacın hala 3 olduğunu göreceksiniz. normalde sayfayı yeniledikçe saysı artar ama artmıyor.

• Ben denedim çalışıyor yenildekçe de artıyor.
  • Ben de denedim, çalışıyor gibi görünüyor.

hostu ne zaman değiştirdin? dns'lerin güncellenmemiş olma ihtimali var, belki de biz eski hosta yönlendirildik, çalışan sayfaları gördük... Eğer yeni hosting firman sana geçici url diye birşey verdiyse oradan bakalım bir de...
  • teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
    ilginç ama ben de denedim oldu bu sefer
    acaba demin olmayan şey neden şimdi oldu yeniledikçe artıyor da
    anlamadım valla.
  • ya arakdaşlar sorun devam ediyor. hosting sağlayıcıma sordum yazılımla ilgili bir sorun dedi. ilgilenmedi dns ile bir ilgisi yok dedi ne olabilir sebebi sizce bunun...
    normalde bu yazılım sayfanın hitini bir sayfa txt dosyası oluşturarak üzerine yazması mantığına dayalı. ben bu dosyaların oluşturulacağı klasörü atıyorum ve onu yazıalbilir yapıyorum ve olkuyordu. ama şimdi gittim oluşturulmuş olan dosyaları tek tek yazıalbilri yaptım. o zaman oldu. bu nedir ya
    çok sinir oldum. öncek, hostum windowstu şimdi linux a geçtim bu yüzden mi oluyor bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emguner -- 13 Şubat 2008; 22:45:03 >
  • Oluşturulmuş dosyaları tek tek yazılabilir yapmanız gerekmez. Zaten eğer yazılım tarafından oluşturulduysa o dosyalar, yazılım tarafından yazılabilir de olması lazım. Yine, eğer dosyaların oluşturulacağı klasörün ayarını ftp programıyla değiştirirseniz, "alt klasörlere de uygula" gibi bir seçenek olması lazım. Yani tek tek yapmak şart değil.
  • teşekkür ederim fakat ben linux serverdayım ve chmod ayarlarını ftp proggramı vesilesi ile yapıyorum. filezilla da öyle bir ayar yok.
  • Benim serverim de Linux lakin. Böyle bir problemle karşılaşmadım. Hostunuz dosya izinlerini kontrol ediniz.
  • php safemode on olabilir. bu durumda ftpden yüklediğin dosyaya webden erişim hakkın olmaz. ancak izinleri 777 yaptığında ulaşabilirsin oda pek tavsiye edilmez.

ben bu safemode ne işe yarar çözemedim. yurtiçi hosting firmaları açıyorlar, yurtdışında açana rastlamadım. gereksiz saçmasapan bir güvenlik çözümü. dosyaları 777 yapmak zorunda kaldığın içinde güvenli olmaktan çok güvenlik açığına neden oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.