Şimdi Ara

HOST OLMAK İÇİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BEN BÖYLE VİDEOLARDA DUYGULANIYORUM NEDENSE :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=bThhxaa3nCY HELEKI BUNDA :D
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Evet ben bu iki belgeseli daha önce izlemistim faydalı güzel bi belgesel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tha61 T kullanıcısına yanıt
    Orda işe basliyacak oldugunuzdandir Pamukkale de işe başlayınca resim vs. Veyahut bilgilendirme amaçlı burda mesajları nizi bekliyor olacagim

• Esmer33 kullanıcısına yanıt
    ya şidmi :D tabı neler olucagını detaylı şekılde yazacagım yarın sizce maaşlar ne kadardır aylıık elıme ne kadar geçer
    Aylikmi yoksa sefer başı uctetmi ona gore sefer başı ise sürekli gittiğin hat olmicak host sun çünkü sürekli hattın değişir doğal olarak ucrette ama tahminimce minimum asgari ücret altında olmaz sigara yeme içme arabadan olur diye biliyorum

• BUGUN GİTTİM TEKRAR İŞE ALDILAR BİR LİSTE VERDILER SONUNU GÖREMEDIM

ARKADAŞ DURUMUMUZ YOK DEDIK EN AZ 200 TL MASRAF ÇIKARDILAR
    Ne masrafı hocam?

• Okuyabilirseniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

HOST OLMAK İÇİN HOST OLMAK İÇİN

• Okudum siz şimdi host olacaksınız, muavin olsaydınız keşke ben 16 yaşındayım bu yaz muavinlik yapacam Diyarbakır yada urfada diğer doğu iller de olabilir

Subay trasi ne alaka onu anlamadım masraf ne 200 lira olan... Kıyafetleri para karşılığı firma mi karşılıyor birde o sağlık muayenesi onların belirttiği hastanedemi olcak

• kravat felan sıyah ayakakbı istediler hepsi bizden saglık raporu kendı belıtıklerı bır hastaneden miş 65 tl
  • Arkadaşlar yaşım 17 Eskişehir'de ikamet ediyorum. Herhangi bir firma yada, yerel firmalara nasıl girerim alan var mıdır hala ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.