Şimdi Ara

HOST OLMAK İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMUN ALEYKUM BEYLER BEN HOST OLMAK İSTİYORUM SUAN TRABZONDAYİM YAŞİM 18 NE YAPMAM GEREK HANGİ FİRMAYA GİDEYİM MAASLAR NE KADAR YAZARMİSİNİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tha61 T kullanıcısına yanıt
    Bende bir firma ile gorustum yasim 18 git-gel para aliyorsun..Kardeş otogara gidip çalışmak istediğiniz yazaneye başvuruyorsunuz onlar yönlendiriyor bana okul kapanınca gel başla dediler sigorta yapıyorlar ilk başta iş tecrüben yoksa eğer staj a gönderiyorlar 3-4 sefer gidiyorsunuz işi öğreniyorsunuz servisden tutunda incek binceklerin ayarlanmasına kadar....

• Hangi firmaya gittin kardesim bende 18 yasibdayim bugun otogari gidicem aklimda pamukkale cardi herkez tavsiye etti ama. Kamilkocu veya ulusoya gidicem

• Köksallar firmasına basvurdum...Yanliz o firmanın o ilde merkezi olması lazım yani iş alım yapan merkezinin olması lazım diye biliyorum. Yerel firma yokmu Trabzon firması onlara başvur bence... Büyük firma sıkıntılı olabilir...

• Esmer33 kullanıcısına yanıt
    Host mu olacaksınız yoksa muavin mi bu yaz okul bitsin bende sorun çıkmazsa muavinliğe başlayacağım özlem diyarbakır veya urfa firmalarında çalışırım büyük ihtimalle

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Host olarak çalışmayı düşünüyorum kısmet olursa....

• Simdi otagara gidiyorum gelince anlatirim olanlari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTOBÜSTE HOST OLMAK.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bekliyoruz..Dört gözle.

Noldu konuştunuz mu??

• Dün gittim yetkili kisi yok yqrin gel dediler simdi gene gidicem 60 km yolum var :D

Hangi firmalara basvurdunuz??İNSALLAH olumlu bir sonuç alırsınız....

• BUGUN GİTTİM KAMİLKOC LA KONUSTUM BİLGİLERİMİ ALDİ ANNENİM NUMARASİNİ ALDİ AİLENDEN İZİN ALMAM LAZİM DEDİ 18 YASİMİDA GECTİM AMA ANLAMADİM BEN SENİ ARARİM DEDİ BAKALİM İNSALLAH OLUR YA

Hadi hayırlısı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    birde tam olarak ne konuştunuz detaylı anlatırmısın? birde okuyormusunuz? Köksallar bana okullar kapanınca gel tekrar ayarlayalım dedi çünkü...
  • OKUYOMUSUN FELAN DEDİ DAHA ONCE NEREDE CALİSTİN DEDİ OKUMUYORUM DEDİM DUA EDİ. İNSAALH OLUR YA

İssiz kalma ihtimalini yok usta çünkü yaz sezonu açılıyor çayır cayır host alırlar sürekli araba alıyorlar firmaya host muavin lazım....yaz sezonu hareketli geçer hep...

Çok zor bir iş. O iste kalici olmak istiyorsan muavinlik daha mantikli. Sezonluk yaparim diyosan hostluk. Sefer başı para alirsin
    Kamil kocta sigorta flnda yapiyorlar bildigim kadariyla. Metroyada git yaz sezonunda host alimi cok olur.

• DÜN SAAT 15:00 GORELE SEYEHAT OTOBUSUYLE İSTANBULA GELDİM DİREK ESENLERDE PAMUKKALEYE GİTTİM DEDİM HOST OLMAK İSTİYORUM KURALLARİ ANLATTİLAR İSTESİGİN GİBİ İZİN KULLANAMAZSİN GUNUN ARABADA GECER VE SAYİRE ANLATİTİ TAMAM DEDİM FORM DOLDURDUM PAZARTEDİ GEL DEDİ ALİMLAR VARMİŞ BEYLER GİDİN SANSİNİZİ DENEYİN HER İSİN ZORLUGU VARDİR BEN HEM SEHAYAT ETMEYİ HEMDE YOL OTOBUSLERİNİ SEVİYORUM O YUZDEN ALLAHA EMENAT OLUN İYİ FORUMLAR

• Hadi hayırlı olsun....

• https://m.youtube.com/watch?v=UH-syFE1PSw
    https://m.youtube.com/watch?v=dhKBEBu75iA
    İzlemek isteyen arkadaşlar mutlaka vardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.