Bildirim
hosta domain değişikliği Olmaz!!
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: seref0233
host firmasına mail attım domain değişikliği yapmak istiyorum diye bana öle bişey olmaz yeni host satın almanız gerek dedi.
böle bişey var mı ??? :O
Merhaba;
Butür kurallar hosting sağlayıcılarından hosting sağlayıcısına değişebilmektedir. Birçok firma değişiklik yapmamakta, bir kısmı küçük bir ücret karşılığı değişiklik yapmaktadır. Kimi firmalar ise sorunsuz değiştirmektedirler...
Kullanıcı sözleşmesinde buna benzer konular yer alabilmektedir, lütfen sözleşmeyi okuyunuz...
Bilginize... -
yani değişiklilik yapmamak onların elinde çok saçma
tesekkürler cevabın için :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X