Şimdi Ara

Hosting Alırken Buraya Dikkat !! Aman diiim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bi kaç forumun ve bi kaç sitenin (27adet) hostingini yapmak için ortaklarımla bu yıl başlarında
    eski açıkları olan yabancı bi firmadan türkiye de bulunan turkiyeserver isimli bi firmaya geçiş yaptım
    fakat bu firma neredeyse bütün Webmaster lık gelmişimi gelceğimi ....

yaz ortalarında bi hafta komple offline oldu sonra görüştük açıcaz felan .. bi açıldı mailler çalışmıo
    aralarında şirketlerinde siteleri olduğu için mailler önemli sonuçta bizde karşı tarafa cevap veremioruz
    yani haliyle mağdur kaldık hemde inanılmaz biçimde ve parayı da peşin vermiştik geri vermeyi de kabul etmediler..
    o zmn problemi halledin dioduk yok işte o işlere bakan adamımız şu an tatilde felan inanılmaz şeylerle karşılaştık anlıycağınız

burdan o yüzden bu uyarıyı yapmak istiyorum arkadaşlar buradan kesinlikle almayın başka yerleri de sorup soruştururarak alın ..

sizinde canınız yanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeCoM@NiA -- 21 Eylül 2007; 16:33:20 >

• Geçmiş olsun dostum, dencek çok söz var ama işte...
  • Merhaba, tüm alan adlarını türkiye lokasyonlu sunucuda 1 yıl ücretsiz barındırabilirim, PM atarsan görüşebiliriz.
  • senden iyi olmasın evet baya var. neyse herkes biliyor üç kuruş bilgisi olmadan hizmet almadan atıp tutanları hiç sorun değil bizim için. yarın banlanandan belli olur kimin ne olduğu
  • arkadaş ismi falan sende duruyorsa git biryere başvur ... makbuz falanda ver gerekirse seninki yanmıs birazda onlarınki yansın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.