Bildirim
HOTBİRD HİÇ BİR KANAL YOK YARDIM LÜTFEN
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı sorunu ben de yaşadım..ben şöyle çözdüm:uydu seçimine gel..diseqc ayarını b yap..sonra bi daha dene.. -
Aynı sorunu 3 ay boyunca yaşadım sonra ne olduğunu anlamadan kendiliğinden düzeldi. -
cihaz next ise normaldir -
hocam lnb ayarınız doğrumu
-
1,5 yıldır ızlıyordum sorun yoktu bırden oldu
lnb ayarlarını değistirmedım yınede nereye bakmam gerekıyor?? -
hocam birden olduğuna göre lnb ayarlarında problem yoktur
lnb takılı olan kablonun uç kısmı oksitlenmiş olabilir, lnb arızalanmış olabilir
Bence bir usta çağırın -
eyw.. sağol -
ya bı de pederın soledığine gore alttakı komsudada olmuş aynısı receıver a yazılım attırmış sanırım sımdı duzeldığını soyluyor gercı yaşlı adamın haberı yok bı ... gercı benım de ole sayılr da hotbırd'un turksat gıbı butun kanalları bulan frekansı neydı ?? -
quote:
Orjinalden alıntı: pucker
ya bı de pederın soledığine gore alttakı komsudada olmuş aynısı receıver a yazılım attırmış sanırım sımdı duzeldığını soyluyor gercı yaşlı adamın haberı yok bı ... gercı benım de ole sayılr da hotbırd'un turksat gıbı butun kanalları bulan frekansı neydı ??
yazılımla alaksı yok yaşadığın problemin -
neyse yalnız değilım -
netice ne oldu?
ayno sorun bende de var da -
yalan oldu .... burdakıler gıbı -
insanlarımızda şu var:
sıkışınca :'yardım edin, sorun nerde, çok acil!!!...' falan derler.
Sorunu çözer ve 'oh be oldu.' hele şunu yazayım da aynı sorunu olan adam da faydalansın demez. basar gider
bende de aynı sorun vardı. Transponder ayarlarında sinyali ve kanalları bulana kadar kurcaladım, çözüldü..
iyi forumlar. -
eyw.. -
alalah ilginç,bende yaz tatiline gittim,geldim ne hotbird ne turksat hiç kanal çekmiyor.uğraşmadımda...
bizim tesisat apartman tesisatı,komşulara bi sorayım bakalım çekiyormu onların diye.. -
Lnb kablo ucunu, çanak yönlerini. kablonun sağlamlığını kontrol et.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X