Şimdi Ara

HOTELS.COM pişmanlıktır! Kredi Kartından Bilgi dışı çekim yapıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HOTELS.COM dan 2 ayrı otel satın aldım.
    Tamamen pişmanlık baştan belirteyim. Kendileri ile ilk olarak indirim kuponu kullanımında sorun yaşayarak iletişimde bulunduk. Ancak uzun görüşmeler vs ile indirim kuponunu zar zor kullandım.
    Daha sonra en iyi fiyat garantisi iddialarına yenik düştüler. Çünkü aynı standartlardaki oda otel kendi sayfalarında daha uygun fiyatlıydı!
    Sayfadan en iyi fiyat talebi için bildirimde bulundum. (Kendi sayfalarını da kabul ediyorlar normalde) Bildirimle birlikte mail geliyor 24 saat içinde dönüş yapılacaktır. Ancak dönüş yok! Bunu bir çok kez yaptım! Bir dönüş aldım onda da matematik hesabında sınıfta kalmışlar :) Arkadaşlara alım yaptığım fiyatı ve mevcut fiyatı ekran görüntüleri ile gösterdim ancak kendileri, otelin anlık indirimsiz fiyatı ile benim indirimli aldığım fiyatı karşılaştırıp aynı bedele geldiğini savunmuşlar :)
    Nasıl bir mantık anlamadım. İndirimi buna da uygulayabiliyorum bu benim bi hakkım elma ile armut karşılaştırılır mı yahu! ?

Velhasıl bundan tam pes ettim ki ne göreyim!!! KREDİ KARTIMDAN HABERİM OLMADAN FAZLA PARA ÇEKİLMİŞ! otel ücreti ile ilgili mesaj geliyor şu kadarlık işlem yapılacak diye ama bir bakıyorsunuz fazla çekim yapılmış. Ben kartlarımı çok inceleyen biri değilim. İnternette şikayetleri okurken bu firma ile ilgili, bir çok fazla çekim yapıldığına dair şikayet görünce korktum ve inceledim hakikaten aynı duruma bende düşmüşüm!

Yani forumdaşlar ben pişman oldum. Vodafone kullanıcısıyım ve vodafone hizmetler sayfasında kampanya ortağı olarak görünce iyidir diyerek sorgulamadan alışveriş yapmıştım. Sakın bunlara itibar etmeyin indirime vs kanıp alışveriş yapmayın.

Saygılarımla...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otellerde.com Rezervasyonlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Otellerde.com, dünya çapında hizmet veren popüler bir çevrimiçi seyahat acentesidir. Ancak son zamanlarda, bazı kullanıcılar platformla ilgili olarak kredi kartlarından bilgilendirilmeden ücret çekilmesi şikayetlerinde bulunmuştur.

Fazla Para Çekilmesi

Bazı durumlarda, kullanıcılar Otellerde.com üzerinden yaptıkları rezervasyonlarda kredi kartlarından rezerve ettikleri miktardan daha fazla ücret çekildiğini bildirmiştir. Bunun nedeni, Otellerde.com'un rezervasyon sırasında tutulan miktarın yanı sıra bir "yetkilendirme tutarı" ekleyebilmesidir. Bu yetkilendirme tutarı, rezervasyonun iptal edilmesi veya değiştirilmesi durumunda otelin potansiyel masraflarını karşılamak için muhafaza edilir. Yetkilendirme tutarının tamamı her zaman kullanılmayabilir, ancak kart ekstrenizde geçici olarak bloke olabilir.

Taksitli Ödemeler

Otellerde.com, bazı rezervasyonlar için kredi kartına taksitli ödeme seçeneği sunar. Ancak, taksitli ödemelerde ek faiz veya ücretler uygulanabileceğini unutmamak önemlidir. Rezervasyon yapmadan önce, taksitli ödeme koşullarını dikkatlice incelemelisin.

Hotels.com Güvenilir mi?

Genel olarak, Otellerde.com güvenilir bir çevrimiçi seyahat acentesi olarak kabul edilir. Ancak, kredi kartından bilgilendirilmeden çekim yapılması sorunları bazı endişelere yol açmıştır. Bu sorunları önlemek için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:

• Rezervasyon yapmadan önce, Otellerde.com'un şartlarını ve koşullarını dikkatlice oku.
    • Kredi kartı ekstrenizi düzenli olarak kontrol et ve bilgilendirilmeden yapılan çekimleri tespit et.
    • Gerekirse, bankanla iletişime geçerek yetkisiz işlemleri bildir.

Otellerde.com'un müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçerek de bu sorunlarla ilgili yardım alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5-10 pahalı olsun joly ETS anı dan vazgecmiceksin en azından adamların ofisleri var gidip her türlü pisliği yapma şansım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • booking varken hala ets lully?? veya hotelss...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

booking varken hala ets lully?? veya hotelss...

kapanmadımı o..
  • Merhabalar
    Bu gibi durumlarla karşılaşmamak adına akıllı telefon kullanıyorsanız internet bankacılığı kullanınız ve kartınızı daima güvenlik için kapalı tutun.Alışveriş yapılıcağı zaman anlık açıp kapayabiliyorsunuz.Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

booking varken hala ets lully?? veya hotelss...

kapanmadımı o..

hayır kapanmadı. sadece bookinge türkiye İP üzerinden giriş yaptğında türk otellerini göremiyorsun.
    vpn kullana bilirisn. veya google chrome kullanıyorasn anonymoX eklentisini kurup giriş yaptığında çatır çatır kullanırsın...

demokraside çare tükenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar
    Bu gibi durumlarla karşılaşmamak adına akıllı telefon kullanıyorsanız internet bankacılığı kullanınız ve kartınızı daima güvenlik için kapalı tutun.Alışveriş yapılıcağı zaman anlık açıp kapayabiliyorsunuz.Geçmiş olsun

sanal kart da kullanabiliriz...

kredi kartını kapalı internete kapalı tutarak. çalınma esnasında kullanılmasını engellemiş oluruz.

kartı net alışverişine kapatınca sanal kart aktif oluyor net alaşverişine (finasnbankta öyle en azından)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar

sanal kart da kullanabiliriz...

kredi kartını kapalı internete kapalı tutarak. çalınma esnasında kullanılmasını engellemiş oluruz.

kartı net alışverişine kapatınca sanal kart aktif oluyor net alaşverişine (finasnbankta öyle en azından)

Merhabalar
    Tabi ki buda bir alternatiftir.Ama bu sisteminde bir sıkıntısı var yeni kullanmaya başlayan kişiler kart limiti her ay kesiminde yenile ya da her gün otomatik ekle gibi seçenekleri oluyor..Kullanım sonrası hemen kart limitini sıfırlamalı diye düşünüyorum.Çünkü otomatik limit eklendiğinde kart kullanıma açık oluyor..Yada işlem yaptınız 1500tl lık 1800 yüklediniz.. gün sonunda sıfırlansın seçenğine bile tıklasanız 1500 gidiyoe 300 hali hazırda kartta açık konumda kalıyor..En iyisi sürekli kartların kapalı tutulması.Bazı kredi kartı rezervasyonlarında kartı da görmek isteyen olabiliyor.
    Selamlar.

• Ben Tayland ve İtalya için konaklama satın almıştım sıkıntı yaşamadım.
    Sadece şöyle bir sıkıntı olmuştu rezervasyon yaparken yerel para biriminden tahsilat yapılır demesine rağmen dolar üstünden tahsilat yapıldı. Banka da önce dolar olarak gösteriyor o ay ödemezsen kendi komisyonunu da koyup bir sonraki ay TL ye çeviriyordu.

Arayıp söylediğimde ekstreye yansıdığı ay gönderin iade edelim dediler ama kur düştüğünden 2-3 TL gibi bir fark olunca uğraşmadım.
  • %10 çek kullanılmasına rağmen fazla çekiyor. itiraz edince iade ediyorlar. 3 kez mail atmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

%10 çek kullanılmasına rağmen fazla çekiyor. itiraz edince iade ediyorlar. 3 kez mail atmak zorunda kaldım.

Bugün çekecektim %10 indirim muhabbetinden su yazıyı okuyunca acaba mı dedim :S Üç kuruş fazla verip booking daha mantıklı sanırım
  • Sanal Kart kullanma alışkanlığım pek yok işin aslı ama kullanacaklara da tavsiyem alışveriş tutarınızın kuruşuna kadar dikkat ederek limit açın. İşlemden sonra tahsilat yapılmadı, Aynı anda onay verdiğim rakamdan büyük rakam çekilmiş sadece.

Ayrıca ets güvenilirlik konusunda iyidir her daim ordan alıyorum bu sefer istediğim otel ellerinde yok diye alamamıştım...
    VPN kullanın booking de kalın, ya da ets diyorum.
  • kredi kartında fazla para çekme olayı yok. fazla ünlem kullanıp boş yere millet köpürtme. adamların sistemi dandik, kupon bile kullansan normal fiyattan çekim yapıyorlar. bana 2 kez oldu. kupon indirim farkını mail ile talep ettim. dönüş yapmaları 15 gün sürdü. bence en güzeli collect rewards programını kullanmak. neticede o da %10 kupon indirimi gibi oluyor.

kupon indirimiyle çıkan son fiyattan fazla çektiğini görmek istiyorsan; iptalli bir otel seçip, konaklama bedeli kadar parayı sanal karta atıp deneyebilirsin. bankanızda sorun oldu hatası verecektir. sebebi, sistem kuponu sepete uyguluyor ama ödeme paneline yansıtamıyor. yani koca expedia için utanç verici bir şey ama sahtekarlık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cignenmiskumandapili

kredi kartında fazla para çekme olayı yok. fazla ünlem kullanıp boş yere millet köpürtme. adamların sistemi dandik, kupon bile kullansan normal fiyattan çekim yapıyorlar. bana 2 kez oldu. kupon indirim farkını mail ile talep ettim. dönüş yapmaları 15 gün sürdü. bence en güzeli collect rewards programını kullanmak. neticede o da %10 kupon indirimi gibi oluyor.

kupon indirimiyle çıkan son fiyattan fazla çektiğini görmek istiyorsan; iptalli bir otel seçip, konaklama bedeli kadar parayı sanal karta atıp deneyebilirsin. bankanızda sorun oldu hatası verecektir. sebebi, sistem kuponu sepete uyguluyor ama ödeme paneline yansıtamıyor. yani koca expedia için utanç verici bir şey ama sahtekarlık yok.

Musterinin sorunu degil ki sistem hatası varsa. Benim aldigim fiyattan fazla cekilmisse bunun adi " fazla çekim" dir. Baska nasil adlandırılır? Sizinki zam yerine guncelleme demekle ayni olmuş.

• Booking ile işlem yaptırsak ileride olası bir sıkıntı yaşadığımızda biz bölgenize hizmet veremiyorz demesinler?
  • Bence de pismanlik. Bookingde yuzde elli indirimli kodlar varken ucuza tatil yapmak varken digerleri pismanlik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.