Şimdi Ara

Hotmail ile ilgili sorun Konu güncel sorun çözülmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun msn açılıyor ancak aynı hesapta hotmaili açınca aşağıdaki yazılar çıkıyo yardım bekliyorum.

Bu hesap kapatıldı

Hesabınız Kullanım Koşulları'nı ihlal etmiş gibi göründüğünden kapatıldı. Hesabınızı yeniden açmak için aşağıdakileri yapın:

1. Aşağıdaki bağlantıyı tıklatın ve e-posta desteği formunu doldurun.

2. "Lütfen seçiminizi yapın" etiketli kutuda şunu seçin: Bağlantılar/Oturum Açma Sorunu.

3. Başka bir kutu görünür. Bu da "Lütfen seçiminizi yapın" etiketlidir. Şunu seçin: Hesap Kapatıldı. Erişim Reddedildi.

4. Yanında kırmızı yıldız (*) olan tüm soruları yanıtladığınızdan emin olun. Sonra şunu tıklatın: Gönder.

İsteğinizi inceleyip 24 saat içinde size döneceğiz. Lütfen birden fazla talep GÖNDERMEYİN - bu, yanıt verme süremizi uzatır.

Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakurban -- 2 Temmuz 2008; 17:50:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban

Arkadaşlar sorun msn açılıyor ancak aynı hesapta hotmaili açınca ...

Aynı Hesap derken ??
  • Msn açıyoken bi tane e-postanda oluyo ya. işte o e-postayı açınca bu yazı çıkıyo
  • Up Sorun çözülmedi
  • Sorun hala çözülmedi arkadaşlar
  • Merhaba Kardeşim Mail Adresi Alırken Kullanım Koşulları Adı Altında Bi Sözleşme Kabul Ediyoruzya.
    işte Sen O Sözleşmede Bahsi Geçen Kurallardan Bir Veya Birkaçını ihlal Etmiş Durumdasın.
    Ve Bunuda Servis Sağlayıcın Tespit Etmiş Ve Adresine Block Koymuş. Sana Verilen Talimatları
    izleyerek Yardım istemelisin. Yapabileceğin Başka Bişiy Yok. Hotmail'den Block Yemişsin. Hepsi Bu
    Kolay Gelsin...
  • Hocam Hiç Uğraşmana Gerek Yok Ya Msn Adresine Gir
    iletişim Listesinin Bi Yedeğini Al Ve Kendine Başka bi Adres Kayıt Et
    O Adresede iletişim Listesini Geri Yükle Onu Kullan
    Kullanım Koşullarını ihlal Etmişsin Hesabını Açacaklarını Sanmıyorum Ben.
    Kolay Gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o bizim bi arkadaşa da geldi .ama ihlal etme diye bi olay yok normal sadece adresinde eposta gönderip alıyo başka bi şey yapmıyo ama günde 50 60 tane mail atıyo acaba ondan olabilirmi bi kotası flan varmıydıda yoksa onumu aştı arkadaşımda öle bi şey oldu.ondan sonra iki tane daha aldı onlarda öle oldu....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.