Şimdi Ara

hotmail şifremi unuttum YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet hotmail şifremi bir kaç yerde kullandığım ve nerede kullandığımı unuttuğum için değiştirmek zorunda kaldım. Ve iş yerindeki bilgisayardan değiştirdim. bayada uzun bişiler yazdım 14 haneli bişi yaptım. aynı anda laptop msn adresimede kaydettim. sonrasında bir hafta kadar bir süre erzurum bolgeye gittim msn ye hep laptopdan bağlandığım için şifre yazma gereksinimi dumadım. geri geldiğim zamanda msn ye işyerimdeki bilgisayardan girmeye çalıştım ama giremedim. şifremi bıraktığımı sandığım şey olarak bırakmamışım nedenini bilimiyorum ve hangi şifreyide bıraktığımı bilmiyorum. ben bu şifreyi nasıl oğrenebilirim acaba? laptop tan msn açılıyor. mail inbox a da girebiliyorum options menusunden şifreyi değiştirmek istediğim zaman çıkıp şifre soruyor ve ben orada takılıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.

• eğer gizli sorunu ve cevabını biliosan
    şifreni sıfırla
  • quote:

Orjinalden alıntı: lily_sule

eğer gizli sorunu ve cevabını biliosan
    şifreni sıfırla

denedim ama aldığım zaman hatırlatıcı şifreyi umursamamıştım ve su anda tutmuyor.
  • Parolamı unuttum'u tıklatın.
    E-posta adresinizi yazın ve gerekli ek bilgileri girin.
    Devam'ı tıklatın.
    Gizli sorunuzun yanıtını yazın.
    Yeni parolanızı yazın, sonra doğrulamak için yeniden yazın.
    Devam'ı tıklatın.
    Notlar

Diğer e-posta adresinizi veya abonelik fatura bilginizi kullanarak parolanızı çevrimiçi de sıfırlayabilirsiniz.

Gizli yanıtınızı unutmuşsanız veya kayıt sırasında sizden böyle bir şey istenmemişse, .NET Passport, parolanızı e-posta yoluyla sıfırlamanıza izin verebilir. Bu seçenek sizin için kullanılabilir durumda ise, parola sıfırlama işlemi sırasında Parolanızı e-posta ile sıfırlama bağlantısını görürsünüz.

Kredi kartı ile ödediğiniz bir Microsoft aboneliğiniz varsa ve bu abonelik Passport hesabınızla ilişkiliyse, fatura bilgilerinizi vererek parolanızı sıfırlayabilirsiniz.

umarım işine yarar

• problemi bir program aracılığıyla çözcüm teşekkürler...
  • nasıl bir program şifre kırıcı mı ???? paylaşırsan sevinirim
  • hotmail şifresini falan unutmamıştır eleman. yeni bir program bulmuştur acaba millet biliyormu bilmiyormu diye forum sakinlerini kontrol edip, havasını basıp çekilmiştir. eleman.
    sözde laptopunda kayıtlı olan şifresini **** gözüküyorya onları gösteren bir program vardır. elemanın elinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_emre

hotmail şifresini falan unutmamıştır eleman. yeni bir program bulmuştur acaba millet biliyormu bilmiyormu diye forum sakinlerini kontrol edip, havasını basıp çekilmiştir. eleman.
    sözde laptopunda kayıtlı olan şifresini **** gözüküyorya onları gösteren bir program vardır. elemanın elinde.

bu ne şiddet bu ne celal eleman.. olayların iç yüzünü araştıran ve bulan eleman. Eleman dedinde bunu kullanan birini hatırladım..

bak ben laptoptaki şifreyi *** goruyorum demedim.. :) bunu nereden çıkardın anlamadım eleman.. problemimi başka yerde hallettiler isterseniz bir bakın. sende bi bak eleman :)

http://forum.donanimhaber.com/m_2588697/mpage_1/key_//tm.htm#2588976

tıkla ve gor eleman ben link vermiştim diye hatırlıyorum ama vermemişim. Kusura bakmayı. bu programında havasını basıcak kadar geri bi adam dediğim. program havası basma meraklısı olsaydım bu anda teknik yardım ve microsoft bolumunde benim topic lerimden başka bişi goremezdin

serin gel dostum bu kadar sert konusmaya gerek yok. Anayamadığım insanlar neden bu kadar ters konusma meraklısı olmuş alla alla

• teşekkürler binbaşım şimdi oldu. denedim gerçekten çalışıyor.
    saygılar sevgiler, özürler.
  • yalnız. bu kendi bilgisayarımda çalıştı.
    başka 3 bilgisayarda denedim çalışmadı.
    ne iş anlayamadım.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • valla kardeş verdiğim linkte arkadaşın nick i var ona bir yaz istersen aynen bende başka bir bilgisayarda denedim ama bişi çıkmadı :)
  • gerçekten şifresini unutanlar denesin.
    ne olur ne olmaz. denedim hemen şifremi değiştirdim.
    yinede şifresini bilenler denemesin derim.
    dikkatli olmak lazım.
  • guzel proğramı bende denedim eğere o bilgisayarda oturum açtıysan daha önce şifreniş sana yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.