tüm web sitelerine giriş yapabiliyorum ancakwww.hotmail.com a girş yaptıktan sonra mail adresimi giriyorum ve sayfa hiçbir şekilde açılmıyor ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler işletim sistemi xp sp1 saygılar
yok servis pack 1 ile alakası yok.....
senin bilgisayarının giriş sayfası.... girdiğin sitenin giriş sayfası olrak değiştirilmiş.... bende de olmuştu.... :) hotmail.com a gidiyor.. mail sayfası açılmıyordu :)
sorununa çözüm.. sistemi geri al... olucak... oke....
ama bayağı bir geriye al: oke. 1 yada 2 ay geriye al...
sistemi geri al... oke....
mutlaka içeriği doğru olmayan.. sitelere giriş yapmışsın.....
güvenmediğin sitelere pek girme....
çünkü kendilerini explorer in. giriş sayfasına... ekliyorlar...
bende de bugun hotmaille ilgili başka bir problem var, login ve şifremi yazıyorum sonra sürekli ekrandaki rakam ve harfleri de girin diye birşey çıkyıor onu da giriyorum gene şifre ve login istiyor, sonra gene karakterleri yazmamı istiyor, sonra gene şifre ve login, sürekli aynı işlemi tekrarlıyor.
merhaba,
mozilla firefox programini cekip tekrar denemenizi oneririm. www.mozilla.org
bende bi ara ayni sey msn yi ilk yükledigimde olmustu msn online iken maillere bakilamiyordu senin için dikkate degerse dene derim
Farklı tarayıcılarla sonuç alınabilir tabii. Bu arada iki gün önce ben de hotmail hesabıma nerdeyse 1 gün boyunca ulaşamadım. Ama bu hotmail server ile ilgiliydi...
quote:
Orjinalden alıntı: 84missedcalls
merhaba,
mozilla firefox programini cekip tekrar denemenizi oneririm. www.mozilla.org
bende de bugun hotmaille ilgili başka bir problem var, login ve şifremi yazıyorum sonra sürekli ekrandaki rakam ve harfleri de girin diye birşey çıkyıor onu da giriyorum gene şifre ve login istiyor, sonra gene karakterleri yazmamı istiyor, sonra gene şifre ve login, sürekli aynı işlemi tekrarlıyor.
fake yemişindir
quote:
Orjinalden alıntı: sekoloji
fake yemişindir
fake'le felan alakası yok, 2 gün oldu hala giremiyorum, 250 MB olayından dolayı olabilir zira sayfa açıldığında altta "sadece ABD'de 250 MB kulanımı imkanı var" felan yazıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme