Şimdi Ara

hotmail sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hotmaile girerken bazen şöyle bir mesajla karşılaşıyorum:

Web tarayıcınız şu anda, tanımlama bilgilerini devre dışı bırakacak şekilde ayarlı. .NET Passport'u kullanabilmek için tanımlama bilgilerini etkinleştirmeniz gerekir.

bunun ne olduğunu bilen var mı? ie nin ayarlarını sıfırladım ama bu mesaj devam ediyor??

• Arkadaşım ben de internet explorer da yaşamaya başladım aynı sorunu bugünlerde walla hertürlü ayarı verdi ama yinede giremedi hatta bazen veriyor bazen vermiyor bu uyarıyı değişiklik yapmadığım halde... en iyisi firefox ben de bu olaydan sonra tamamen firefox a geçtim(bir zamanlar beğenmediğim firefox) alışması bir iki gün sürdü ...ama explorer dan vazgeçmem diyorsan internet seçenekleri->gizlilik sekmesindeki ayarları bi kurcala.... kolay gelsin
  • e-mailinizi ve şifrenizi net.passport a kaydedin. sorun çözülecektir.
  • Kardeş arkadaşlar sorunlarına cevap vermiş ama verdiğin mesajlardan da buranın yenisi değilsin. Network,İnternet-Güvenlik kısmında bu topici açman daha iyi olurdu. Teknik servis bölümüne değil. Sana kolay gelsin.
  • @koraygen

bunu da denemiştim. anacak bir süre sonra yine hata vermeye başlıyor. ne olduysa son güvenlik güncelleştirmelerinden sonra oldu galiba.

@ssayin72

haklısın. adminlerden konuyu taşımalarını rica ediyorum.

yardımlarınız için teşekkürler.
  • internet explorer'dan araçlar menüsüne gir ordan tanımla bilgisi klasörü var o dosyayı temizle tamam de. makinayı resetle sorunun çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.