Şimdi Ara

Hotmail vs Gmail kapışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda çok hızlı gelişen gmail'in arkasında kalmak istemeyen hotmail'de de son zamanlarda birçok yenilik, özellikle hız artışı gözleniyor. Sizce şu anda son hallerini her yönüyle karşılaştırmak gerekirse siz hangisini niçin tercih edersiniz ?

• Mailleri Arşivlemesi yetiyor zaten.Hotmail de spam dan geçilmiyor gmail de birkaç ayar le enfes hale gelebiliyor.
  • Mail arşivleme zaten hotmailde de yokmu ? Yani maili taslaklara atabiliyorsun ve maillerde gmaildeki gibi arama yapabilirsun (eğer yanlış hatırlamıyorsam)
  • Hotmail de POP3 ve IMAP desteği olmaması sıkıntı. Outlook expres ile PC de sorun yok ama PPC ve cep telefonu gibi mobil cihazlarda, ancak ek yazılımlarla maillerimize ulaşabiliyor oluşumuz Hotmail i sınıfta bırakıyor. Gmail i de sevmiyorum, o yüzden cebimde Yahoo kullanıyorum :)
  • Arkadaşlar gmail'de, bizim gönderdiğimiz mailllerin karşı taraftan okunup okunmadığını görmemizi sağlayan bir özellği var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Arkadaşlar gmail'de, bizim gönderdiğimiz mailllerin karşı taraftan okunup okunmadığını görmemizi sağlayan bir özellği var mı?

yok
  • Gamilin içinde arama yapınca aradığımı bulamıyorum
    GMailde arama kriterleri nelerdir?
    Aradığını bulmak için yöntem nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Gamilin içinde arama yapınca aradığımı bulamıyorum
    GMailde arama kriterleri nelerdir?
    Aradığını bulmak için yöntem nedir?

arama kutusu var üstte?
    mesajın göndericisine veya içeriğine dair bir iki kelime yazmanız yeterli.
  • ben aktif olarak hotmail kullanıyorum ama,
    gmail kesinlikle daha hızlı ve kullanışlı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.