Bildirim
Hotmail vs Gmail kapışması
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mailleri Arşivlemesi yetiyor zaten.Hotmail de spam dan geçilmiyor gmail de birkaç ayar le enfes hale gelebiliyor. -
Mail arşivleme zaten hotmailde de yokmu ? Yani maili taslaklara atabiliyorsun ve maillerde gmaildeki gibi arama yapabilirsun (eğer yanlış hatırlamıyorsam) -
Hotmail de POP3 ve IMAP desteği olmaması sıkıntı. Outlook expres ile PC de sorun yok ama PPC ve cep telefonu gibi mobil cihazlarda, ancak ek yazılımlarla maillerimize ulaşabiliyor oluşumuz Hotmail i sınıfta bırakıyor. Gmail i de sevmiyorum, o yüzden cebimde Yahoo kullanıyorum :) -
Arkadaşlar gmail'de, bizim gönderdiğimiz mailllerin karşı taraftan okunup okunmadığını görmemizi sağlayan bir özellği var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: howkee
Arkadaşlar gmail'de, bizim gönderdiğimiz mailllerin karşı taraftan okunup okunmadığını görmemizi sağlayan bir özellği var mı?
yok -
Gamilin içinde arama yapınca aradığımı bulamıyorum
GMailde arama kriterleri nelerdir?
Aradığını bulmak için yöntem nedir? -
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
Gamilin içinde arama yapınca aradığımı bulamıyorum
GMailde arama kriterleri nelerdir?
Aradığını bulmak için yöntem nedir?
arama kutusu var üstte?
mesajın göndericisine veya içeriğine dair bir iki kelime yazmanız yeterli. -
ben aktif olarak hotmail kullanıyorum ama,
gmail kesinlikle daha hızlı ve kullanışlı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X