arkadaşlar bi arkadaş hotmail de ayarlarla oynamış ve msn ye giremiyo hatta kendi imeil sayfasına da giremiyo kullanıcı adı ve şifre yazınca karşısına şu çıkıyo;
You need permission to use MSN Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.
I'm an adult. Why am I seeing this page? After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, ...........@hotmail.com.
Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN.
bilen var mı baya bi uğraştım çözemedim nasıl bozdu yaaa çok da kalbalık listesi vardıı
hotmailde seçeneklerde yaş kısmıyla oynanmış olabilir kids problemi herhalde onu düzellt 13 yaş altı olmamasına dikkat et
tabi bunun için hesabına girmen gerek dimi bunu nası yapacan bilemiyorum
evet arkadaşlar kinds prb var sanırım ama giremiyom kiii ne msn ye ne adrese yardımcı olursanız sevinirim üstatlar...
ben orda hiç yaşla ilgili birşey okumadım acaba şifersini sıfırlamış olabilirmi ben aynısını yaşadım şifre sıfırlamayı yarıda bıraktım internet çok yavaştı daha sonra hiç giremedim ve tekrar şifremi sıfırlayır yeni bir şifre yazdım bilmiyorum sizinkiyle bi ilgisi olabilirmi ama yaş kısmı ile oynansa tekrar neden girilemesinki
yok arkadaşım sıfırlama falan sadece 2mb 250mb bi adrese yaptım onda gayet güzel oldu sonra öbür adrese yaparken aynı şeyleri yaptım ve bi bakıyoz msn adres hiç bişe açılmıyo yani şifreyi kullanıcı adıyı tanıyo giriyo ....