Şimdi Ara

hotmailde hesabı iptal etmek mumkunmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuzenim için hotmailden bi mail adresi aldım ancak alırken aklıma gelmedi ve sonra farkettim belirttigim yaş dolayısıyla hesaba girmeye ve msn kullanmaya izin vermiyo. bu hesabı yetkilendirmenin yolu nedir veya aynı mail adresini iptal edip yeniden alabilmenin bi yolu varmı. yardımcı olan herkese teşekkürler..

• hotmaildeki hesabına gir.
    sonra adres çubuğunahttp://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazıp buna gir
    Close My Account butonuna tıkla tekrar sonra tekrar almaya çalışıyor olursa bana da söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: YVolkan

hotmaildeki hesabına gir.
    sonra adres çubuğunahttp://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazıp buna gir
    Close My Account butonuna tıkla tekrar sonra tekrar almaya çalışıyor olursa bana da söyle

YVolkan sagolasın ama hesaba giremyorum işte şu anda yoksa o yontemi biliyorum daha once kendi hesabımı turkcelestirmek için kullanmıstım.. bende bu sayfa cıkıyo su anda..

You need permission to use MSN
    Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.

I'm an adult. Why am I seeing this page?
    After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, gozxxx@hotmail.com.

Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN.

--------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironhand -- 17 Ekim 2005, 16:48:55 >

• ilk defa görüyorum böyle bişi
    bide ben alayım yaşı 13 ten küçük mü girdin ? bakalım yapabilecek miyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: YVolkan

ilk defa görüyorum böyle bişi
    bide ben alayım yaşı 13 ten küçük mü girdin ? bakalım yapabilecek miyim

bende abartmısım hakkaten ha hiç aklıma gelmedi ki o esnada 93dogumlu olarak girdim ama yanılmıyorsam ilk bikac gun girmiştim ve iki üç gün sonra bu hatayı verdi..
  • 95 doğumlu girdim oldu girebiliyorum çıkabiliyorum falan
  • ya bilmiyorumki çözemedim bi turlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.