Şimdi Ara

Hotpoint mutfak robotu hakkında yorum lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hotpoint Fp 1009 mutfak robotunu tavsiye edermisiniz? Kullanan veya kullananı gören bilen duyan varmı?

Eve mutfak robotu ve katı meyve sıkacağı ve narenciye sıkacağı lazım. Doğal olarak bu üçü pahalıya geliyor. Bu mutfak robotunun aksesuar listesinde narenciye sıkacağı ve katı meyve presi gibi ibareler gördüm ve bunların ne olduğunu, nasıl çalıştığını yada işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.

Ayrıca beyaz eşyalar hotpoint olunca aynı markadan yürümek gibi bir istek var içimde. Takım bozulması diyorum.

Yorumlar?

**********************************************************************************************************************************
    **********************************************************************************************************************************

Almayın arkadaşlar. Sadece bu ürünü değil, Hotpoint-Ariston markası taşıyan hiçbirşeyi almayın. Evimdeki tüm beyaz eşyalar bu markanın ürünleri. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum, şükür bir problem yaşamadım henüz ama bu mutfak robotu ile yaşadığım sorunlar bitmiyor.

Aslında sorun mutfak robotunun da değil. Servis SIFIR, parça tedariği SIFIR.

Robotun sürahi gibi olan sıvıları karıştırmak için kullanılan parçasının alt kısmında contanında olduğu bölümdeki plastik ayaklarından ikisi bulaşık makinasından çıktığında kırıktı. Resmi sitesinden servise mail attım. Yakın bir bölgeden olduğunu söyleyen servis elemanı beni aradı. Servis kaydı açıldı. Kendisine parçanın resimlerini attım. Garantiye girmediğini söyledi ve üstelemeden parçanın fiyatını sordum, döneceğim dedi ve tam 91 gün boyunca şikayet sitelerinden, markanın resmi sitesinden ulaşmama rağmen bana dönüş olmadı. Birçok şikayet maili ve telefonundan sonra en son 92. gün servisten olduğunu söyleyen birisi evime gelerek parçaya baktı, tabi bu süre içerisinde başka parçalarda da arızalar oluşmuştu onlara da baktı ve gitti. Akşam üzeri beni arayarak bu parçaların bulunmadığını söyleyerek yurt dışından sipariş edeceklerini söyledi. Yaklaşık 30 gün yani toplamda 122 gün olmasına rağmen halen beni arayıp soran yok.

Ürünün en çok kullandığımız parçalarından biri olan o sürahi gibi parçası kullanım dışı ve ürünün asıl kullanılan kesme doğrama yapan haznesi de bir ayağı çukurda, yakındır onun da kırılması. Yani ürün çöpe gidecek muhtemelen.

ALMAYIN arkadaşlar. Gidin biraz daha para ekleyin iyi servisi ve parça tedariği olan bir marka alın yada marketlerde satılan ucuz robotlardan alın en azından kırılırsa bozulursa çöpe atar yenisini alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 29 Ağustos 2018; 13:0:57 >

• hocam bu mutfak robotunu aldınız mı ?
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Aldim, uzun zamandir kullaniyoruz. Bundan once mutfak robotu kullanmadigimiz icin bir kiyaslama yapmamiz mumkun degil fakat esim cok memnun oldugunu soyluyor. Benim ise birkac sey hosuma gitmedi. Oncelikle parasina gore gurultulu calistigini dusunuyorum. Tabi baska markalarin ne kadar gurultulu oldugunu bilmiyorum fakat para/ses olayi fazla gibi. Calistirma dugmesi çin mali gibi geldi. yuvarlak herhangi bir tirtikli yuzeyi olmayan birsey. Ne kadar donderdigini anlamak zor. Elin islaksa yada hafif yagliysa elinin icinde kavanoz kapagi gibi kayiyor. kapaliysa acmak aciksa kapatmak zor oluyor. Birde icinden bir aparat cikti boyle alengirli birsey annem babam hanim konu komsu hala ona bakiyoruz. Ne ise yaradigini cozemedik henuz. Ama guzel yani bize bi mesgale oldu. Ara ara aklina gelen 10-15 dk onun ne ise yaradigini cozmeye calisiyor.

Bunlarin yaninda urunun motoru baya guclu. Artik kiyma falan almiyoruz. eti alip kiymayi bununla yapiyor hanim. Ekmeklik hamur falan yoguruyor arada. Sutlu meyva karisimlari yapmak gibi hobiler edindi bu alet sayesinde. Ayaklarinda opucuk denen bir plastik var. Tezgaha koymak yeterli hakiki bir kuvvet uygulamadikca yerinden oynatmak zor. Birsuru aparat/oyuncak cikiyor icinden. Kati meyva sikacagi yok urunun. Narenciye sikacagi dedigi de bildigimiz limon sikacagi gibi bir aparati var, ona diyorlar. narenciyeyi ustune koyup elinle sikabildigin kadar sık, motor kuvvetli oldugu icin portakal yada limonda su zerresi bile birakmiyor. Zaten motorunu durdurabilmek imkansiz gibi. Kislik domates kavanozlama isimizde saatlerce hemen hemen durmadan calisti ama isinma yada zorlanma emaresi gostermedi.

Urunun mutfaktaki goruntusu cok guzel. Kirmizi rengini aldik ama gayet guzel durdu. Siritmadi yani.

Bu fiyat bandinda bosch veya siemens urunleri var. Acaba onlardan mi alsaydim der gibi oldum birkac kez (ses ve dugme konusunda). Tabi onlar nasildir bilemem onlari kullanmadik yada yakindan gormedik onun icin birsey diyemeyecegim. Urunden genel olarak esim cok memnun oldugunu hatta komsularin falan baya begendigini soyluyor. Urunu bu anlattiklarim cercevesinde tavsiye ederim. Memnun kalirsiniz.

O muhendisin icat ettigi ama bizim amacini henuz kesfedemedigimiz parcanin resmide bu. Eger bilen biri varsa hayrina yazarsa sevinirim 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam çok detaylı bi inceleme olmuş teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

Birde icinden bir aparat cikti boyle alengirli birsey annem babam hanim konu komsu hala ona bakiyoruz. Ne ise yaradigini cozemedik henuz. Ama guzel yani bize bi mesgale oldu. Ara ara aklina gelen 10-15 dk onun ne ise yaradigini cozmeye calisiyor.
    ...

hocam parça hava filtresi, takıp çalıştırıyosunuz ortamdaki havayı temizliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 18 Eylül 2017; 9:25:42 >
  • Ürünün hepsiburada'daki tanıtım sayfasında "Meyve ve sebze suları
    hazırlamak için özel katı meyve sıkma aparatı." yazıyor o parça için. Ürün stık dışı olmuş çoğu yerde.
  • Almayın arkadaşlar. Sadece bu ürünü değil, Hotpoint-Ariston markası taşıyan hiçbirşeyi almayın. Evimdeki tüm beyaz eşyalar bu markanın ürünleri. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum, şükür bir problem yaşamadım henüz ama bu mutfak robotu ile yaşadığım sorunlar bitmiyor.

Aslında sorun mutfak robotunun da değil. Servis SIFIR, parça tedariği SIFIR.

Robotun sürahi gibi olan sıvıları karıştırmak için kullanılan parçasının alt kısmında contanında olduğu bölümdeki plastik ayaklarından ikisi bulaşık makinasından çıktığında kırıktı. Resmi sitesinden servise mail attım. Yakın bir bölgeden olduğunu söyleyen servis elemanı beni aradı. Servis kaydı açıldı. Kendisine parçanın resimlerini attım. Garantiye girmediğini söyledi ve üstelemeden parçanın fiyatını sordum, döneceğim dedi ve tam 91 gün boyunca şikayet sitelerinden, markanın resmi sitesinden ulaşmama rağmen bana dönüş olmadı. Birçok şikayet maili ve telefonundan sonra en son 92. gün servisten olduğunu söyleyen birisi evime gelerek parçaya baktı, tabi bu süre içerisinde başka parçalarda da arızalar oluşmuştu onlara da baktı ve gitti. Akşam üzeri beni arayarak bu parçaların bulunmadığını söyleyerek yurt dışından sipariş edeceklerini söyledi. Yaklaşık 30 gün yani toplamda 122 gün olmasına rağmen halen beni arayıp soran yok.

Ürünün en çok kullandığımız parçalarından biri olan o sürahi gibi parçası kullanım dışı ve ürünün asıl kullanılan kesme doğrama yapan haznesi de bir ayağı çukurda, yakındır onun da kırılması. Yani ürün çöpe gidecek muhtemelen.

ALMAYIN arkadaşlar. Gidin biraz daha para ekleyin iyi servisi ve parça tedariği olan bir marka alın yada marketlerde satılan ucuz robotlardan alın en azından kırılırsa bozulursa çöpe atar yenisini alırsınız.

• Konuyu görünce amannn bulasmayin bu markaya diyecektim ama iş işten geçeli çok olmuş.

Allah dusmanimin başına vermesin bu markayi. Konu, komşu, eş, dost kim varsa hepsi de lanet okuyor markaya.

Bende buzdolabı almıştım zorunluluktan bu markadan. Almaz olsaydım keşke!

Adamlar kışın çalışmayan buzdolabı yapmışlar Heyy Allah'ım! Yetkili servisi aradım kaç kere ama bir kere gelmediler bakmaya.

Haram zıkkım olsun Hotpoint-Ariston :O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    Ahhh malesef katiliyorum.

Beyaz esyasini bilmiyom iyi gibi benim incelemelerime gore ama kucuk ev aletleri icin diyebilecegim “gövdesi bol içi boş ürünler” aman diyim simbo king falan alin daha iyi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi olarak yorumlara katılmakla birlikte @bambam1912 'nin de dediğine ekstra katılıyorum. Eşim halen aktif olarak bu robottan yaklaşık 3 sene önce yani şimdiye göre 7-8 sene önce bu hotpointin 1/10 fiyatına bimden aldığımız sinbo marka el robotunu kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 11 Mayıs 2021; 2:59:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.