Şimdi Ara

Hotspot Shield Elite üyelik yenilemesi oldu. iptal etme yolu varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üyelik güncelleme aktifmiş. Otamatik güncelledi ve paypal hesabımdan 76 tl çektiler. Çok kullanmasam da bazen hayat kurtarıyordu :) Bugün yenilenmiş ve 76 tl çekmişler. 1 yıllık. Bunu iptal edip paramı geri alabilirmiyim. Teşekkürler

• Alamazsin. Sen paypal bilgilerini vermeden nasil para cekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Alamazsin. Sen paypal bilgilerini vermeden nasil para cekiyor.

İlk üyelik sırasında (geçen sene) almış olabilirler mi acaba? Çünkü paypala baktım otomatik yenileme aktifti. şimdi disable yaptım ama iş işten geçti tabi :) Peki bana verdikleri Seri Numarasını üçüncü kişilere satabilirmiyim. Bu şekilde değerlendiremezmiyiz?
  • Bol bol zorno izle yasadisi engelli sitelere gir hocam, geçmiş olsun

• adgunay A kullanıcısına yanıt
    Hotspot shield a yaz boyle boyle oldu diye bi ihtimal kabul ederler. Suan sana key mi verdiler keyi yazincami aktif olacak. Eger boyleyse satabilirsin ebay den falan alici bulabilirsin diye dusunuyorum

• Aylik 2-3$ a log tutmayan vpnler varken 76tl ye onu kimse almaz. Bankani ara odemeyi iptal etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Hotspot shield a yaz boyle boyle oldu diye bi ihtimal kabul ederler. Suan sana key mi verdiler keyi yazincami aktif olacak. Eger boyleyse satabilirsin ebay den falan alici bulabilirsin diye dusunuyorum

Ben şuan keyi kullanmadım. Program yüklü bile değil. Belki dediğiniz gibi Ebay'dan falan satabilirim. Yada ihtiyacı olan birine vereceğiz artık. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adgunay A kullanıcısına yanıt
    eğer ihtiyacın varsa sat ebayda felan 5 dolar felan ucuza verırsın bırı alır elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Aylik 2-3$ a log tutmayan vpnler varken 76tl ye onu kimse almaz. Bankani ara odemeyi iptal etsinler.

Deneyeceğim. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

eğer ihtiyacın varsa sat ebayda felan 5 dolar felan ucuza verırsın bırı alır elbet

Teşekkürler. Öyle yapacağım.
  • Zenmate, Dotvpn filan iş görmüyor mu ki paralı hotspot aldın hocam?
  • paypaldan dispute aç iade ediyorlar.ayrıca otomatik ödeme talimatı olan yerde var ordan iptal edebilirsin paypaldan
  • bende elite full sürüm var ama sayfaların üstünde hotspot reklamı var..bu acaba sizlerdede öylemidir.
  • otomatik odeme nasıl iptal edilebiliyor?
  • İzlediğin zornolar bir gün gelir tırmalar.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat kurtarıyordu demek çakal seni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.