''NICOLAS Anelka’nın Bolton’a transferine ilginç bir yorum geldi. Fransız futbolcunun Liverpool’u çalıştırırken antrenörü olan ve şu anda Olimpik Lyon’u çalıştıran Gerard Houllier, Anelka’yı göklere çıkardı, transferin ise çok ucuza yapıldığını açıkladı. Tecrübeli teknik adam Nic için “O hayatımda gödüğüm en yetenekli futbolculardan biri ve daha 27 yaşında. Premier Lig’e dönmesi o ve yeni takımı adına çok iyi bir fırsat. Ayrıca yetenekleriyle kıyasladığımızda F.Bahçe’den 8 milyon pounda koparılması da hırsızlık boyutunda bir transfer” şeklinde konuştu..''
8 milyon pound yaklaşık olarak 12 milyon euro yapıyo....Houllier ucuz bulmuş bu fiyatı...
anelka bi tutunsa adam gibi oynasa abartisiz soyluyorum henry den daha ii futbolcu, bilekleri daha iyi, ama uyumsuz gecimsiz bir adam memnun olamiyor hicbir seyden, bu adami oynatmanin yolunu da bilmiyorsan bes kurus para odenmez
20 yaşından beri bi takımda tutunduğunu kimse görmemiş.....
gerçekten çok yetenekliydi.ama isteyince oynardı mesela beşiktaş ve galatasaray maçında ve torshavn maçında...
Sattiginiza dua edin bence
Dünyanın sayılı yeteneklerinden bence..Fenerdeyken bunu söyleyince fanatik oluyorduk ama nereye giderse gitsin öyle..Bir daha Türkiyeye onun kadar yetenekli ve şöhretlisi gelmeyecekte..gelmezde zaten..Fransa milli takımında çok rahat oynaması gerekiyor ama almıyolar..şöyle bir düşünüyorumda takımım olsa sınırsız param olsa direk alırım bence adam doğru söylemiş..keşke mutlu olsada kalsaydı..Ama onun açısındanda düşünürsek belkide o haklıydı..dünyanın en büyük liginde oynamak varken Türkiyede mutlu olması 1 az zor..İleride Kezman-Anelka neler yapardı..neyse artık
büyük oyuncu da........
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
anelka bi tutunsa adam gibi oynasa abartisiz soyluyorum henry den daha ii futbolcu, bilekleri daha iyi, ama uyumsuz gecimsiz bir adam memnun olamiyor hicbir seyden, bu adami oynatmanin yolunu da bilmiyorsan bes kurus para odenmez
ii futbolcu oldugu kesin de henry den iyimi tartisilir
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
bana yarım henry mi yoksa tam anelka mı hangisini alırsın desen yarım henry derim.bu anelka cok sorunlu.sırf takımın havasını bozar
25 Trilyon para beaİyi fiyata satmışız
anasini satim alan memnun satan memnun
am abnim gibi anelka fan ı iri için ise üzüntü verici burda adamı 2dk da harcadılar bu yazıları daha çok okuruz
zaten oynasa henry den daha ii futbolcu dedim, henry belirli bi standarti tutturmus liderlik ozelligi olan bir oyuncu, arsenalin lideri, adam kendini veriyor oynuyor, yoksa anelka yetenek bakimindan bence daha iyi, anelka henry den cok daha rahat adam eksiltiyor ama iste dunyada hicbir klup elinde imkan varsa ve anelka ve henry ayni fiyattaysa almaz anelkayi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme