Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizinin konusu nedir? Ne etrafında dönüyor arkadaşlar? Anladığım kadarıyla çok iyi bir dizi her ne kadar pek duyulmamış olsa da.
    Ekledim listeye indireceğim, izlemeyi düşünüyorum da.

Ve içeriği nasıldır? 18+ sahneler çok mu mesela? Dram mı komedi mi ne ağırlıklı?
    Genel hatlarıyla bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Aralık 2009; 18:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bu dizinin konusu nedir? Ne etrafında dönüyor arkadaşlar? Anladığım kadarıyla çok iyi bir dizi her ne kadar pek duyulmamış olsa da.
    Ekledim listeye indireceğim, izlemeyi düşünüyorum da.

Ve içeriği nasıldır? 18+ sahneler çok mu mesela? Dram mı komedi mi ne ağırlıklı?
    Genel hatlarıyla bilgi verebilir misiniz?

Hocam hastane dizisi.Çok sevilen ve tutulan bir dizidir.Hatta en çok izlenen dizidir.

Dram,komedi,romantik hepsinden biraz barındırıyor.Gregory House sağolsun tabi.House gibi bir karakter her dizide olmaz.Sırf onun laf sokmaları,şovu filan gibi şeyler için izlemek lazım.Ayrıca bu dizi sayesinde baya hastalıklar ile ilgili bilgiler öğreniyorsun.

Bana göre tek eksisi,her bölümün kendini tekrar etmesi.5.sezon boyunca her bölümde ana konu hep aynı.Hasta hastalanır,bizim hastaneye getirilir,house önce ilgilenmez sonra hasta dikkatini çeker,tehşisi koyar,teşhis yanlış çıkar,hasta ölümden döndürülür,sonra gider evini araştırır,birşey bulurlar fakat hastanın ne hastalığı olduğunu teşhis edemezler,en son house tek arkadaşıyla konuşurken arkadaşının birşey söylemesinden aklının üzerinde ampül yanar ve hastanın hastalığını çözer.(Her bölüm böyledir.Tabi final bölümler harici.Onlar enfestir,tatlıdır)

Bana göre kesinlikle izlemelisin.

• Ekledim listeye. Liste kalabalık 1-2 haftayı bulur inmesi. Dexter bitti malum yeni dizi arayışlarına girdim.
    İnsin bakalım izlerim muhtemelen.
  • quote:

Ekledim listeye. Liste kalabalık 1-2 haftayı bulur inmesi. Dexter bitti malum yeni dizi arayışlarına girdim.

keske hic izlememis olsaydimda bastan izleyebilseydim suanda. House bitti canim sikilmaya basladi. Kesinlikle izle bagimlilik yapiyor.
  • Arkadaşlar s,te adı vermek yasak biliyorum ama şu house u online olarak izlemeye devam edebileceğim bir site adı verebilecek varmı en son ikinci sezon onuncu bölüme kadar geldim ne yazıkkı gerisi çoğu sitede silik veya senkronu bozuk,altyazı yok vs.
  • quote:

Ekledim listeye. Liste kalabalık 1-2 haftayı bulur inmesi. Dexter bitti malum yeni dizi arayışlarına girdim.

Valla hocam Dexterin 3. sezon finalinin bittigi zaman ne yapacam ben diyordum kendi kendime. Çünkü Dexter'in yerini birşeyin tutmayacağını biliyordum ancak öyle bi Supernatural sardı ki beni Dexter kimmiş ya dedim kendi kendime. Sonra Supernatural bitti,
    tam ne yapacagım derken House çıktı karşıma. Aslında bi bakıma House u Dean ile ilişkilendirdim tarzları bakmından. İkiside çok sağlam esprili karakterler... Öyle öyle baya bi izler oldum House'u.
    Şahsen diziyi sırf House karakteri için izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: .iLK.

quote:

Valla hocam Dexterin 3. sezon finalinin bittigi zaman ne yapacam ben diyordum kendi kendime. Çünkü Dexter'in yerini birşeyin tutmayacağını biliyordum ancak öyle bi Supernatural sardı ki beni Dexter kimmiş ya dedim kendi kendime. Sonra Supernatural bitti,
    tam ne yapacagım derken House çıktı karşıma. Aslında bi bakıma House u Dean ile ilişkilendirdim tarzları bakmından. İkiside çok sağlam esprili karakterler... Öyle öyle baya bi izler oldum House'u.

Yok be aga Dean House'un yanından geçemez. House bence bu güne kadar yapılmış en orjinal ve sağlam karakter.(Dizilerde)

• quote:

quote:

Supernatural'in de bölümleri var tüm sezonlar. Onu da izlemedim daha. Halbuki severim öyle melekli şeytanlı cinli perili şeyleri.

• quote:

quote:

quote:

Supernatural'in de bölümleri var tüm sezonlar. Onu da izlemedim daha. Halbuki severim öyle melekli şeytanlı cinli perili şeyleri.

Bakın sıralayayım

1. House

2. Dexter ( bu dizi çok özel benim için )

3. Lost

4. Family Guy ( Çok seviyorum başka dizilerle dalga geçmesini )

5. How I Met Your Mother ( Beni güldürüyor çok kişi şikayet etsede )

6. Supernatural

Evet biliyorum Supernaturalı çok severdim ama nedense çocuksu gelmeye başladı yaw özellikle Dexteri izledikten sonra.Çerezlik gibi "hunting" bölümlerini sevmiyorum bikere.Konuya bağlı kalmadı dizi.

House yi neden seviyorsunuz diye sorarsanız tıp ı sevdiğim için hiç sıkıcı gelmiyor zaten tıpa girmeye çalışıyorum bide House beni komedi dizilerinden daha çok güldürüyor.

Ve 1. bölümde foremanı farkettim harika ya yere düştüm koptum resmen

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

Tamamiyle kendi yapımım

• Son çalışmanda biraz apaçilik var sanki.
  • 5. Sezon finali yardırdı, oha felan oldum
  • 5.sezon 15.bölümdeyim. 4.sezon kesinlikle en iyisiydi. Hele finali muhteşemdi. Hiçbir dizide,filmde ağlamayan ben bu finalde ağlayacaktım Ciddi duygu seli yaşandı. 5.sezon'da harika gidiyor. En son Foreman onüç'e gazı veriyordu
  • 4.ve 5. sezon finali mükemmel. 5. bölüm finalini de izleyince göreceksin zaten.

Bu arada hep yılbaşı bölümleri izledik House'da. Bu yıl yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

5.sezon 15.bölümdeyim. 4.sezon kesinlikle en iyisiydi. Hele finali muhteşemdi. Hiçbir dizide,filmde ağlamayan ben bu finalde ağlayacaktım Ciddi duygu seli yaşandı. 5.sezon'da harika gidiyor. En son Foreman onüç'e gazı veriyordu

Valla hocam ikiz gibiyiz

Supernatural'den sonra sığındığımız kapı burası. 4. Sezon iyiydi evet ama bana kalırsa en iyi final 5. sezonda var. Çok iyiydi.

4. sezon finalinde ne oluyordu ya hatırlayamadım ?

• quote:

quote:

5.sezon 15.bölümdeyim. 4.sezon kesinlikle en iyisiydi. Hele finali muhteşemdi. Hiçbir dizide,filmde ağlamayan ben bu finalde ağlayacaktım Ciddi duygu seli yaşandı. 5.sezon'da harika gidiyor. En son Foreman onüç'e gazı veriyordu

Valla hocam ikiz gibiyiz

Supernatural'den sonra sığındığımız kapı burası. 4. Sezon iyiydi evet ama bana kalırsa en iyi final 5. sezonda var. Çok iyiydi.

Wilson'ın sevgilisi Amber, House ile birlikte otobüs kazası geçiriyor. Amber'ın aldığı grip ilaçları ile birlikte geçirdiği ciddi trafik kazası organları yavaş yavaş iflas ettiriyor. Amberi bir süre by-pass'ta tutuyorlar sonra Wilson onun fişini çekmek için konuşuyor. (Burası çok duygusaldı..) Sonra fişini çekiyor. Wilson istifa ediyor. House ile 3 ay konuşmuyor. Amber'ın ölümünden House'u sorumlu tutuyor. 5.sezonun ilk bölümlerinde Wilson geri dönüyor.

Madem ikiz gibiyiz. Buradan sonra Dexter,Nip/Tuck,Fringe üçlüsünden birine sığınalım

• quote:

quote:

quote:

Valla hocam ikiz gibiyiz

Wilson'ın sevgilisi Amber, House ile birlikte otobüs kazası geçiriyor. Amber'ın aldığı grip ilaçları ile birlikte geçirdiği ciddi trafik kazası organları yavaş yavaş iflas ettiriyor. Amberi bir süre by-pass'ta tutuyorlar sonra Wilson onun fişini çekmek için konuşuyor. (Burası çok duygusaldı..) Sonra fişini çekiyor. Wilson istifa ediyor. House ile 3 ay konuşmuyor. Amber'ın ölümünden House'u sorumlu tutuyor. 5.sezonun ilk bölümlerinde Wilson geri dönüyor.

Madem ikiz gibiyiz. Buradan sonra Dexter,Nip/Tuck,Fringe üçlüsünden birine sığınalım

Heee hatırladım ilk Amber'i duyunca

Dexter güncel sezonun ilk 5 bölümüne kadar izledim ama 1 aydır izlemiyorum yeni bölümleri.
    Flash Forward ' a sığınalım derim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam ikiz gibiyiz

Heee hatırladım ilk Amber'i duyunca

Dexter güncel sezonun ilk 5 bölümüne kadar izledim ama 1 aydır izlemiyorum yeni bölümleri.
    Flash Forward ' a sığınalım derim

FF nin en iyi bölümü 1. bölümüydü geri kalanı çok sıkıcı tavsye etmem.Kesinlikle dexterin geri kalanını izle 9 10 11 12 harika bölümlerdi tarihe geçecek bir fırlama yaptı 8 den sonra.Ciddiyim.Ve tabiki Family Guy gülme krizlerine giriyorum

• İlk 2 bölümü izledim de. Çok tıbbi konuşuyorlar yahu anlamıyorum bazı yerleri.

Ama House karakterine bayıldım. Umursamaz, aldırış etmez, kimseyi kaale almayan. On numara karaktere benziyor.

Ekleme:
    4. bölümü de izledim de.
    Yahu bölümler birbirinden çok kopuk gidiyor. İzlediğim diğer diziler gibi birbirlerinin arasında bağlantı yok bölümlerde. Sit-com tarzı olmuş sanki.

4 bölümdür izlediğim şu

Biri hastadır. House önce umursamaz sonra dikkatini çeker. Başta çözüm bulamazlar. Ama sonra House olayı çözer. Bölümün sonunda da hiç bir şeyi umursamayan House'un duygusal yönünü görürüz.

Her bölüm böyle mi yahu?

Acaba Supernatural'e mi başlasaydım diye düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 27 Aralık 2009; 21:25:14 >

• Artiz!
  • Supernatural'ın ilk sezonu da öyle.ilk sezon iblislerin nasıl avlanır uygulamalı olarak anlatılıyor diğer sezonlar zaman zaman iblis avlama bölümleri olsa da bir yandan da ana konu devam ediyor.
    House'da öyle diyebiliriz bir yandan hastaları tedavi ediyorlar diğer yandan ana konu devan ediyor.
    Diziyi izleten House'un sıradışı hareketleri , tedavileri , alaycı tavırları ve hemen hemen her zaman haklı çıkması.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.