Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

İlk 2 bölümü izledim de. Çok tıbbi konuşuyorlar yahu anlamıyorum bazı yerleri.

Ama House karakterine bayıldım. Umursamaz, aldırış etmez, kimseyi kaale almayan. On numara karaktere benziyor.

Ekleme:
    4. bölümü de izledim de.
    Yahu bölümler birbirinden çok kopuk gidiyor. İzlediğim diğer diziler gibi birbirlerinin arasında bağlantı yok bölümlerde. Sit-com tarzı olmuş sanki.

4 bölümdür izlediğim şu

Biri hastadır. House önce umursamaz sonra dikkatini çeker. Başta çözüm bulamazlar. Ama sonra House olayı çözer. Bölümün sonunda da hiç bir şeyi umursamayan House'un duygusal yönünü görürüz.

Her bölüm böyle mi yahu?

Acaba Supernatural'e mi başlasaydım diye düşünmeye başladım.

Usta başta bunun üzerine kurulu ama biraz zaman ver. İlerdede buna benzer olaylar göreceksin ama House açıldıktan sonra(yani tam formunu tutturunca) diziyi sadece House için bile izlemek isteyeceksin.

• ilk 3 sezon aynı hikayede döner gibidir. ama yinede çok güzeldi.

4 ve 5. sezonda konu farklılaşır. çok çok daha güzel 1 hal alır.
    hele bunların 1 finalleri var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ilk 3 sezon aynı hikayede döner gibidir. ama yinede çok güzeldi.

+1 5.sezon finali için bile ilk 5 sezonu izlemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Supernatural'ın ilk sezonu da öyle.ilk sezon iblislerin nasıl avlanır uygulamalı olarak anlatılıyor diğer sezonlar zaman zaman iblis avlama bölümleri olsa da bir yandan da ana konu devam ediyor.
    House'da öyle diyebiliriz bir yandan hastaları tedavi ediyorlar diğer yandan ana konu devan ediyor.
    Diziyi izleten House'un sıradışı hareketleri , tedavileri , alaycı tavırları ve hemen hemen her zaman haklı çıkması.

Ana konu göremedim şimdilik. Her bölüm kendine has şeylerle gidiyor. Birbiri arasında hiç bağlantı yok gibi şimdilik
    Ama bu kadar çok seviliyor beğeniliyorsa elbette vardır bi şey izleyeceğim kararlıyım.

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Usta başta bunun üzerine kurulu ama biraz zaman ver. İlerdede buna benzer olaylar göreceksin ama House açıldıktan sonra(yani tam formunu tutturunca) diziyi sadece House için bile izlemek isteyeceksin.

House süper karakter zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ilk 3 sezon aynı hikayede döner gibidir. ama yinede çok güzeldi.

Bakıcaz artık.

Bu arada bazı bölümlerde diğer dizilerden oyuncular görüyorum. Çok güzel olmuş bence. Her bölümde farklı dizilerden ünlü simaları görmek çok iyi.

1x06'da Lost'tan Juliet vardı. 1x07'de PB'den Linc var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 28 Aralık 2009; 14:48:13 >

• ne lanet diziymiş, 3. sezonun finaline 2 bölüm kaldı
  • Matt:Bu adamlar da kim?
    Matt'in annesi: Hayatını kurtaran ukala adamlar.

1x08'de Foreman ve House için söylüyor.
  • Bide bir soru sorucam.Spoiler felan ama 1-2-3 sezondan biri klasik hasta bölümüydü değilse bile benim spoilerim onla alakalı açarsanız birşey kaybetmezsiniz.

Hani house bi ameliyat video su izletiyodu bizimkilere bunlarda diyordu yok orda birşey house da daha büyük bir tv ye ihtiyacımız var diyordu baya büyük bir tc de izliyorlardı sonra yine birşey olmayınca sinemaya gidip orda izliyorlardı felan o bölüm hangisiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

2. sezondu galiba. Izleyeli baya oldu o bolumleri, sen diyince benim de aklima geldi simdi o bolum.
  • Başlasın artık
    Cidden 4. ve 5. sezonun finalinde insanın gözler doluyor.Özellikle 4. sezon finali.

lev@
    TNT'de son yayınlanan senin anlattığın bölümdü.Oradan bulabilirsin belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 31 Aralık 2009; 0:20:12 >
  • 1x17'yi izledim şimdi.
    Dizi bölümler ilerledikçe bağlıyor kendine. Her bölüm kendini tekrar eder gibi bir hali var. Biri hastalanıyor, bölüm sonunda iyileşiyor. Ama şu son bir kaç bölümdür -özellikle Vogler geldiğinden beri- bir ana konu da ilerlemeye başladı sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

1x17'yi izledim şimdi.
    Dizi bölümler ilerledikçe bağlıyor kendine. Her bölüm kendini tekrar eder gibi bir hali var. Biri hastalanıyor, bölüm sonunda iyileşiyor. Ama şu son bir kaç bölümdür -özellikle Vogler geldiğinden beri- bir ana konu da ilerlemeye başladı sanki.

Sezonları geçtikçe daha da hoşunuza gidecektir.
  • 1x19

Vogler gitti
    Cameron geri döndü. Dönüş de ne dönüş. House'a abayı yakmış resmen. "benimle çıkarsan işe dönerim" Bak seeen.

Bu arada House'un "oopss" demesi yok mu. Bitiriyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 31 Aralık 2009; 11:18:40 >
  • Dizin soundtrack albümleri de çok güzel.Dinlememiş olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Şu t-shirt hoşmuş bulursam alacağım.
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
  • cuddy'le uğraştığı sahneler güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

Dizin soundtrack albümleri de çok güzel.Dinlememiş olan arkadaşlara tavsiye ederim.

bulursan banada haber ver !
  • quote:

quote:

Dizin soundtrack albümleri de çok güzel.Dinlememiş olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Verdim

• 2x02
    Şu ana kadarki en iyi bölümdü.
    Kızı kurtarma şekli ve kız iyileştikten sonra hastaneden çıkarkenki sahneler şahaneydi.

• En iyi bölümler 5.sezondaydı bana göre.

Bu arada bir bölümde hangisi hatırlamıyorum ama çok güzel bir kız vardı. Hayaletlerle iletişim kurmaya çalışan kız ... Onun adını bulabilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Verdim

Bana da

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Bide bir soru sorucam.Spoiler felan ama 1-2-3 sezondan biri klasik hasta bölümüydü değilse bile benim spoilerim onla alakalı açarsanız birşey kaybetmezsiniz.

Hani house bi ameliyat video su izletiyodu bizimkilere bunlarda diyordu yok orda birşey house da daha büyük bir tv ye ihtiyacımız var diyordu baya büyük bir tc de izliyorlardı sonra yine birşey olmayınca sinemaya gidip orda izliyorlardı felan o bölüm hangisiydi?

2. sezonda olması muhtemelm.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.