Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6x07'deyim. Pazartesi'ye %100 ihitmalle yetişeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

PHI
    House'tan izlediğim kadarıyla gayet tıkırında işliyor gibi. Ama gerçekte nasıldır bilemem tabi.
    Çok mu kötü yani?

Eğer sağlık sigortanız yoksa zaten baştan kaybediyorsunuz.
    Varsa bile sigorta şirketi senin bi şeyin yok deyip yollayabiliyor.Sigorta şirketlerinde çalışanlar daha fazla prim için bu adamın ilaca ihtiyacı yok vs diyebiliyor.Çünkü ne kadar hastanın talebini geri çevirirse o kadar prim alıyor.Hatta bir çalışanın mahkemede bu konudaki itirafları var(vicdan azabı duymuş kendisi).
    House'u izlerken hep bu belgesel aklıma geliyor acaba adamların hastane masrafları ne kadar tuttu diye kendi kendime soruyorum.

Saw VI'daki eleman'ın şirket gibi desene yani bütün ABD.

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

PHI kaçtasın?

Bu gece 2.sezonu bitirip bırakacağım. Finaller başlayacak 1 haftaya kadar. Finallerden sonra 15 günlük bir tatil var o ara bitiririm kalan 4 sezonu da artık.

Bu arada 2*20 ve 21 çok heyecanlı bölümlerdi.

Foreman'ın hastalandığı bölümler.

Ekleme:
    2.sezon bitti şimdi. Final bölümü çok iyiydi yahu. Hele sonu. "Yuh" dedirtti resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Ocak 2010; 22:55:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Bide bir soru sorucam.Spoiler felan ama 1-2-3 sezondan biri klasik hasta bölümüydü değilse bile benim spoilerim onla alakalı açarsanız birşey kaybetmezsiniz.

Hani house bi ameliyat video su izletiyodu bizimkilere bunlarda diyordu yok orda birşey house da daha büyük bir tv ye ihtiyacımız var diyordu baya büyük bir tc de izliyorlardı sonra yine birşey olmayınca sinemaya gidip orda izliyorlardı felan o bölüm hangisiydi?

3.sezon 2. bölüm. Az önce izledim.
    Ameliyat değil de kalbini izliyorlar.

Uzaylı çocuk olan bölüm hatta. Çocuğun ikizi varmış ama ikiz olmamış çocuğun vücudunda. Onu kurtarıyorlar. Çocuk kendini uzaylıların kaçırdığını falan sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Ocak 2010; 14:01:15 >

• Bende ekledim listeye yaza başlamayı düşünüyorum bu diziye
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Bide bir soru sorucam.Spoiler felan ama 1-2-3 sezondan biri klasik hasta bölümüydü değilse bile benim spoilerim onla alakalı açarsanız birşey kaybetmezsiniz.

Hani house bi ameliyat video su izletiyodu bizimkilere bunlarda diyordu yok orda birşey house da daha büyük bir tv ye ihtiyacımız var diyordu baya büyük bir tc de izliyorlardı sonra yine birşey olmayınca sinemaya gidip orda izliyorlardı felan o bölüm hangisiydi?

3.sezon 2. bölüm. Az önce izledim.
    Ameliyat değil de kalbini izliyorlar.

Uzaylı çocuk olan bölüm hatta. Çocuğun ikizi varmış ama ikiz olmamış çocuğun vücudunda. Onu kurtarıyorlar. Çocuk kendini uzaylıların kaçırdığını falan sanıyor.

Allah razı olsun ya ne zamandır takıntı olmuştu

"House : Foreman bana bunlardan birini çalacaksın."
    "Foreman : Homielerden birini arayayım"

Aslında homienin karşıtı yok ama orda "home" dan gelince ev arkadaşı yazmışlar altyazıya.
    Gerçekte ingilizcede serseri zenci arkadaş demek hani gangster felan olursa herkez zenci gruplar

çok süper yapmışlar ya."let me call one of the homies"

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

PHI kaçtasın?

Bu gece 2.sezonu bitirip bırakacağım. Finaller başlayacak 1 haftaya kadar. Finallerden sonra 15 günlük bir tatil var o ara bitiririm kalan 4 sezonu da artık.

Bu arada 2*20 ve 21 çok heyecanlı bölümlerdi.

Foreman'ın hastalandığı bölümler.

Ekleme:
    2.sezon bitti şimdi. Final bölümü çok iyiydi yahu. Hele sonu. "Yuh" dedirtti resmen.

iyi iyi

hepisinin finaller mükemmel

• People's Choice Awards'da ödülleri kapmışlar.
    En iyi drama House
    En iyi erkek oyuncu Hugh Laurie
  • House bitince büyük bir ikilemde kalacağımı düşünüyorum.

House mu yoksa Dexter mı? Acaba hangisini daha iyi olarak nitelendireceğim. Çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

People's Choice Awards'da ödülleri kapmışlar.
    En iyi drama House

eleman hakediyor. ingiliz ama amerikan aksanıyla konuşmaya çalışıyor. house'daki rolü de süper. mimikler falan... iyi ya eleman.

PHI: sen dexterda tüm bölümleri bitirdin di mi?

dex'in bitmiş haliyle house'un yarım halini kıyaslıyorsan bitince yüksek ihtimal House diyeceksin. 4 ve 5. sezonlar diyorum...

• quote:

quote:

People's Choice Awards'da ödülleri kapmışlar.
    En iyi drama House

eleman hakediyor. ingiliz ama amerikan aksanıyla konuşmaya çalışıyor. house'daki rolü de süper. mimikler falan... iyi ya eleman.

PHI: sen dexterda tüm bölümleri bitirdin di mi?

dex'in bitmiş haliyle house'un yarım halini kıyaslıyorsan bitince yüksek ihtimal House diyeceksin. 4 ve 5. sezonlar diyorum...

1-) House MD
    2-) Dexter
    3-)Family Guy

Family Guy ın esprileri harika bence kim ne derse desin

• 3.sezonun ortalarına kadar izledim bir süre sonra kendini tekrar etmeye başladı vs vs.İlk sezonun izlenmesini tavsiye ederim daha sonraki sezonlara gerek yok diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

3.sezonun ortalarına kadar izledim bir süre sonra kendini tekrar etmeye başladı vs vs.İlk sezonun izlenmesini tavsiye ederim daha sonraki sezonlara gerek yok diye düşünüyorum

Şakamı bu ya ? En iyi drama dizisi evet bazen tekrar ettiğini hissediyorsun ama ana konunun ilerleyişi ve House'un esprileri kesinlikle tekrar etmiyor. Zaten bu diziyi House için izlemelisin bence. Bi hastahane dizisinden tarih boyunca bundan iyiside çıkmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

3.sezonun ortalarına kadar izledim bir süre sonra kendini tekrar etmeye başladı vs vs.İlk sezonun izlenmesini tavsiye ederim daha sonraki sezonlara gerek yok diye düşünüyorum

Şakamı bu ya ? En iyi drama dizisi evet bazen tekrar ettiğini hissediyorsun ama ana konunun ilerleyişi ve House'un esprileri kesinlikle tekrar etmiyor. Zaten bu diziyi House için izlemelisin bence. Bi hastahane dizisinden tarih boyunca bundan iyiside çıkmaz gibime geliyor.

Neden şaka olsun ?

Ben birçok fanatik gibi bir fanatik dizi izleyici kitlesine ait değilim ilk olarak bunu belirteyim.Şu güne kadar 33 değişik dizi seyrettim ve aralarında takip ettiklerim de mevcut.House ise artık takip ettiklerim arasında değil.Ben kendi görüşümü belirttim.Uzun soluklu bir dizi değil ancak bana kattığı sağlık terimleri de görmezden gelemem.Zaten hiç başlamayın demedim başlayan sevdiyse devam eder ya da benim gibi yarıda bırakır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

En iyi sezonlar 4-5-6

Neden şaka olsun ?

Ben birçok fanatik gibi bir fanatik dizi izleyici kitlesine ait değilim ilk olarak bunu belirteyim.Şu güne kadar 33 değişik dizi seyrettim ve aralarında takip ettiklerim de mevcut.House ise artık takip ettiklerim arasında değil.Ben kendi görüşümü belirttim.Uzun soluklu bir dizi değil ancak bana kattığı sağlık terimleri de görmezden gelemem.Zaten hiç başlamayın demedim başlayan sevdiyse devam eder ya da benim gibi yarıda bırakır.

edit:ordaki en iyi sezonlar 4-5-6 lafı benim yanlış yere yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 10 Ocak 2010; 14:42:50 >

• Yeni bölüm yarın
  • quote:

Yeni bölüm yarın

6x09'a kadar geldim. Yatmadan önce izler yatarım. Yarın da yeni bölümünü izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Yeni bölüm yarın

6x09'a kadar geldim. Yatmadan önce izler yatarım. Yarın da yeni bölümünü izleriz

Oh ne güzel.Biz günlerdir bekleyelim sen hazıra kon :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 10 Ocak 2010; 21:20:42 >

• Değil yaw salı yeni bölüm benmi yanılıyorum yoksa...
  • quote:

Değil yaw salı yeni bölüm benmi yanılıyorum yoksa...

11 Ocak 2010'da başlayacaktı. Yanlış hatırlıyorsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Değil yaw salı yeni bölüm benmi yanılıyorum yoksa...

11 Ocak 2010'da başlayacaktı. Yanlış hatırlıyorsun :))

Tamamda tvcountdownda 1d4h yazıyor yani 2:30 da felan çıkacak oda bi 40dk sürse dizi düz hesap gece 3 gibi tamamı ile çıkmış olacak internete düşmesi felan salıyı bulmazmı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.