Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha altyazı çevirisine başlanmamış bile. Bu nasıl bir iş uleyn

Bir an önce çevrilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Daha altyazı çevirisine başlanmamış bile. Bu nasıl bir iş uleyn

Bir an önce çevrilse

Pöff.Umarım akşama kadar biri çevirir de izleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 12 Ocak 2010; 16:33:30 >
  • Divxplanet'de çeviriye başlanmış ama bugüne yetişmez gibi.

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
  • Lost son sezonu izler izlemez bu diziye dalacam, ilk sezonu indirdim bile.Ve beklentilerim çok yüksek.Doktor temelli dizi arıyodum, bikaç o tarz diziye baktım.Sonra şans eseri bir arkadaş bu diziden bahsetti.İsmini duymuştum ama doktorlukla alakalı olduğunu bilmiyodum dizinin.

Ve birşey sormak istiyorum, gördüğümüz çok ilginç ve pis vakalar oluyor mu?
  • İyi bari altyazıya başlanmış..

quote:

Orijinalden alıntı: Sounds From Hell

Lost son sezonu izler izlemez bu diziye dalacam, ilk sezonu indirdim bile.Ve beklentilerim çok yüksek.Doktor temelli dizi arıyodum, bikaç o tarz diziye baktım.Sonra şans eseri bir arkadaş bu diziden bahsetti.İsmini duymuştum ama doktorlukla alakalı olduğunu bilmiyodum dizinin.

House ilginç olmayan vaka alır mı ?
  • Öyleyse süper
  • Bugün babaannem hastahaneye gitmişti. MR falan çekmiş doktorlar. Hastahaneden mr görüntülerini CD'ye çekip vermişler ilerde lazım olur diye. Hani House'ta her hastanın bi Story'si hikayesi oluyor ya. Onun gibi bir şey.
    Taktım cd'yi çalıştırdım. Aynı House'taki gibi MR programı çıktı bi tane. Görüntüler falan gelmeye başladı. House'a bağladım bi anda. Ayırıcı teşhisler, diagnotikler, virtüller, tümörler havada uçuşmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bugün babaannem hastahaneye gitmişti. MR falan çekmiş doktorlar. Hastahaneden mr görüntülerini CD'ye çekip vermişler ilerde lazım olur diye. Hani House'ta her hastanın bi Story'si hikayesi oluyor ya. Onun gibi bir şey.
    Taktım cd'yi çalıştırdım. Aynı House'taki gibi MR programı çıktı bi tane. Görüntüler falan gelmeye başladı. House'a bağladım bi anda. Ayırıcı teşhisler, diagnotikler, virtüller, tümörler havada uçuşmaya başladı

• quote:

Lost son sezonu izler izlemez bu diziye dalacam, ilk sezonu indirdim bile.Ve beklentilerim çok yüksek.Doktor temelli dizi arıyodum, bikaç o tarz diziye baktım.Sonra şans eseri bir arkadaş bu diziden bahsetti.İsmini duymuştum ama doktorlukla alakalı olduğunu bilmiyodum dizinin.

Vakaların hepsi ilginç yani bütün bölümlerin sonunda ''vay anasını'' dedirtiyor.

@PHI

• %50 olmuş. Bugün izleyebiliriz :))
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

Vakaların hepsi ilginç yani bütün bölümlerin sonunda ''vay anasını'' dedirtiyor.

O zaman tam aradığım dizi dostum.Lost'un 5. sezonunu bi an önce bitirmem lazım.Aslında direk buna mı başlasam sonra izlerim onu.

• Beklemedeyiz
  • Oh be. İzleyecek birşeyler arıyordum

Hemen izleyelim. 45 dakika sonra yorumlar gelir
  • şu an izliyorum da House un Jack Bauer taklid sahnesi süper di öldürdü beni yaa

• House yine ilginç bir vaka ile karşı karşıya. Adamın yüksek sese karşı tepkisi; bayılmak.
    Chase saçları kesmiş. Eski hali daha iyiydi bana göre.
    Wilson ile House'u gay sanan kadın çıktı. Komediydi o sahne
    Foreman diğer elemanlardan daha az maaş aldığını öğrendi ama ona oyun oynuyorlar :))
    House'un her bölümde olduğu gibi bu bölümde de akıl oyunları devam etti.
    Hastanın tedavi edilemez bir hastalığı olduğu ortaya çıktı..

Çok güzel bir bölümdü. Tam gaz devam ediyor

• Vay bee baya dramatik bir bölümdü, özlemişim House u yaa
  • Her zamanki gibi sağlam bir bölümdü.

24'e yapılan gönderme süperdi.
    Foreman
  • her zaman olduğu gibi bu bölümde süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bugün babaannem hastahaneye gitmişti. MR falan çekmiş doktorlar. Hastahaneden mr görüntülerini CD'ye çekip vermişler ilerde lazım olur diye. Hani House'ta her hastanın bi Story'si hikayesi oluyor ya. Onun gibi bir şey.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.