bu dizinin ingilizcesi bana çok ağır geliyor normalde fringe i izliyorum ingilizce ama bunu izleyemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: M.K.A
bu dizinin ingilizcesi bana çok ağır geliyor normalde fringe i izliyorum ingilizce ama bunu izleyemiyorum
Çok fazla terim geçiyor.House'da hızlı ve değişik konuşuyor.Bu yüzden zorunlu olarak altyazı ile izliyorum ben de.
Saçları çıksın artık ya şimdiki haliyle eski halini karşılaştırınca eski hali acayip yakışıklı... Şimdiki saçları... Ne bileyim itici geliyor ya yumurta kafa gibim.
BEYLER nereyi okusam spoiler biri bana tek cumlede soylebilirmi bu diziyi tavsiye edermi birde konu ne..
quote:
Orijinalden alıntı: ~Phalanx
Saçları çıksın artık ya şimdiki haliyle eski halini karşılaştırınca eski hali acayip yakışıklı... Şimdiki saçları... Ne bileyim itici geliyor ya yumurta kafa gibim.
Valla izlemeyi bıraktıysam saçları yüzünden bıraktım valla.
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
BEYLER nereyi okusam spoiler biri bana tek cumlede soylebilirmi bu diziyi tavsiye edermi birde konu ne..
Hastane dizisi. İzlediğim dizilerden en keyif vericisi. Kesinlikle tavsiye
dizinin sloganı "one sick bastard" diye hatırlıyorum. bu 3 kelime özetliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
dizinin sloganı "one sick bastard" diye hatırlıyorum. bu 3 kelime özetliyor
quote:
Doktor dizisi. Hugh Laurie'nin oyunculuğu yeterli
Tavsiye ederim, mutlaka izle. IMDB kararı vermiş zaten..
guveniyorum size başlıyorum bu diziye
quote:
Başla
quote:
Pişman olmayacaksın
Valla yaw saçları çıksa artık yaşlı adamlara benzemiş böyle.İlk gördüğümde sevmiştim ama sıkmaya başladı
lev@
quote:
İzlenimlerini de yazarsan seviniriz.
supernatural in bir bolumunde doktor sexy md diye bir diziyle dalga geçmişlerdi o dizi bu dizimi
quote:
supernatural in bir bolumunde doktor sexy md diye bir diziyle dalga geçmişlerdi o dizi bu dizimi
ewt
konusulmustur bu kesin ama yeni izledim sezon 2 bolum 8 de wilson ve house chase hakkında konusurken house chase beni sever ve aynı zamanda Türk degil dedi..Burda bunu niye kullanmış olabilirler kafama takıldı