Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Foreman>>>He got worse here at the hospital.Means thug life probably isn't what's making him sick.Which means we can stop the bloodhound gang routine.And go back to being doctors.

Dr.House>>>But we're doctors all the time.It's so boring.

• super bi baslangıc olmus
  • Süper bi bölüm olmuş. House mükembel yine ama artık her bölümün sonunda House un vakaları vahiy gelir şekilde çözmesi gıcık bi hal almaya başladı. Biraz daha farklılaştırsınlar artık. House yada başka biri bi laf söylüyo ordan bi bağlantı kurup olayı çözüyo. Sıkmaya başladı artık bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo
    Süper bi bölüm olmuş. House mükembel yine ama artık her bölümün sonunda House un vakaları vahiy gelir şekilde çözmesi gıcık bi hal almaya başladı. Biraz daha farklılaştırsınlar artık. House yada başka biri bi laf söylüyo ordan bi bağlantı kurup olayı çözüyo. Sıkmaya başladı artık bu olay.

sikmaya başladiysa birakin. Bu durum house ıle özdeslestgi ıcın gayet dogal bir durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 13 Ocak 2010; 17:35:09 >
  • Çok güzel bir bölümdü özellikle Wilsonun restoranda patlattığı bomba harikaydı.Foreman nın diğerlerine yaptığı oyun olsun wilson ve house un performansları olsun belkide bazıları sezonun en iyi performansları olabilicek hareketler vardı
  • House bir yana kalan tüm diziler bir yana.Muhteşem ya, tadını çıkara çıkara izliyorum valla.
  • Wilson'ın restoranttaki hareketi bitirdi beni.

House'un boorriingg! deyişi güzeldi.

Genel olrak güzel bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Süper bi bölüm olmuş. House mükembel yine ama artık her bölümün sonunda House un vakaları vahiy gelir şekilde çözmesi gıcık bi hal almaya başladı. Biraz daha farklılaştırsınlar artık. House yada başka biri bi laf söylüyo ordan bi bağlantı kurup olayı çözüyo. Sıkmaya başladı artık bu olay.

sikmaya başladiysa birakin. Bu durum house ıle özdeslestgi ıcın gayet dogal bir durum..

Kardeşim burda fan boyluk yapmanın anlamı yok düşüncemi belirttim. Benim kendi görüşüm ne izliyeceğimide sana sormadım. Diziyi bırakmakla ilgili birşey söylediğimi hatırlamıyorum sadece fikrimi paylaştım diziye laf ettiğim yok zaten House karakteri en sevdiğim karakterdir Dean'le beraber. Diziden sıkıldığımıda söylemedim ki diziyi bırakıyım. İlk önce okumayı öğrenmelisin bence millete laf yetiştireceğine yada anlamayı. Bunun için bazı kitaplar var diye hatırlıyorum okuduğunu anlamakla ilgili falan. Sana tavsiyem...

• Uzun aradan sonra ilaç gibi geldi.

Foreman'da az çakal değil
    House dan kapmış bi şeyler
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim burda fan boyluk yapmanın anlamı yok düşüncemi belirttim. Benim kendi görüşüm ne izliyeceğimide sana sormadım. Diziyi bırakmakla ilgili birşey söylediğimi hatırlamıyorum sadece fikrimi paylaştım diziye laf ettiğim yok zaten House karakteri en sevdiğim karakterdir Dean'le beraber. Diziden sıkıldığımıda söylemedim ki diziyi bırakıyım. İlk önce okumayı öğrenmelisin bence millete laf yetiştireceğine yada anlamayı. Bunun için bazı kitaplar var diye hatırlıyorum okuduğunu anlamakla ilgili falan. Sana tavsiyem...

Çok alınganız galiba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok alınganız galiba ?

Alakasız 2 cümlede benzer kelimeler olabilir bu kelimeleri bulup büyük karakterlerle yazmak cümlelerin anlamlarını bağdaştırmıyor kardeşim. Yine tekrarlıyorum okuduğunu anlamakla ilgili kitap tavsiyesini. Diziden sıkıldığımı söylemedim. Bahsettiğim olaydan sıkıldığımı söyledim. O sahneleri ilerimi sarıyım yani. Zaten diziden sıkılsam izlemem burda kimseye gelip dert yanmam öyle bi durumda. Alınganlıktan değil sadece çok biliyormuş gibi House taraftarlığına sıkıldıysan izleme lafına sinir oldum. Yoksa çok mu biliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 14 Ocak 2010; 0:43:42 >

• Gelen eleştirilere bu tür çıkışlar yapacaksan hiç söylemesen daha iyi olur.

iyi forumlar.
  • Farkını ortaya koymuş gene. Hugh babaya da tekrar saygılar
  • quote:

Gelen eleştirilere bu tür çıkışlar yapacaksan hiç söylemesen daha iyi olur.

iyi forumlar.

Usta beni bu şekil bi uslupla eleştireceksen hiç eleştirme. İyi geceler
  • seviyorum bu diziyi ya diğer diziler ayrı house ayrı :) bomba bir bölümdü yalnız yeni bölüm 25 ocaktaymış herhalde
  • Ya bu House MD ne yapıyor şimdide 2 hafta ara vermişler dalarım birdaha böyle olursa haftadan haftaya bir zevkimiz var zaten
  • 10 gün var daha 25 Ocağa.Umarım diğer bölümlerde ara vermez.Hiç hoş olmuyor böyle
  • Son bölüm muhteşemdi.Karakteristik tüm yanlarıyla dizi eksiksiz olarak karşımızdaydı.

Şimdi 1 hafta daha bekleyelim.
  • House MD 6x12 Remorse

• 2. ve 3. Preview yayınlandı.Bu arada 4 gün kaldı

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.