Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben TNT'den izliyorum 5 haftadır falan.Acaba TNT'de kaçıncı sezon yayınlanıyor?
  • 8. bölümü çok beğendim, House'u yine klinik görevlerinde görüyoruz, dizi de en çok sevdiğim sahneler kesinlikle klinik zamanları

ayrıca
    Chase iyi vurdu suratının ortasına, ben rahatladım ekran başında, bik bik ötmeye başlayınca House gıcık oluyorum son zamanlarda, Cameron benim de mi kanıma girdin naptın

• quote:

Orijinalden alıntı: Şems-i Tebrizi

Ben TNT'den izliyorum 5 haftadır falan.Acaba TNT'de kaçıncı sezon yayınlanıyor?

Ben de TNT'de izledim birkaç bölüm.Filmin çoğu tıbbi terimlerle geçiyor,diğer doktor-hastane dizilerine benzemiyor.Haliyle çoğu kişi tarafından dizi tam anlamıyla anlaşılamıyor.Fakat buna rağmen neden bu kadar çok izleniyor,çözemedim.
  • Bu dizi sayesinde annem hastalandığında direk teşhisi koyabilecek duruma geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Bu dizi sayesinde annem hastalandığında direk teşhisi koyabilecek duruma geldim.

hemen bir lomber ponksiyon alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardiacus

quote:

Ben de TNT'de izledim birkaç bölüm.Filmin çoğu tıbbi terimlerle geçiyor,diğer doktor-hastane dizilerine benzemiyor.Haliyle çoğu kişi tarafından dizi tam anlamıyla anlaşılamıyor.Fakat buna rağmen neden bu kadar çok izleniyor,çözemedim.

başrol oyuncusu hugh laure çok büyük etken bence. çok manyak hayranı var.
  • Hocam dizinin ilk sezonu dediğiniz gibi oldukça yoğun tıbbi terim ve kavramlara dayanamaktadır. FAkat özellikle 3. sezon ile alduığı hal bir başkadır. Olayların o derece sosyalleşmesi ve bunu "case"lerin içine sokup house tarafaından her türlü insanların iç dünyasının dışa yansıtılması diziyi çekici kılan şey oluyor. Orada bir yerde kendinizi görüyorsunuz ve "harbi" diyorsunuz. House bunu gerçekleştiriyor. Ve burada house şeytanı oynuyor ve onun da hataları var hem de en büyükleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardiacus

quote:

House tam olarak bir medical drama olmadıgı icin tıbbi terimler de cok önemli degil. Cünkü dizide izleyicinin esas takip ettigi hastaların durumu yada hastalıkların nasıl tedavi edildigi degil insani ilişkiler, davranışlar vs.

• 609
    Herkes House' a benzemeye başladı iyice. Wilson bile!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

609
    Herkes House' a benzemeye başladı iyice. Wilson bile!

Osman ben 2. sezona yeni başladım.
    Nasıl devam ediyimmi diziye?
  • 609 çok güzel bir bölüm olmuş, yakın zamandakiler arasında en iyisi de diyebilirim...

Wilson'ın da içindeki House yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı, ayrıca House'a ameliyatta yanımda olur musun dediği sahne çok etkileyiciydi
  • 6x09 bence 6.sezondaki en iyi bölümdü
  • 2.sezon 10.bölüme geçiyorum şu an.
    Dizinin başından beri beklediğim gerçekleşti ve sonunda Cameron Chase'e verdi

Hakikaten bomba bir dizi. Zaten IMDB'den aldığı 9.3 puan ne kadar kaliteli olduğunu belli ediyor..

#HellMarch!
    Başlığa IMDB puanını da yaz istersen, diziye yoğunluk artabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

6x09 bence 6.sezondaki en iyi bölümdü

Yarı sezon arası gibi birşeydi.

@Kenan

Yazdım bakalım. Millet abuk subuk dizilerden kafasını kaldırıp görür umarım. Hoş baya takip edeni var Tr' da ama Dh' ta yaş ortalaması il eberaber düşüyor. Ekşi' de misal uçmuş gidiyor başlık.

Cameron güzel ama daha güzeli geliyor ilerleyen zamanlarda.

• İzlemez miyim en sevdiğim dizi şu anda.

Dizideki en eşsiz anlar kuşkusuz House-Wilson arasında olanlar bana göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

6x09 bence 6.sezondaki en iyi bölümdü

Yarı sezon arası gibi birşeydi.

@Kenan

Yazdım bakalım. Millet abuk subuk dizilerden kafasını kaldırıp görür umarım. Hoş baya takip edeni var Tr' da ama Dh' ta yaş ortalaması il eberaber düşüyor. Ekşi' de misal uçmuş gidiyor başlık.

Cameron güzel ama daha güzeli geliyor ilerleyen zamanlarda.

Osman sen nerden duydun bu diziyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

İzlemez miyim en sevdiğim dizi şu anda.

House-Cuddy
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

İzlemez miyim en sevdiğim dizi şu anda.

House-Cuddy

Osman sence Cuddy güüzelmi?
    bence fena değil.
  • ya bana 13 demeyin ya.
    cameron un yanında hepsi fıs

bu arada bence dizinin en eşsiz anları "clinic hour" anları...

• cameron gitti yaw. bayağı üzüldüm gitmesine.onun yerini 13 dolduramıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.