Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2shae

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A

arkadaşlar 5. bölümü az önce izledim.bu bölüm süperdi hatta mükemmeldi uzun zmandır bu kadar eğlenmemiştim house ı izlerken.

hele adamın morgta bir uyanışı var ki dillere destan bir komedi :D

foreman'ın çıplık manyak

Foreman' ın karizmasının çizildiği bölüm oldu bence.

• valla ben Foreman'ı beğenmezdim kendini son zamanlarda sıkça House'dan üstün görüyordu ama nedense son bölüm bana baya sempatik geldi ( belki çığlığından dolayı )

• T6100 ses sistemi yüksek sesteydi.Her zamanki gibi tek başıma izliyordum.Sakin sakin otopsi izleyeceğimi öngörüyordum(otopsiye oldukça alışığımdır).Daha sonra House motoru çevirince bi irkildim.Sonra Foreman kesmeye başladı.Gelen sesleri gerçektekine pek benzetemedim.O anda adamın aslında ölmediğini ve bir kemik hastalığı olduğunu düşündüm.Ama acısından dolayı kalkıp çığlık atacağı hiç aklıma gelmemişti. Neredeyse sandalyeden düşüyordum.

Bölüme gelirsek ortalamanın üstünde bir bölümdü.İyi bir devam bölümü oldu.Ama gözler 13'ü aramadı değil.

< Bu mesajı 6. sezon 5. bölümü izlemeyenlerin okuması tehlikeli ve yasaktır >

• Dünyanın en çok izlenen dizisi bizde pek izlenmiyor. Neden acabağ?
  • Bizimkiler bakıyo bunlar hastalıktan konuşuyor fikir üretip beyinlerini kullanıyor zekice komiklikler sokuyor araya türk halkı bakıyo "aghadjfjkal.bunda aşk yok aldatmaca birbirine gaymaca yok böhkgmbljgbm."diyolar.bırakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 24 Ekim 2009; 22:38:48 >

• kız gibi çığırdı be adam

tamam biz de bağırırız öyle 1 durumda ama kız gibi değil
  • 5. bölüm çok güzeldi
    özellikle başlangıçta adamlar resmen kısa bir aksiyon filmi çekmişler,kendimi mirrors edge oynuyormuşum gibi hissettim bir an, ayrıca foremen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 25 Ekim 2009; 0:15:24 >
  • bu haftaki bölüm yayınlandı mı
  • Yarın yayınlanıcak.
  • free run izledik başlarda
  • ya 6. bolum ne zmn yayınlanacak? kasımın 9unda mı yoksa yine kasımın 2sinde mi? dun yayınlanmadı sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardwaresoftware

ya 6. bolum ne zmn yayınlanacak? kasımın 9unda mı yoksa yine kasımın 2sinde mi? dun yayınlanmadı sanırım?

9 kasım'da yayınlanacak
  • yani bu hafta bi sey yayınlamadılar oyle mi? fox'un sitesinde http://www.fox.com/house/ burda sagdaki painless ne oluyor? yani 11/2 Monday demis ya. o gun ne yayınlanacak peki?
    bi de su var
    http://www.kendincos.net/video-lrtrdfh-house-season-6-episode-6-painless-s06e06.html
    bu 6. bolumun adı painless mi yoksa known unknowns mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardwaresoftware -- 27 Ekim 2009; 16:45:30 >

• tekrar bölümü yayınlamışlardır

bir sonraki bölümün adı known unknowns

painless 5 sezonun 12 bölümüydü

http://www.imdb.com/title/tt1273715/
  • evet oyle geciyor. peki yukarda attıgım linkteki painless diye gecen video known unknowns'un mu fragmanı? cunku bu bolumu gormemistik daha once 5. sezon 12. bolum olamaz.
  • Bu başlığı ilk defa görüyorum.En sevdiğim dizi diyebilirim.House 5. sezon bölümlerini izlemek istiyorum ama izleyemiyorum.İzleyebileceğim bir adres var mı?Sorunsuz çalışan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makine07

Bu başlığı ilk defa görüyorum.En sevdiğim dizi diyebilirim.House 5. sezon bölümlerini izlemek istiyorum ama izleyemiyorum.İzleyebileceğim bir adres var mı?Sorunsuz çalışan..

sitelerde goruntuler çok kötü.sana tavsiyem imkanın varsa indir ve oyle izle
  • HIMYM, big bang gibi bu da ara tatilde galba
  • Yeni bölüm ne zaman ?
  • Zaten sadece House gibi bir doktor 2 yıldır koma da olan hastada migren ağırı başlattırıp ilacın işe yarayıp yaramayacağını kontrol eder
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.