Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lev@

imza süpermişdiziyi hafta hafta izlemek çok zor gelicek şimdi.hangi gün yayınlandığını ve hangi sabah nete düştüğünü yazabilir misiniz bi?
  • Hakkaten güzel olmuş imza. Dizi sanırım p.tesi yayınlanıyor, ertesi gün düşer muhtemelen.
  • 2 gün önce izlemeye başladım diziyi.Biraz önce 2x06'yı bitirdim.Dizi çok hoş,aslında hep aynı şeyler ama neden bilmiyorum,izlettiriyor kendini :)

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 9 Ekim 2009; 23:21:56 >
  • @CCaaNN

@_MikaeL_

Sağolun

Salı günleri çıkıyo diye biliyorum.
  • house keşke akıl hastenesinde biraz daha kalsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

2 gün önce izlemeye başladım diziyi.Biraz önce 2x06'yı bitirdim.Dizi çok hoş,aslında hep aynı şeyler ama neden bilmiyorum,izlettiriyor kendini :)

izlettiriyor çünkü
    greg house var
  • Akıl hastanesindeki bölüm çok güzeldi. Bakalım iyi huylu House ne zamana kadar devam edecek.
  • Yeni bölümü de izledim. Yapıyor bizim dengesiz yine yapacağını. Ama Wilson ve Cuddy sönük kalıyor yeni sezonda. Çok meydana çıkmıyorlar.
  • wilson house un yanına taşınınca house buna işkence ediyoduya hani uykusunda işettiriyodu felan wilsonda house un bastonunu törpüleyip "oh my god,looks like someone haft-way through your cane" diyip pis pis sırıtarak gidiyodu ne kopmuştum orda
  • Mükemmel bir bölüm daha geride kaldı.

5.bölümü izlemeyen spoilere tıklamasın.

Çocuğun babasının yerinde olmak hiç istemezdim.

Neden doğru teşhis geç geldi ya çocuk son ataktan sonra ölseydi diye bir çoğunuzun aklınıza gelebilir.Daha önceki VF atakları işlemler esnasında meydana geldiğinden dolayı kendi başına bir semptom olarak görülmedi.

Degos Syndrom'u tedavisi yok diyerek kestirip atmak ne kadar doğru orası tartışılır ama.Çünkü zaten birbirine benzeyen hastalıklar vaskülitler tedavileri de benzer ;tedavisi olmayan bir hastalık teşhisi konduğunda her zaman ya teşhis yanlışsa diye düşünüp işe yaraması en olası ilaçlar denenebilir-denenmelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Mükemmel bir bölüm daha geride kaldı.

5.bölümü izlemeyen spoilere tıklamasın.

Çocuğun babasının yerinde olmak hiç istemezdim.

Neden doğru teşhis geç geldi ya çocuk son ataktan sonra ölseydi diye bir çoğunuzun aklınıza gelebilir.Daha önceki VF atakları işlemler esnasında meydana geldiğinden dolayı kendi başına bir semptom olarak görülmedi.

Degos Syndrom'u tedavisi yok diyerek kestirip atmak ne kadar doğru orası tartışılır ama.Çünkü zaten birbirine benzeyen hastalıklar vaskülitler tedavileri de benzer ;tedavisi olmayan bir hastalık teşhisi konduğunda her zaman ya teşhis yanlışsa diye düşünüp işe yaraması en olası ilaçlar denenebilir-denenmelidir.

en son 4. bölüm değil miydi.

• Instant karma bölümü.Korsan dünyasında 5. bölüm.

• umarım 13'ten tamamiyle kurtuluruz dizi sırasında ilk defa bir karaktere küfür ettim
  • 06x05 - Brave Heart

http://www.youtube.com/watch?v=lIo259zAa2Q&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=VnZQUPb72sY&feature=player_embedded

• Yeni bölüm çıktı.
  • 15 kişi oy vermiş bölümün puanı 10/10
  • arkadaşlar 5. bölümü az önce izledim.bu bölüm süperdi hatta mükemmeldi uzun zmandır bu kadar eğlenmemiştim house ı izlerken.

hele adamın morgta bir uyanışı var ki dillere destan bir komedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A

arkadaşlar 5. bölümü az önce izledim.bu bölüm süperdi hatta mükemmeldi uzun zmandır bu kadar eğlenmemiştim house ı izlerken.

hele adamın morgta bir uyanışı var ki dillere destan bir komedi :D

foreman'ın çıplık manyak

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.