Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inanılmaz bi dizi...
  • @omryildirim Radiohead-No Surprises
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

@omryildirim Radiohead-No Surprises

o/
  • Evet, bu bölüm pek sarmadı.
    Ama dahimizin döndüğünü görmek güzel. Orda vicodini naptı bu arada? Bi teorisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Harezmi -- 30 Eylül 2009; 20:22:05 >
  • komple sildim
  • ŞU ana dek izlediğim en güzel dizi

• Vicodin'i tam alacakken Foreman'ın beceremediği vakayı çözdü herhalde tekrar ayakkabısının içine koymuştur pek önemli bir detay değil.

13'le Foreman'ın ilişkisi gerçekten baydı artık birbirlerini arkasından işler çevirip ah böyle yapmamalıydım özür dilerim ah mah deyip tekrar öpüşüp barışıyorlar, umarım bu kovma olayından sorna araları daha da kötü olur

• Ben zannetmiyorum artık tekrar bir araya geleceklerini.
  • ortalama 1 bölümdü, daha iyilerini gördük.

house ön planda değildi.

ama "house is back!"
  • House'3.sezonun bittiği sene takip etmeye başladım,ve benim bu diziyi izleme sebebim,house,un kendisi idi.çevresindekilere zekice,küçümser cevaplar vermesi,milletle uğraşması....v.s. gibi özellikleri idi beni hayran bırakan,dizinin ana teması değildi yani,çünkü genelde hep aynı gidiyordu bölümler,hasta geliyor,house'un ilgisini çekiyor,araştırıyorlar,dizinin ortalarında bulunan tedavi yanlış,ve sonuna doğru,hiç alakası olmayan bir yerde,birisi house a bir şey söylüyor,oradan,aklına tedavinin çözümü geliyor....v.s. gibi.

bu sezonda,aklı başına geldi,gerçi daha 2 bölüm yayınlandı ama,eskisi gibi ilgi çekici olmayacak ise,benim için okadar güzel geçmeyecek.ama yinede seyrederim...

• 13 ile Taub geri dönmez insallah. Yeni ekibe hic ısınamamıstım. Keske eski takım geri dönse ama Cameronın da diziden cıkacagı acıklandıgına göre o da olmayacak.

Edit: Spoileri kacırmısım biraz özür dilerim. Gerci cok da önemli bir bilgi degil ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 1 Ekim 2009; 14:22:42 >
  • spoiler tuşunu kullansanıza

ayrıca house geri dönerse taub da geri döner ve taub o grupta bence en komik kişi, house eğer dönerse diyorum çünkü bölümün sonunda we'll see diyor yani açık kapı bırakıyorlar

• Chase çok büyük ihtimal takıma geri dönecek.Kendisi Emmyde öyle şeyler söyledi.Ve ben Cameronun ayrılacağı haberlerine inanmıyorum.Ayrılmaz zaten, koca gözlü 13 kovulduğuna göre cameron da onun yerine geçer.Eski takım kurulmuş olur böylece.

• 13'ü Foreman kovdu , house işe dönerse belki tekrar takıma alır.
    bu Foreman ne biçim adam anlamadım.madem beraber yapamıyorsunuz ya işi bırak ya kızdan ayrıl ne diye kovuyorsun.
  • @Xander

Orda hem kızdan ayrılamadı, hem de House'a olan benzer kısmından dolayı işten ayrılamadı O da tek çareye başvurdu artık. Kanımca 2. eski takım tekrar oluşacak, ama Foreman ve 13 ün arası tekrar aynı olmaz zannediyorum.

• 13 gitsin de nolursa olsun

• Sayfa da spoiler doldu
  • Biraz geç kaldım ama bu diziyede başlıycam

• Spoiler gol gol gol
  • Allahın izniyle boş dvdlerim gelsin, başlayacağım diziye. En çok izlemek istediğim dizilerin başında geliyor.
    Hard Diskimde yer kalmadığı için indiremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.