Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok çok çok güzel bölümdü rahat rahat dizilerde filmlerde ağlayan biri değilim ama 2 kere ağlattı beni zibidiler özellikle House'un oda arkadaşı Alvie'ye taptım
  • Yarım yamalak ingilizcemle izledim. Gayet güzeldi. Bizim çatlak biraz düzeldi gibi.
  • Promo House 6X03 - Epic Fail

• 13 gider inşallah yakında bu diziden
  • "get ready for the best season of House"

işte buna bayıldım...
  • değişik 1 bölüm olacak. heycanlı başladılar.
  • Tnt de rast gelince izliyorum adam bildiğin ruh hastası
  • bence dünya tarihinin gelmiş geçmiş alanında tartışmasız en iyi dizisi olarak seçilecek bir gün.bir gün herkes HOUSE M.D. yi izleyecek
  • yeni bölüm amerika reytinglerinde dizilerde 1 numara galiba. 17.3 milyon kişi izlemiş. çok iyi bir sezon olacak önümüzdeki sene sıka sıka toplayacak tüm ödülleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Bir gün herkes bu dizinin kıymetini anlayacak inşaallah...

dizinin kıymeti dünya genelinde biliniyor aslında amerika'nın en çok izlenen 1-2 dizisinden birisi zaten ilk sezonundan beri. facebook'ta bakarsan 4 milyon küsürat hayranı var. sadece Türkiye'de popüler değil onun da sebebi malum cnbc-e'den yayınlanmaması. yeni bölümler hep digiturk'ün elinde. başka büyük diziler de aynı sorunu yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

13 gider inşallah yakında bu diziden

Napmışsın abicim ya. Olur mu hiç öyle şey.
    Cuddy, Lydia ve 13'in gitmesini istemiyorum açıkçası, diziye heyecan katıyorlar.

Bu arada bölüm gerçekten güzeldi, ağlama seviyesine gelmedim ama oldukça iyiydi.
    Ağlamak diyince de aklıma dördüncü sezon finali geliyor, gördükçe hüzünleniyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Cuddy, Lydia ve 13'in gitmesini istemiyorum açıkçası, diziye heyecan katıyorlar.

Bu arada bölüm gerçekten güzeldi, ağlama seviyesine gelmedim ama oldukça iyiydi.
    Ağlamak diyince de aklıma dördüncü sezon finali geliyor, gördükçe hüzünleniyorum hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLanE -- 25 Eylül 2009; 1:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Onu ben de merak ettim. Zaten 3 tane kız var dizide arada kacırdıgım mı oldu acaba dedim

• Cameron u tek geçerim bana başka bir isim yazmayın lütfen .

Edit: Bak gene geçmiş bölümleri izleyesim geldi foruma girince izleyeyim bakayım bir tane .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 25 Eylül 2009; 2:11:05 >
  • 4. ve 5. sezon finali inanılmazdı ya. temeli aynı gibiydi zaten. çok güzel finallerdi.
  • İlerki bölümlerle ilgili spoiler bakmasanız iyi olur

Cameron diziden ayrılacakmış diyorlar

1- Onun oynayacağı son bölümü Kasım'dan önce yapacaklarmış. Ama ilerde konuk oyuncu olarak dönebilmesi için de açık kapı bırakacaklarmış. Öldürmeyeceklermiş yani.

2- Bir de dizide kocası olan Chase seriye devam edecekmiş.

divxplanet'ten alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 26 Eylül 2009; 13:19:47 >

• Cameronun ayrılmasın ya 4. ve 5.sezonda Chase ve Cameron neredeyse hiç yer almadı fakat bu sezon Chase ve Cameron gelir diye tahmin ediyordum.13 gitsin Cameron gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Cameronun ayrılmasın ya 4. ve 5.sezonda Chase ve Cameron neredeyse hiç yer almadı fakat bu sezon Chase ve Cameron gelir diye tahmin ediyordum.13 gitsin Cameron gelsin.

aynen ya o 13'ün meymenetsiz suratını görünce ayar oluyorum nereden geldi ya

• cameron iyiydi ya. prestijli 1 dizi niye ayrılıyor acaba.

chase'den de ayrılmaz inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 26 Eylül 2009; 20:15:27 >
  • Kutner Beyaz Saray'dan teklif almış, ondan zart diye ayrılmış diziden. Divxplanet ın yalancısıyım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.