Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MikaeL_

Kutner Beyaz Saray'dan teklif almış, ondan zart diye ayrılmış diziden. Divxplanet ın yalancısıyım.

o haber doğru
  • “House” severler kısa bir süre sonra yeni bir ayrılıkla sarsılacak. Entertainment Weekly’den Michael Ausiello’nun haberine göre, yeni sezonda diziden ayrılacak ilk isim… Jennifer Morrison (Cameron) olacak. Morrison’ın ayrılığı tamamen yapımcıların kararı olmuş. Oyuncu istifası söz konusu değil anlayacağınız. Morrison’ın diziden ayrılacağı bölümün çekimleri bu hafta bitmiş ve bu bölümü Kasım ayında izleyeceğiz. Şunları da ekleyelim: Morrison’ın canlandırdığı Cameron karakteri, Kutner gibi ölerek diziden ayrılmayacak. Chase karakteri hastanede kalacak ve Morrison sezonun ilerleyen bölümlerinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

dizidizi.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

“House” severler kısa bir süre sonra yeni bir ayrılıkla sarsılacak. Entertainment Weekly’den Michael Ausiello’nun haberine göre, yeni sezonda diziden ayrılacak ilk isim… Jennifer Morrison (Cameron) olacak. Morrison’ın ayrılığı tamamen yapımcıların kararı olmuş. Oyuncu istifası söz konusu değil anlayacağınız. Morrison’ın diziden ayrılacağı bölümün çekimleri bu hafta bitmiş ve bu bölümü Kasım ayında izleyeceğiz. Şunları da ekleyelim: Morrison’ın canlandırdığı Cameron karakteri, Kutner gibi ölerek diziden ayrılmayacak. Chase karakteri hastanede kalacak ve Morrison sezonun ilerleyen bölümlerinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

dizidizi.net

Gerçek değildir inşallah.

• House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

FOX, 21 Eylül’de 6. sezonu başlayacak olan “House” için özel bir reklam kampanyasına imza atmış. Gördüğünüz iki piton da gerçek ve fotoğraftaki kişi de gerçekten Hugh Laurie. Herhangi bir oynama, photoshop müdahalesi söz konusu değil. Fotoğrafa bakarak Laurie’nin de bayağı korkusuz olduğunu söyleyebiliriz. Çekimle alakalı ufak bir anektodu da aktaralım. Çekimler esnasında Laurie, yılanların bakıcısına “bu yılanların bir adı var mı?” diye sormuş. Bakıcının yanıtı ise ilginç: “Hayır yok, çünkü çağırdığında gelmiyorlar”.

Çekimle alakalı olarak dizinin uygulayıcı yapımcılarından Kaite Jacobs’un da bir açıklaması var. Kendisi, yılanların ve bu enteresan fotoğraf fikrinin yeni sezonla alakalı gizli bir mesaj taşımadığını, özel bir anlamı olmadığını söylemiş. Fazla derine dalmayın diyor yani.

dizidizi.net

• quote:

Orijinalden alıntı: @pi

quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

13 gider inşallah yakında bu diziden

Napmışsın abicim ya. Olur mu hiç öyle şey.
    Cuddy, Lydia ve 13'in gitmesini istemiyorum açıkçası, diziye heyecan katıyorlar.

Bu arada bölüm gerçekten güzeldi, ağlama seviyesine gelmedim ama oldukça iyiydi.
    Ağlamak diyince de aklıma dördüncü sezon finali geliyor, gördükçe hüzünleniyorum hala.

Onu ben de merak ettim. Zaten 3 tane kız var dizide arada kacırdıgım mı oldu acaba dedim

S06E1 Ve E2 de geçiyor, o hafiften spoiler oldu.

• o resim benim şuan wallpaper zaten 1i vermişti burada süper 1 duvarkağıdı ya
  • yeni bölüm'ü izleyen var mı?
    2 bölüm birden verildi,yorum yapalım izleyen var sa . .. şimdilik birşey söylemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

yeni bölüm'ü izleyen var mı?
    2 bölüm birden verildi,yorum yapalım izleyen var sa . .. şimdilik birşey söylemiyorum.

1 hafta geriden geliyorsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

yeni bölüm'ü izleyen var mı?

1 hafta geriden geliyorsun kardeş

ne bileyim,son sayfayı açtım,millet "Kal Penn"den bahsediyor,sen böyle yazınca önceki sayfaya baktım,birşeyler var...
  • House M.D. (2004-2012) - BİTTİ House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

düzeltme;13 ün fotoğrafını ekledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 29 Eylül 2009; 0:40:15 >

• House.S06E02.REAL.HDTV.XviD-FQM

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

House.S06E02.REAL.HDTV.XviD-FQM

hdtv kesmiyor televizyona 720p lazım
  • Bu sefer altyazı hemen çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Bu sefer altyazı hemen çıkar.

House çevirmesi kolay bir dizi degil. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde cıkar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @pi

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Bu sefer altyazı hemen çıkar.

House çevirmesi kolay bir dizi degil. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde cıkar diye tahmin ediyorum.

Biliyorum fakat geçen bölüm 1.5 saat uzunluğu olduğundan yarın çıkmıştı ben de bu yüzden yarına sarkmaz bu akşam çıkar anlamında söyledim.
  • http://www.youtube.com/watch?v=OhZreU78k2A

izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
  • S06E02 HDTV xvid iniyor, umarım altyazı da geceye doğru çıkar.
  • turkcealtyazi'da çıkmış altyazı.
  • bu wilson yahudi değilmiydi? house'nin işediği kupaya "bunu bana vaftiz oğlum verdi" dedi. yahudilikte vaftizlik olayı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

bu wilson yahudi değilmiydi? house'nin işediği kupaya "bunu bana vaftiz oğlum verdi" dedi. yahudilikte vaftizlik olayı var mı?

benimde içinde,domuzun kuyruk sokumunun bilmem nesi olduğu,yemeği yemesi dikkatimi çekti,yahudiler domuz eti yemez,bunun dışında bu bölüm biraz boş gibiydi....

+olarak,6.sezon 1.bölüm başlarken çalan müziğin ismini bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 30 Eylül 2009; 15:16:31 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.