6. sezon ilk bölüm 2 saat olacakmış bilmem haberiniz varmı bence süper olacak
Süper bir haber
Bu arada bilim anlamında bilgilerin çok büyük oranı doğru sadece işe heyecan katmak anlamında tedavi planlamaları yanlış olabiliyor.
Evet tıbbi manada söylenilenlerin çoğu doğru fakat sadece şöyle bir durum var genelde en olmayacak uç vakalar seçiliyor. Hatta hugh laurie kendisi katıldığı bir programda seneryo yazılımına katkıda bulunan doktorlar "bu olur mu" diyerekten konusunda uzman doktorları aradıkları, uzmanların da düşünmek için süre istediklerini söylemişti. YAni üzerinde çok düşünülüyor emek veriliyor.
Bu arada ilk 3 sezonu 3 kere 4. sezonu 2 kere son sezonu anca 1 kere izleyebildim . Kısacası manyak hayranıyım. Replikleri dahi ezbere biliyorum genelde.
"Ferrari pistonu gibi" mükemmeldi yaw .
Haklısın uç vakalar seçiliyor genelde ama inan başımıza gelmeyen hastalıklar değil hiçbiri.Kurgunun çok iyi olması zaten bir çalışmanın ürünü olduğunu gösteriyor.
Vakit bulsam ben de birkaç kere izlerdim.
720p versiyonu da çıkmış ben indirmeye başladım şu anda.
"House M.D." Dizi Bölümü :6x01-02 Çeviren :sacit Başlama Tarihi :2009.22.09 Çeviri Miktarı : %10 Durumu : Aktif
2 bölüm üstüste 720p 2.18 gb, maşallah indireceğiz 1 mb netle artık
@gyükseltürk ;Türkçe altyazı biraz gecikecek gibi anlaşılan.Yarın geceden önce çıkmaz.Gerçi benim için pek farketmiyor ingilizce altyazı olduktan sonra.
@2shae ;2.18 değil 12.18 olsa da el mahkum inecek o.
"House M.D." Dizi Bölümü :6x01-02 Çeviren :sacit Başlama Tarihi :2009.22.09 Çeviri Miktarı : %20 Son Güncelleme :22-09-2009 4:53:36 Durumu : Aktif
2 bölüm ve çevrilmesi zor bir dizi olduğundan sacit yavaş ilerliyor.
6.sezon ok dir ama altyazı da bi gelse süper olucak
Yuh be.4 saatte anca %50ye gelmiş.
"House M.D." Dizi Bölümü :6x01-02 Çeviren :sacit Başlama Tarihi :2009.22.09 Çeviri Miktarı : %50 Son Güncelleme :22-09-2009 7:25:29 Durumu : Aktif
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Yuh be.4 saatte anca %50ye gelmiş.
"House M.D." Dizi Bölümü :6x01-02 Çeviren :sacit Başlama Tarihi :2009.22.09 Çeviri Miktarı : %50 Son Güncelleme :22-09-2009 7:25:29 Durumu : Aktif
Yarın bitmiş olur altyazı muhtelemen
son durum nedir tr altyazı da
quote:
Orijinalden alıntı: ardicli2000
son durum nedir tr altyazı da
Dizi Bölümü :6x01-02 Çeviren :sacit Başlama Tarihi :2009.22.09 Çeviri Miktarı : %99 Son Güncelleme :23-09-2009 12:03:15 Durumu : Aktif
tek kelimeyle mükemmel olmuş. House gibi siz de değişiyorsunuz. BAkalım devamında House nasıl biri olacak.... ve tabiki de dizi...
Gerçekten film gibi 6.cı sezon açılışını yaptılar
izledim ben de şimdi.
güzel bölümdü. temellerini attılar yeni sezonun.
promo'daki 1-2 şeyi görmedik ama vaz geçmişler o sahnelerden galiba
Şu saat itibariyle imdb.com da 6.1 bölüm olarak 10/10 (149 oy) puan alarak bir rekora imza atmıştır. İyiki emmy vermemişler az kalırdı çünkü bu dizi ve adama...
Season 6 Episode 2
İyi dönüş yapmışlar.Bir an Guguk Kuşunu izliyorum sandım.Bütün sezon hastanede geçecek diye teleşlandım ama neyseki 2 bölümde çıktı.Diğer bölüm süper olacak
.
6. sezonu öyle bir başlattılar ki dizi standartlarında house m.d ve diğerleri olmak üzere 2'ye ayrıldı iyice.house fanlarının emmy falanda umrunda olduğunu sanmıyorum artık sonuçta emmy standartının ne olduğunu son 4 senedir iyice anladık.
Ratinglerde şov yapmış.
16.500.000 kişi izlemiş.
Bir gün herkes bu dizinin kıymetini anlayacak inşaallah...
Bugün hele şükür zaman bulup izledim 10/10 aksi düşünülemez bile.