Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC DC

Zaten sadece House gibi bir doktor 2 yıldır koma da olan hastada migren ağırı başlattırıp ilacın işe yarayıp yaramayacağını kontrol eder

Alıntıları Göster
    House MD gerçekten çok ayrı bir dizi Supernatural olsun HIMYM olsun bunlar da güzel ama House apayrı bir dizi zaten haftalık reyting sıralamarına bakarsanız bu dizileri değil House'u görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

House MD gerçekten çok ayrı bir dizi Supernatural olsun HIMYM olsun bunlar da güzel ama House apayrı bir dizi zaten haftalık reyting sıralamarına bakarsanız bu dizileri değil House'u görürsünüz

aynen oyle bu haftakı bolumde gercekten cok guzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt.e

quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

aynen oyle bu haftakı bolumde gercekten cok guzeldi

Alıntıları Göster
    izledim son bölümü.

sonunda söyledi chase. için at at nereye kadar

ilerki bölümlerde cuddy-house yakınlaşması izlicez gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

izledim son bölümü.

sonunda söyledi chase. için at at nereye kadar

ilerki bölümlerde cuddy-house yakınlaşması izlicez gibi.

Alıntıları Göster

Sizede öyle geliyor mu bilmem ama.House m.d beni sıkmaya başladı.6.sezondur aynı şeyler.Diğer sezonlarda sorun yoktu fakat bu sezonda hiç izleyesim gelmiyor.Sezon finalleri harici bölümler güzel olmuyor.Keşke her bölüm sezon finalleri gibi geçse.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Sizede öyle geliyor mu bilmem ama.House m.d beni sıkmaya başladı.6.sezondur aynı şeyler.Diğer sezonlarda sorun yoktu fakat bu sezonda hiç izleyesim gelmiyor.Sezon finalleri harici bölümler güzel olmuyor.Keşke her bölüm sezon finalleri gibi geçse.

Alıntıları Göster

Son bölüm biraz klasik kaçtı.İlk 5 bölüme iyiydi ama.7. bölümü bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Son bölüm biraz klasik kaçtı.İlk 5 bölüme iyiydi ama.7. bölümü bekliyorum.

Alıntıları Göster
    House.S06E07.Teamwork.HDTV.XviD-FQM

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

House.S06E07.Teamwork.HDTV.XviD-FQM

Alıntıları Göster
    7. bolum yayınlandı mı dun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardwaresoftware

7. bolum yayınlandı mı dun?

Alıntıları Göster
    Süper bölümdü.House yapacağını yaptı gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

adam şeytan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt.e

quote:

adam şeytan

Alıntıları Göster

6 sezon geçti, ilk defa House antipatik geldi bu bölümde bana... Ne bileyim amaçsız yere kötü oldu sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: U2ME2

6 sezon geçti, ilk defa House antipatik geldi bu bölümde bana... Ne bileyim amaçsız yere kötü oldu sanki...

Alıntıları Göster
    Yeni başladım s1e2 bölümde sıkıldım bıraktım bölümler birbirini tekrarlıyor gibi geldi. Devam etmeli miyim hareket geliyor mu diziye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 20 Kasım 2009; 9:29:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Yeni başladım s1e2 bölümde sıkıldım bıraktım bölümler birbirini tekrarlıyor gibi geldi. Devam etmeli miyim hareket geliyor mu diziye?

2. bölümde sıkıldıysan izleme bence.6 sezon boyunca hep böyle gidiyor.
  • quote:

Kurtlar vadisi bekliyorsan hüsrana uğrarsın. Birbirini tekrarlıyor gibi gözükse de altta ki hikaye tamamen farklı. İzlemeye devam edersen ne demek istediğimi anlarsın. Zaten etraf zibil gibi zottirik klişe diziler ile dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

quote:

Kurtlar vadisi bekliyorsan hüsrana uğrarsın. Birbirini tekrarlıyor gibi gözükse de altta ki hikaye tamamen farklı. İzlemeye devam edersen ne demek istediğimi anlarsın. Zaten etraf zibil gibi zottirik klişe diziler ile dolu.

Alıntıları Göster
    hep aynen devam ediyor demek diziyi son derece basite indirgenmiş kılar, sonuçta hastane dizisi ağırlık olarak hasta tedavisiyle uğraşıyor ama medikal dosyalar gerçekten çok değişik ilerki sezonlarda başka konulara da el atılıyor bence sadece Hugh Laurie'nin performansı için bile izlenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849

hep aynen devam ediyor demek diziyi son derece basite indirgenmiş kılar, sonuçta hastane dizisi ağırlık olarak hasta tedavisiyle uğraşıyor ama medikal dosyalar gerçekten çok değişik ilerki sezonlarda başka konulara da el atılıyor bence sadece Hugh Laurie'nin performansı için bile izlenmeli

Alıntıları Göster
    yeni bölümlere internetten devam edemiyorum ne yazık ki ama tnt'den elimde olduğunca izliyorum. kaçıncı sezondalar bilmiyorum ama her bölüm muhteşem. en sevdiğim drama dizisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Cameroon iyi yapıştırdı lafı giderayak. Ama House'un da böyle olduğunu kabul etmemiz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Cameroon iyi yapıştırdı lafı giderayak. Ama House'un da böyle olduğunu kabul etmemiz lazım.

Alıntıları Göster
    House.S06E08.HDTV.XviD-2HD

7-8 1likle izledim.

8. bölüm baya güzeldi.

Lucas'a ne laf koydu ya:
    House: Onun için doğru kişi değilsin.
    Lucas : Sen doğru musun peki?
    House: Daha az yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

House.S06E08.HDTV.XviD-2HD

7-8 1likle izledim.

8. bölüm baya güzeldi.

Lucas'a ne laf koydu ya:
    House: Onun için doğru kişi değilsin.
    Lucas : Sen doğru musun peki?
    House: Daha az yanlış.

Alıntıları Göster
    1. sezonu iki gün önce bitirdim. 2.sezonu ya indircem ya da bayramda arkadaştan alıcam

• quote:

Bizimkiler bakıyo bunlar hastalıktan konuşuyor fikir üretip beyinlerini kullanıyor zekice komiklikler sokuyor araya türk halkı bakıyo "aghadjfjkal.bunda aşk yok aldatmaca birbirine gaymaca yok böhkgmbljgbm."diyolar.bırakıyorlar.

çok iyi yorum
    dediğin gibi bizde eğer birine ç..akmıyorlarsa o dizi tutmaz biri birini götürmek zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Merlin-i izliyorum bittikten sonra Direk bu diziye başlayacağım. İlk iki sezonu indirdim. Bir kaç güne arşivi tamamlarımö.

bu zamandan itibaren 3. sezona yelken açmış vaziyetteyim ne diziymiş yahu.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.