Kararsız kaldım şimdi :S Diğer bölümlerim hepsini divxplanet altyazısı ile izlemiştim.
Hocam bende hep Divxplanet altyazısı ile izlemiştim son 3 bölümdür Indivx altyazısı ile izliyorum , bence hiç bir fark yok.
İzleyeyim o zaman ben de
Yine çok güzel bir house bölümüydü. Her bölümde olduğu gibi bittiği zaman bi 10dk daha devam etseydi keşke düşüncesini bıraktı.
Cuddy nin o kadar bağışlayıcı olması şaşırttı sadece beni. evi tutmalarına çok tepki göstermesini bekliyordum ben.
Çok sağlam bir bölümdü.
Yine bir klinik sahnesi gördük,üzüldüm asker oğlana :( Wilson'un fareden korkup kaçmasına çok güldüm House yapınca oluyor da Lucas'ın şakaları çekilmiyor,sevmedim.
Ya 4. sezona başladım ve ilk bölümden golü yedik. House yine yaptı yapacağını. Artık yeni bir akım etkisi altındayım Houseism.
Indivx 15'de altyazıyı çıkarttı , Divxplanet halen %1 gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
Ya 4. sezona başladım ve ilk bölümden golü yedik. House yine yaptı yapacağını. Artık yeni bir akım etkisi altındayım Houseism.
House a bağlandıktan sonra diğer diziler yavan geliyor zaten. Bir gün bitecek o zaman ne yapacam korkusuyla yaşıyorum her an
3x12'yi izleyeceğim birazdan.
House kıl payı kurtuldu hapishaneden.
O bu değil de. Şahane bir dizi kesinlikle. Her oyuncusu çok iyi ama House gerçekten şahane götürüyor diziyi. Lafları davranışları mimikleri mükemmel.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
3x12'yi izleyeceğim birazdan.
House kıl payı kurtuldu hapishaneden.
O bu değil de. Şahane bir dizi kesinlikle. Her oyuncusu çok iyi ama House gerçekten şahane götürüyor diziyi. Lafları davranışları mimikleri mükemmel.
insanı kendine bağlıyor.
bu bölüm de güzeldi sanırım Ailenin önemli olduğu mesajı verilmeye çalışılmış Formen ve abisi, ailesi için askere gitmek istemeyen eski asker, oğlu için çabalayan anne,
Wilsonun fareden korktuğu sahne süperdi
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: juna1986
bu bölüm de güzeldi sanırım Ailenin önemli olduğu mesajı verilmeye çalışılmış Formen ve abisi, ailesi için askere gitmek istemeyen eski asker, oğlu için çabalayan anne,
Hocam spoiler diye yazsaydın keşke.
quote:
Orijinalden alıntı: juna1986
Ya bölümü izleyemeden anladık saol yani
1.sezon ilk 5 bölümü izleyerek başladım bakalım. Dizi çok hoşuma gitti. Forumda kesin konusu vardır diyordum; gerçekten de varmış. İlk sayfadan başlayarak okuyayım dedim ama spoiler yağmuruna tutulmuş gibi oldum, okumadan kapadım.
6 sezon da olmuş. İyi oldu bu...yavaş yavaş izleyecem artık...
haydi be DP be
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
haydi be DP be
DP geç kaldı bu bölüm. Indivx'den izledik de kurtulduk