Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marcus rolünü oynayan eleman kimse cidden çok iyi bir oyunculuk sergiledi.
    Sıçanı görünce Wilson'ın surat ifadesi harikaydı
  • house'un yeni bölümü hangi gün çıkıyor beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zykon

house'un yeni bölümü hangi gün çıkıyor beyler

Pazartesi çıkıyor.Salı günü de izliyoruz

@PHI

4.Sezon finali ile ilgili yorumlarını merak ediyorum.Beğeneceğine eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 6 Şubat 2010; 14:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

4x05'i izledim şimdi. Kesinlikle en iyi bölümlerden biriydi.

Ayna sendromu olan adamın olduğu bölüm. Etrafındakileri taklit ediyor sürekli.
    Her doktoru taklit ettiği sahneler çok iyiydi.
    Hele sondaki House vs. Cuddy atışması çok iyiydi. Tabii ki House baskın çıktı.

4ün finaliiii

• 4 ve 5'in finalini çok övdünüz. Yaklaşıyorum bugün yarın 4'ün finaline gelebilirim.

Ekleme:
    4x10'u izledim şimdi.

Eski ekibi özledim yahu. Yeni ekip de iyi güzel de. Eskisi kadar laf sokamıyorlar House'a. Ve eskisi kadar güzel laf da yiyemiyorlar House'tan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Şubat 2010; 21:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

Dizin soundtrack albümleri de çok güzel.Dinlememiş olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Şu t-shirt hoşmuş bulursam alacağım.
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

bulursan banada haber ver !

Verdim

T-shirt...
    Nereden bulundu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

quote:

quote:

Dizin soundtrack albümleri de çok güzel.Dinlememiş olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Verdim

T-shirt...
    Nereden bulundu acaba

Aslıda bir yanlış anlaşılma oldu.Ben soundtrackleri bulduğum yeri haber vermiştim.İstenen t-shirt'ü bulduğum yermiş.Ama t-shirt'ü ben de bulamadım

• Dizinin ilk sezon 5. bölümündeyim.Doktorluk veya Cerrahlık herneyse ilgimi hep çekmiştir bu yüzden dizi oldukça hoşuma gidiyor.Ama tek sevmediğim yanı hasta gelsin, House'un ilgisini çeksin.Yanlış tedavi uygulasınlar sonra son 5 dk da düzeltip iyileştirsinler.Hep böyle mi gidiyor?Ne bileyim ani bi vaka gelse onu ameliyat falan etseler, hasta yinede ölse falan daha ilginç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transylvania_

Dizinin ilk sezon 5. bölümündeyim.Doktorluk veya Cerrahlık herneyse ilgimi hep çekmiştir bu yüzden dizi oldukça hoşuma gidiyor.Ama tek sevmediğim yanı hasta gelsin, House'un ilgisini çeksin.Yanlış tedavi uygulasınlar sonra son 5 dk da düzeltip iyileştirsinler.Hep böyle mi gidiyor?Ne bileyim ani bi vaka gelse onu ameliyat falan etseler, hasta yinede ölse falan daha ilginç olur.

Bölüm adı türkçesi ile "Teşhis Bilim dalı".Yani ne ani vakalara bakıyor ne de kolaylıkla tanı koyulabilen hastalara.

Yanlış tedavi dediğin o an için doğru tedavidir.Hastayı izlem sırasında çıkan belirtiler veya alınamayan anamnezin alınması şeklinde asıl tanıya varılmakta.Dizi ekibi hastalar ile ilgili olan kısımlar için Tıp uzmanlarından profösyonel yardım almaktadırlar.

Genelde izleyicinin ilgisini çeken kısmı tıp ile ilgili kısmı değil karakterler arası ilişkiler ve arka planda verilen mesajlardır.

Dolayısıyla dizi zaten yeterince ilginç bir dizi.İlerledikçe hastaların ve sonlarının da ilginç olduğunu ve senin önerinin ne kadar havada kaldığını göreceksin.Acil-ameliyat ne ki.

Bence diziyi anlamaya çalış sadece hastalar ilgini çektiği için izliyorsan diziyi boşuna izleme.Bunun için E.R. seyredebilirsin mesela

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

quote:

quote:

Verdim

T-shirt...
    Nereden bulundu acaba

Aslıda bir yanlış anlaşılma oldu.Ben soundtrackleri bulduğum yeri haber vermiştim.İstenen t-shirt'ü bulduğum yermiş.Ama t-shirt'ü ben de bulamadım

Zaten bende şaşırdım..Zira Türkiye sınırları içerisinde dizi t-shirtleri satılmıyor malesef...Sadece 1-2 baskı t-shirt kalitesiz uyduruk birşey çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

4x05'i izledim şimdi. Kesinlikle en iyi bölümlerden biriydi.

Ayna sendromu olan adamın olduğu bölüm. Etrafındakileri taklit ediyor sürekli.
    Her doktoru taklit ettiği sahneler çok iyiydi.
    Hele sondaki House vs. Cuddy atışması çok iyiydi. Tabii ki House baskın çıktı.

4ün finaliiii

4x15 mükemmel bence de , 4x16 o kadar iyi değil. Bana göre en iyi House bölümü 5x24'dür.

5.sezon finali spoileri

House'un Cuddy'nin odasına girişinden önce fazla bir şey yok fakat o son 10 dakika , Hugh Laurie'nin oyunculuğu olsun , sahnenin anlatımı olsun , sonunda çalan müziğin oturuşu olsun (as tears go by) , mükemmeldi.

• 4.sezonu an itibariyle bitirmiş bulunuyorum.
    Çok güzeldi yahu.

15 bence 16'ya göre daha güzeldi.
    16 klasik house bölümlerinden biriydi bana göre. Ama 15 öyle mi? Şahaneydi bence.
    Ama etkileyicilik olarak tabii ki 16 daha etkileyiciydi.

Amber'e yazık oldu.
    Wilson'a yazık oldu.
    House'a yazık oldu.
    Dolayısıyla hepsine yazık oldu yahu.
    Amber'in ölüm sahnesi falan çok etkileyiciydi. Wilson'un durumu, herkesin veda etmesi. Çok fenaydı be.

Ama 15. bölümde House'un Amber'i hatırlaması şahaneydi.

Mükemmel bağlamışlar 2 bölümü. Olay örgüsü mükemmeldi gerçekten.

5.sezona yarın bir gün başlarım. Biraz ara vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 7 Şubat 2010; 22:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: Transylvania_

Dizinin ilk sezon 5. bölümündeyim.Doktorluk veya Cerrahlık herneyse ilgimi hep çekmiştir bu yüzden dizi oldukça hoşuma gidiyor.Ama tek sevmediğim yanı hasta gelsin, House'un ilgisini çeksin.Yanlış tedavi uygulasınlar sonra son 5 dk da düzeltip iyileştirsinler.Hep böyle mi gidiyor?Ne bileyim ani bi vaka gelse onu ameliyat falan etseler, hasta yinede ölse falan daha ilginç olur.

Bölüm adı türkçesi ile "Teşhis Bilim dalı".Yani ne ani vakalara bakıyor ne de kolaylıkla tanı koyulabilen hastalara.

Yanlış tedavi dediğin o an için doğru tedavidir.Hastayı izlem sırasında çıkan belirtiler veya alınamayan anamnezin alınması şeklinde asıl tanıya varılmakta.Dizi ekibi hastalar ile ilgili olan kısımlar için Tıp uzmanlarından profösyonel yardım almaktadırlar.

Genelde izleyicinin ilgisini çeken kısmı tıp ile ilgili kısmı değil karakterler arası ilişkiler ve arka planda verilen mesajlardır.

Dolayısıyla dizi zaten yeterince ilginç bir dizi.İlerledikçe hastaların ve sonlarının da ilginç olduğunu ve senin önerinin ne kadar havada kaldığını göreceksin.Acil-ameliyat ne ki.

Bence diziyi anlamaya çalış sadece hastalar ilgini çektiği için izliyorsan diziyi boşuna izleme.Bunun için E.R. seyredebilirsin mesela

Hayır diziden gayet memnunum zaten.Özellikle House'nin soktuğu laflar, takındığı tavırlar için bile izlenebilir.

• quote:

4.sezonu an itibariyle bitirmiş bulunuyorum.
    Çok güzeldi yahu.

16 klasik house bölümlerinden biriydi bana göre. Ama 15 öyle mi? Şahaneydi bence.

Amber'e yazık oldu.
    Wilson'a yazık oldu.
    House'a yazık oldu.
    Amber'in ölüm sahnesi falan çok etkileyiciydi. Wilson'un durumu, herkesin veda etmesi. Çok fenaydı be.

Yuh, ne ara beni geçtin. Ben daha 4. sezon 6. bölümdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 8 Şubat 2010; 2:14:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Çok güzeldi yahu.

Amber'e yazık oldu.
    Wilson'a yazık oldu.
    House'a yazık oldu.

Sınavlar bitince kendimi House izlemeye verdim.

• quote:

quote:

quote:

Çok güzeldi yahu.

Amber'e yazık oldu.
    Wilson'a yazık oldu.
    House'a yazık oldu.

Sınavlar bitince kendimi House izlemeye verdim.

Valla beni geçmişsin.

• House.S06E13.HDTV.XviD-XII

• [ House.S06E13.HDTV.XviD-XII ] [ TV / Drama_Medical_Mystery ] [ Released 1h 38m 23s ago [2/8/2010] ] [ 349.5MB in 25F ]

[ House.S06E13.720p.HDTV.x264-IMMERSE ] [ TV / Drama_Medical_Mystery ] [ Released 1h 26m 56s ago [2/8/2010] ] [ 1119.8MB in 24F ]
  • İndiriliyor...
  • quote:

Valla beni geçmişsin.

5x07'deyim.
    Bu akşama bi 4-5 bölüm daha izlerim muhtemelen.

Cuddy güzelim bebek sahibi olmuştu, annesi vaz geçti. Üzüldüm Cuddy'ye.
    Önceki bölümünde House ile Wilson yeniden arkadaş oldular. Bu da çok iyiydi.
    Daha önceki bölümlerden birinin sonunda house telefonda birine "benimle yeniden çalışmak ister misin" gibisinden bi şey dedi. Kime dedi hala açıklanmadı bu

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.