Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de senin gibi ardarda izledim çünkü günde 7-8 bölüm. sen yazınca hatırladım şimdi, 15 yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 9 Şubat 2010; 11:30:58 >
  • 20k üstü adamların yazışması da ilginç oluyor hakikaten
  • O değil, spoiler yemeden bu kadar yazışabilmeleri ayrı bir ilginçlik.

Altyazı da ne zaman çıkacaksa... İndivx'ten ses seda yok. Sacit de %10'daymış.
  • yok ben şuan güncel gidiyorum.

5 sezonu ardarda izledim. sonra 6'nın başlamasıyla da devam ettim.
  • İngilizce altyazıyla izledim 13. bölümü.

Cuddy'yi unutturmuşlardı son zamanlarda. Bir dönüş yaşattırdılar. Ön planda Cuddy olsa da House yine yapacağını yaptı. Güzel bölümdü.
  • Sacit %30

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 9 Şubat 2010; 14:04:19 >
  • berbat bir bölümdü çok fazla boş zamanınız varsa izleyin
  • Şimdi bitirdim.

Orta kararda bir bölümdü.Cuddy'nin bir gününü gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 9 Şubat 2010; 22:59:00 >
  • Sacit'in altyazıyı beğenmedim. Hızlı çevircem diye suyunu çıkarmış. Hala şu yüzdeler görünmüyo zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MikaeL_

Sacit'in altyazıyı beğenmedim. Hızlı çevircem diye suyunu çıkarmış. Hala şu yüzdeler görünmüyo zaten.

Evet ya şu ana kadar hiçbir bölümde yüzdeleri göremedik.Neden acaba ?

• Bir günü bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama berbat bir bölümdü.Dizinin alışılageldik kurgusunun dışına çıkarak normalinden sıkılmamızı engellemeye çalışıyor olabilirler.Hoş bu bölümün de dizinin genel konu gidişatına hiçbir katkısı yoktu.Sadece karakter olarak Cuddy'yi daha iyi tanıdık ki umarım bu bölümde öğrendiklerimiz ileride işe yarar.

• Lucas Cuddy' i bakıcısı ile aldatıyor. Bu bölümün amacı alttan akan senaryoyu toparlama üzerine kurulu idi kanımca. O kadar da boş bölüm değildi. Hep teşhis koy aklına bir fikir gelsinden iyidir. Ama bu bölümde ki House' un sıtma ile tedavi ettiği adamı bir daha ki bölüm vereceklerini sanıyorum.
  • % ler bende de çıkmıyor gom player kullanıyorum. Diğer programlarda durum nedir?

bence güzel bir bölümdü. Önce wilsonla ilgili sonra cuddy arada böyle hoşluklar iyi oluyor bence. Hangi bölümdü hatırlamıyorum House 'un hikayesini anlattığı bölüm benim favori bölümüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fusion

% ler bende de çıkmıyor gom player kullanıyorum. Diğer programlarda durum nedir?

bence güzel bir bölümdü. Önce wilsonla ilgili sonra cuddy arada böyle hoşluklar iyi oluyor bence. Hangi bölümdü hatırlamıyorum House 'un hikayesini anlattığı bölüm benim favori bölümüm.

4-11 di sanırım

bu arada bölümü pek beğenmedim
    Wilson neyse de Cuddy odaklı bölüm pek olmamış

• 2x7 çok iyiydi.Duygusal bir bölümdü.
    Ayrıca House zaman zaman insanın (seyircilerin) sinirlerini bozuyor deniyordu bunun gerçek olduğunu da net olarak görmüş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Lucas Cuddy' i bakıcısı ile aldatıyor. Bu bölümün amacı alttan akan senaryoyu toparlama üzerine kurulu idi kanımca. O kadar da boş bölüm değildi. Hep teşhis koy aklına bir fikir gelsinden iyidir. Ama bu bölümde ki House' un sıtma ile tedavi ettiği adamı bir daha ki bölüm vereceklerini sanıyorum.

bakıcıyı gördüm çirkin bir kadın Lucas'ın başhekim alan Cuddy'i bu kadınla aldatacağını sanmıyorum

• 5x11'i de izledim şimdi.

House kibarlık deneylerinden birinde kadına astım ilacının nasıl kullandığını sordu.
    Kadın önce aptal mıyım diye tersledi ama ilacı parfüm gibi boğazına sıkması koparttı beni.

Cuddy de en sonunda istediği bebeğe kavuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

Dizin soundtrack albümleri de çok güzel.Dinlememiş olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Şu t-shirt hoşmuş bulursam alacağım.
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

bulursan banada haber ver !

Verdim

T-shirt...
    Nereden bulundu acaba

Aslıda bir yanlış anlaşılma oldu.Ben soundtrackleri bulduğum yeri haber vermiştim.İstenen t-shirt'ü bulduğum yermiş.Ama t-shirt'ü ben de bulamadım

Evet bende siteye girip anlamayınca alla alla ben mi bulamıyorum demeye başlamıştım. Zaten bu tişörtü türkiyede giyersen taşlanma ihtimalinde var.

Ayrıca bence bölüm orta derecedeydi. Ama bölümün sonunda çalan telefon ve cuddynin düşünceli bakışlarında bi mesaj vardı galiba.

• House bir numara. Bu diziyi izleyin Türkiye'deki dizilerin ne kadar boş, ne kadar kar amaçlı olduğunu anlarsınız. Hugh Lauire'yi söylemeye gerek yok zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıbbiyeli Turk -- 10 Şubat 2010; 10:55:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.