Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dayanamayıp indivx den izledim, herhangi garipsemem olmadı , aynısıydı diyebilirim
  • Yalnız adama 1.70 boyunda denmiş galiba bir yanlışlık oldu adam 1.70'den uzun ya da farklı bir ölçü birimi kullanılmış (indivx altyazısında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Yalnız adama 1.70 boyunda denmiş galiba bir yanlışlık oldu adam 1.70'den uzun ya da farklı bir ölçü birimi kullanılmış (indivx altyazısında)

O adam 1.70'se...
  • quote:

Yalnız adama 1.70 boyunda denmiş galiba bir yanlışlık oldu adam 1.70'den uzun ya da farklı bir ölçü birimi kullanılmış (indivx altyazısında)

İngilizce altyazıda 6'7" olarak geçiyor boyu kardeşim yani 6 feet 7 inch bu da yaklaşık 200-201 cm'ye denk geliyor.
  • quote:

En az 2 metreydi o adam

Bu bölümü indvx altyazısı ile izlemeye mecbur kaldık. Sabaha kadar bekledim DP'de altyazı çıkacak diye. Baktım yok izledim sonunda..

House'un eski casusunun yaptığı eşek şakaları çok güzeldi.
    Bu House ne çakal adamdır Foreman'ın kardeşini sırf onunla uğraşmak için tuttu. Sonunda yaptı yapacağını ve hiç tasvip etmedim annelerinin ölümü ile dalga geçmesini. Kardeşi doğru olanı yapıp istifasını verdi..

Bölüm House ile yürüdü denilebilir. House olmasa bu dizi zor gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

İngilizce altyazıda 6'7" olarak geçiyor boyu kardeşim yani 6 feet 7 inch bu da yaklaşık 200-201 cm'ye denk geliyor.

Anladım kardeşim
    Zaten House bile ufacık kaldı adamın yanında bi terslik olduğu belliydi

• Altyazı kalitesi bariz düşüktü.En önemlisi "antibodies" yerine antibiyotik demişler ama doğrusu antikor olacak.Nacizane tavsiyem tıp fakültesi öğrencisi değilseniz en az orta derecede ingilizceniz yoksa DP çevirisini beklemenizdir.

Bölüm yine bizde yoksunluk tablosu oluşturamayacak kadar dozu verebildi.
  • 6x14 Promo

DP'de hala altyazı yok Sacit'e birşey mi oldu yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 4 Şubat 2010; 22:51:26 >
  • An itibariyle 3.sezon finalini de izlemiş bulunuyorum.

Hareket olarak çok düşüktü ama genel olarak çok iyiydi bölüm.

Foreman zaten istifa etmişti ayrıldı.
    Chase kovuldu.
    Cameron istifa etti.
    House tek başına kaldı.

4.sezonda geri dönerler bir şekilde diye umuyorum, House tek kalacak değil sonuçta.
    Cameron'un sonunda nazı bırakıp Chase'e varması da iyi oldu. Çok naz yapmıştı zaten.

2.sezon finali çok iyiydi şimdilik.
    4'e bu gece başlarım galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

An itibariyle 3.sezon finalini de izlemiş bulunuyorum.

Chase kovuldu.
    Cameron istifa etti.
    House tek başına kaldı.

4.sezonda geri dönerler bir şekilde diye umuyorum, House tek kalacak değil sonuçta.
    Cameron'un sonunda nazı bırakıp Chase'e varması da iyi oldu. Çok naz yapmıştı zaten.

Hocam böyle spoilersiz yaşamayı nasıl başarıyorsun anlamadım. Ben House'a başladığımda spoiler folloşu olmuştum , tnt'de , digiturk'de rastgeliyordum , IMDB vb. internet sayfalarından bilgi edinmeye çalışırken , ödül törenlerine bakarken falan.

Bu arada Sacit'ten dün sabahtan beri haber alınamıyormuş , umarım başına kötü bir şey gelmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 4 Şubat 2010; 19:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Bu bölümü indvx altyazısı ile izlemeye mecbur kaldık. Sabaha kadar bekledim DP'de altyazı çıkacak diye. Baktım yok izledim sonunda..

House'un eski casusunun yaptığı eşek şakaları çok güzeldi.
    Bu House ne çakal adamdır Foreman'ın kardeşini sırf onunla uğraşmak için tuttu. Sonunda yaptı yapacağını ve hiç tasvip etmedim annelerinin ölümü ile dalga geçmesini. Kardeşi doğru olanı yapıp istifasını verdi..

Bölüm House ile yürüdü denilebilir. House olmasa bu dizi zor gider.

house aslında foremanı abisi ile barıştırmak için o şekilde bir yola başvurdu. İyilik yaptı yani fakat askerden kaçmak isteyen gencin House' un tavsiyesiyle bacağından olması bize gelecek bölümler hakkındsa ipucu veriyor. House ikilemler içinde, ağrısı tekrar başladı sanırım vicodine geri dönecek, sanrılar başlayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.fusion -- 4 Şubat 2010; 19:50:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

Chase kovuldu.
    Cameron istifa etti.
    House tek başına kaldı.

Hocam böyle spoilersiz yaşamayı nasıl başarıyorsun anlamadım. Ben House'a başladığımda spoiler folloşu olmuştum , tnt'de , digiturk'de rastgeliyordum , IMDB vb. internet sayfalarından bilgi edinmeye çalışırken , ödül törenlerine bakarken falan.

Bu arada Sacit'ten dün sabahtan beri haber alınamıyormuş , umarım başına kötü bir şey gelmemiştir.

inşallah

• indivx'ininkini eklemişler.
  • Sacit'e birşey mi oldu derken şaka yollu söylemiştim ve gülücük koymuştum.Durum ciddi galiba :S
    Umarım önemli birşey yoktur.
  • Sacit'in Şırnak'taki olumsuz hava koşullarından dolayı interneti kesilmiş. Bu nedenle online olamamış. Bir kaç saat içerisinde yüklenecekmiş altyazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

Chase kovuldu.
    Cameron istifa etti.
    House tek başına kaldı.

Ben de TV'de bi kaç kez denk geldim biraz izledim ama. Aradan zaman geçmişti baya unuttum gittim.

4x01 çok iyi bi sezon açılışıydı.

House tek başına çözüyordu olayı. Yanındaki hademe yardım etti gerçi.
    Kadının aslında başka kadın olmasıysa gerçekten şaşırtıcıydı.

4x02'yi izledim şimdi.

Ekip beklediğim gibi pek dağılmamış, aslında hastahanede yine mevcutmuş.
    House yeni sürüden kendine seçecek güya da. Bi seçerse 13 numaralı kızı seçer gerisini de postalar gibime geliyor.
    Foreman NewYork'ta imiş. O gelmez de. Chase ile Cameron'u geri alabilir.
    Nişanlanmışlar bi de bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 5 Şubat 2010; 20:49:06 >

• DP Sacit ile izledim sonunda

House'dan akıl almaz 1 intikam beklerim. Cuddy'yi geri almak gibi...

banyo tutacak kopması kısmında yüz ifadesi süperdi
  • 4x05'i izledim şimdi. Kesinlikle en iyi bölümlerden biriydi.

Ayna sendromu olan adamın olduğu bölüm. Etrafındakileri taklit ediyor sürekli.
    Her doktoru taklit ettiği sahneler çok iyiydi.
    Hele sondaki House vs. Cuddy atışması çok iyiydi. Tabii ki House baskın çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

DP Sacit ile izledim sonunda

House'dan akıl almaz 1 intikam beklerim. Cuddy'yi geri almak gibi...

banyo tutacak kopması kısmında yüz ifadesi süperdi

House artık değişti bu yüzden hemen bu haldeyken intikam alması zor(Zaten intikam almayacağını söyledi ki aslında doğru söylediğini göstermez ama akut olarak intikam almayacağını gösterir).Ancak ağrılarının yeniden arttığı ve yeniden vicodine başlayacağı arka plandan bize izlettiriliyor.Muhtemelen sezon sonuna kadar bu şekilde gider House yenilgileri tadar.Yenildikçe değişir ağrısı arttıkça vicodine başlar.Ve biz de House'un büyük intikamını alacağı finaline hazırlanabiliriz.

• quote:

4x05'i izledim şimdi. Kesinlikle en iyi bölümlerden biriydi.

Ayna sendromu olan adamın olduğu bölüm. Etrafındakileri taklit ediyor sürekli.
    Her doktoru taklit ettiği sahneler çok iyiydi.
    Hele sondaki House vs. Cuddy atışması çok iyiydi. Tabii ki House baskın çıktı.

O bölüm cidden iyiydi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.