Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölümü izlerken ben oturduğum yerde yoruldum

Ne zormuş yav Cuddy'nin işi... House'un fazla bulaşmadığı hali hemde bu.
  • Yarın 5.sezon finaline yetişirim.
    5x19 var sırada.

• 5. sezon finali de baya güzel.
  • 5x20'yi izliyordum da şimdi. Oldu mu bu?

Yeni ekipten en sevdiğim eleman Kutner intihar etmiş ya. Yarım bıraktım yazmaya geldim.
    Önceki bölümde fare idrarından olayı çözmesiyle iyice sevmiştim elemanı. Zaten özellikle yapmışlar senaristler bu son hamleyi demek ki. Bu bölümde intihar etmiş.
    Kaç olayı kendisi çözmüştü. Şahane bi karakterdi ya.
    Yeni ekipte Foreman'dan sonraki en iyi elemandı resmen. Foreman ölseydi daha az üzülürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Şubat 2010; 10:42:22 >

• Kutner şu an Beyaz Saray'da sanırım. Obama'ya seçim kampanyasında yardımcı olmuş seçilince de Obama bunu yanına almış.
  • vaay iyiymiş.
  • 4x12 deyiz bakalım. Bir kaç güne 5. sezondayım.
  • 5.sezon finalini de an itibariyle izledim.

Sonuna kadar "bu mu öve öve bitiremediğiniz final" dedim. Ama sonunda öyle bi vurdu ki bölüm dağıldım resmen.
    Aynısını 2.sezon finalinde de yaptılar. Şaşırtmaca mükemmeldi. Ama bu sezon finali öyle böyle değildi. Gerçekten duvardan duvara vurdu resmen yahu.
    House'un şizofren olacağına hiç ihtimal vermemiştim. Sonunda Amber kulağına fısıldayınca tüm ipler koptu zaten. Vay anasını.

5.sezona kadar sezon finalleri değerlendirmem
    4>5>2>3>1

Bana göre halen en iyi final 4.sezonun son iki bölümü. Sonrasında 5.sezon geliyor.

Ayrıca.

Chase ile Cameron'a da mutluluklar diliyorum.

6.sezonda muhtemelen

House düzelip işinin başına geri döner. Bi kaç ay geçmiştir.

6.sezona başlasam mı yoksa sezonun bitmesini bekleyip tüm sezonu mu izlesem karar veremedim. Bana bi akıl verin.
    6.sezon 13. bölümde galiba. Yani daha yarısında. Bekleyeyim mi sezonun bitmesini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Şubat 2010; 22:36:00 >

• @PHI

Bence başla 6.sezona. 5.sezonun sonu kadar 6.sezonun ilk bölümleri de çok güzel.Zaten haftada bir doz House yetiyor.
    5 sezonu 15 günde izlediğimde overdose'dan gidiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 11 Şubat 2010; 22:55:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

5.sezon finalini de an itibariyle izledim.

Sonuna kadar "bu mu öve öve bitiremediğiniz final" dedim. Ama sonunda öyle bi vurdu ki bölüm dağıldım resmen.
    Aynısını 2.sezon finalinde de yaptılar. Şaşırtmaca mükemmeldi. Ama bu sezon finali öyle böyle değildi. Gerçekten duvardan duvara vurdu resmen yahu.
    House'un şizofren olacağına hiç ihtimal vermemiştim. Sonunda Amber kulağına fısıldayınca tüm ipler koptu zaten. Vay anasını.

5.sezona kadar sezon finalleri değerlendirmem
    4>5>2>3>1

Bana göre halen en iyi final 4.sezonun son iki bölümü. Sonrasında 5.sezon geliyor.

sana defaatle dedim 4 ve 5in finalleri inanılmaz ya... adamın ağzı ayrık kalıyor.

etkisinde kalmıştım valla kaç gün

• 3. sezonun finalini de bayağı sevmiştim ben.
  • Son çıkan 13.bölümü izleyemedim, vaktim olmuyor.

Hafta sonu yarım kalan dizileri bitireceğim inşallah
  • 4. sezonun finalinde ne oluyordu ben unuttum hatırlatabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

4. sezonun finalinde ne oluyordu ben unuttum hatırlatabilirmisiniz

15 ve 16. bölümler birbirinin devamı. Yani 16 devamı tabii

15. bölümde House'un bindiği otobüs kaza yapıyor. Birinin ölüyor olduğunu biliyor ama kim hatırlayamıyor. Bölümün sonunda Amber olduğunu buluyor. 16. bölümde Amber'i kurtarma çalışmaları. Ve Amber ölür.
  • Ben geriden geliyorum 3. sezondayım ama çok çok çok güzel bi dizi be arkadaş. Başka dizilere bakamadım kaç haftadır sırf bunu izliyorum. Gördüğüm en orijinal karakterlerden biri House. Dark Knight'daki Joker kadar orijinal bir karakter olmuş o derece.
  • quote:

6.sezona başlasam mı yoksa sezonun bitmesini bekleyip tüm sezonu mu izlesem karar veremedim. Bana bi akıl verin.
    6.sezon 13. bölümde galiba. Yani daha yarısında. Bekleyeyim mi sezonun bitmesini?

House 1 ay boyunca yok , yeni bölüm yayınlanmayacak.

Sezon finali 18 Mayıs'ta , 95 gün var. 21 bölüm yayınlanacak. (2 saatlik bölüm tek bölüm kabul edilirse) 4,5 güne 1 bölüm düşüyor , 5 diyelim , hocam bence 5 günde bir bölüm izle , sezon finaline bizle birlikte yetişirsin. Ya da bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

House 1 ay boyunca yok , yeni bölüm yayınlanmayacak.

Sezon finali 18 Mayıs'ta , 95 gün var. 21 bölüm yayınlanacak. (2 saatlik bölüm tek bölüm kabul edilirse) 4,5 güne 1 bölüm düşüyor , 5 diyelim , hocam bence 5 günde bir bölüm izle , sezon finaline bizle birlikte yetişirsin. Ya da bekle.

Yoo başlarsam hepsini izlerim dayanamam öyle 5 günde 1 bölüm falan.

Dante'nin de dediği gibi.
    House gerçekten çok orijinal bi karakter.
    Doktor ama bildiğimiz doktorlara hiç benzemiyor. Ne karakter olarak, ne bilgi birikimi olarak, ne tecrübe olarak. Dahi ama umursamıyor bunu. Kendini övüyor ama çocukça bi övgü bu. Burnu havada, başkalarını ezik görüyor ama bunu yapma amacı farklı.
    Değişik enteresan bi karakter.

• Bi kere adam inanılmaz derecede ukala. Normalde ukala insanlardan nefret ettiğim kadar hiç kimseden etmem (hatta bu yüzden arkadaş ortamında bir konu hakkında bilgim varsa bile sırf ukala gözükmemek için o konu hakkında fazla konuşmamaya gayret ederim, millet de beni bilgisiz sanır ama napalım ukala gözükmekten iyidir) ama bu adam ukalalığı hakediyor. O yüzden hayranım. Dünyada tek bu adam bir de Mikael Akerfeldt ukala olmayı hakediyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Şubat 2010; 2:51:49 >
  • quote:

quote:

15. bölümde House'un bindiği otobüs kaza yapıyor. Birinin ölüyor olduğunu biliyor ama kim hatırlayamıyor. Bölümün sonunda Amber olduğunu buluyor. 16. bölümde Amber'i kurtarma çalışmaları. Ve Amber ölür.

Sorma ya mahvetti beni. Psikolojim bozuldu.
    Hele House gözlerini açtığında Wilson'un bakışı ve odadan ayrılışı vardı ya, ahh ulan ah.

• quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

quote:

Sorma ya mahvetti beni. Psikolojim bozuldu.
    Hele House gözlerini açtığında Wilson'un bakışı ve odadan ayrılışı vardı ya, ahh ulan ah.

O sahne gerçekten çok etkileyiciydi.

15. bölümde House'un beynine elektrik verirlerken ağlaması da çok etkileyiciydi bak.

Bu arada dün gece 6x01'i izledim. Çook güzeldi be. Neredeyse sezon finallerinden bile çok sever hale geldim. Bugün bir kez daha izlerim muhtemelen. Şahane bi bölümdü.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.