Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kénan

06x13 az önce bitti.

Cuddy'i ele alan bir bölümdü. Son raddeye kadar istediğini almayı başardı. Aslında bunun olacağı belliydi.
    House ve hastaları olmadan geçen nadir bölümlerden biriydi.

Yeni bölümlerin ne zaman yaynlacağı gözükmüyor. Yoksa final mi oldu

Yeni bölüm 8 Mart günü yayınlanacak. House geçen hafta 1 ay ara verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

06x13 az önce bitti.

Cuddy'i ele alan bir bölümdü. Son raddeye kadar istediğini almayı başardı. Aslında bunun olacağı belliydi.
    House ve hastaları olmadan geçen nadir bölümlerden biriydi.

Yeni bölümlerin ne zaman yaynlacağı gözükmüyor. Yoksa final mi oldu

Yeni bölüm 8 Mart günü yayınlanacak. House geçen hafta 1 ay ara verdi.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler. 3 hafta kaldı

• Bu hafta izeyeceğim diye sevinidiyordum.Ara vermesi kötü olmuş.Neyse bekleyeceğiz artık
  • Chuck da ara verdi, bu da ara vermiş.
  • House'un komik hallerinden 2 tanesi.
    Görünce ne gülmüştüm bunlara.

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

Hangi bölüm oldukları linklerde yazıyor.

• Yalnız sakal yakışan nadir erkeklerden biri. Sakalı kesince çok tipsiz oluyor :)
  • House'a başlıyorum.İlk sezon inmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 17 Şubat 2010; 11:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

ps 'den anlayan bir arkadaş resmi yapabilirse t-shirt yapan siteler var..bi yerlerden bulmanız sart degil

soundtrack albumunu indirdim ama 1.sezon 14. bolumde bolumun sonunda vagner gelmeden once dinledigi sarkiyi gormedim. adını bilen varsa rica edebilir miyim?

• quote:

quote:

ps 'den anlayan bir arkadaş resmi yapabilirse t-shirt yapan siteler var..bi yerlerden bulmanız sart degil

soundtrack albumunu indirdim ama 1.sezon 14. bolumde bolumun sonunda vagner gelmeden once dinledigi sarkiyi gormedim. adını bilen varsa rica edebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 17 Şubat 2010; 14:14:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

quote:

cok tesekkurler

• Önemli değil.
  • yeni bölüm yokmu beyler
  • NEEEEE 8 mart mı ??? vicdansızlar bunu bize nasıl yaparlar
  • son bölümü yeni izleyebildim. tatildeydim uzak kaldım biraz.

house olmadan house nası bi dizi olurmuş onu gördüm az çok. ortaya çıkan şey benim pek hoşuma gitmedi. umarım rolünü azaltıp diziyi hastahane dizisine döndürmeye kalkışmazlar(biyerden duyduğumdan filan değil sadece bölümü izlerken aklıma geldi, korktum ondan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 17 Şubat 2010; 19:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıbbiyeli Turk

Yalnız sakal yakışan nadir erkeklerden biri. Sakalı kesince çok tipsiz oluyor :)

Bence sakalsızda iyi
  • 6*07'yi izledim şimdi.

Cuddy Lucas'la çıkıyor. Cameron hem Chase'ten hem ekipten ayrıldı.

Noluyoruz yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

son bölümü yeni izleyebildim. tatildeydim uzak kaldım biraz.

house olmadan house nası bi dizi olurmuş onu gördüm az çok. ortaya çıkan şey benim pek hoşuma gitmedi. umarım rolünü azaltıp diziyi hastahane dizisine döndürmeye kalkışmazlar(biyerden duyduğumdan filan değil sadece bölümü izlerken aklıma geldi, korktum ondan )

House dizisini götüren zaten Hugh Laurie.Rolünü azaltacaklarını hiç sanmıyorum

• Bu arada eğer imdbdeki bilgi yanlış değilse house sadece bu dizide sadece oyuncu değil aynı zamanda, 6. sezon 17. bölümün yönetmenliğini yapmış ve 6. sezonda 10 bölümün "executive producer"lığını üstlenmiş.

Dipnot: Direk olarak yapımcı yazmadım çünkü tam olarak o anlamda değil executive producer belki baş yapımcı, idareci yapımcı, yönetici yapımcı şeklinde çevirilebilir. Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki ekşi linkine tıklayabilirsiniz.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=executive%20producer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 18 Şubat 2010; 13:25:30 >
  • 6*09

Wilson Cuddy'nin istediği eve yerleşti. Adamım Wilson.

6*10
    İşte bu şahane bi bölümdü.

Chase saçları kestirmiş. Yakışmamış.
    House-Wilson'un eşcinsel olayı şahaneydi. Hele House'un tavırları
    Ekibin Foreman'a oynadığı daha doğrusu oynayamadığı oyun da süperdi. Adamım Foreman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 18 Şubat 2010; 20:50:55 >

• yetiştin be...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.