Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blu Tv de ben birşey göremedim. Yayınlansaydı bence reklamını yaparlardı.

• Bu evrene dair hiçbir şey bilmiyorum diziyi izlesem anlar mıyım got'a bağlı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Yani aynı evren sonuçta bağlantılar var diyebiliriz. Bu dizi game of thrones un öncesini anlatacak.

• ilk bölüm puanı 10 diyor imdb 'de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü de sızdırmazsın ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yazı ne zaman düşer acaba hiç ses yok gibi.

• eşekherif.twitter
    “House of the Dragon sızmış, akşama sizde olur muhtemelen. Hadi yolumuz açık olsun.”
    https://twitter.com/altyazaresek/status/1561267452750749697
  • Blu Tv yayınlıyor mu yayınlamıyor mu şimdi ona göre alacam gerçi eşekherif çevirecekmiş çeviri güzel olur kaçakta izlenir

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Hocam eşekherif yapıyorsa zaten çeviriyi isterse prime veya disney yayınlasın fark etmez hiç seçenek bellidir  

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Sadece 1.bölümü çevireceğim sonrasına bakarız demiş inşallah bütün sezonu çevirir

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

İzle bence bundan sonra izlemediysen GOT izlersin.

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Ana platformlara gelmez se çevirir sanırım veya bu dizi olmamış derse bırakır bilemiyorum, Şuan için geliyor gelmekte olan.

• İlk bölümü izledim şimdi, şu an çok rahat söyleyebilirim ki minimum 9/10 luk bir dizi olur.

• Sızma mevzusunu anlamadım. Yayınlanmadı bildiğim kadarıyla henüz. Gerçi Got bölümleri de sızmıştı geçmişte. Bu sızan tam versiyon mu ki eksiksiz gediksiz? Ben gene de bekleme taraftarıyım.

Dizi için izleyici yorumları iyi görünüyor şimdilik. Beni tatmin edecek gibi. Got 6. sezonu da çok sevmiştim ben insanların geneli sevmese de, o ayarda bile olsa deli eder beni.

• Dizinin sonu belli, saçma sapan bitti. Bunu hangi motivasyonla izleyeceğiz şimdi? Boş iş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk bölümle gayet güzel başladı dizi. Game of Thrones'taki havayı yine yakalamışlar. GoT'un final sezonunu unutturur gibi.

• İlk bölümü ben de beğendim.Got sonrası,açıkcası çakma bir şey çıkar diye tahmin ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı.Targaryen'ler biraz sırıtmış o kadar.Bana çok beyaz gelmediler... 

• Beğendim güzeldi ilk bölüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzlemezsin olur biter dert etme kendine bu kadar

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    Lotr varken izlemeyi düşünmüyorum zaten. İzleyen izlesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.