Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HBO, Game of Thrones'un 8. sezonundan sonra sadece 1 spin-off dizisi çektireceğini açıkladı. Şu an 5 spin-off'un pilot bölümü yazılıyor. HBO bu 5 spin-off senaryosundan en iyisini seçip 8. sezondan sonra onu çektirecek. Diğer 4 proje hayata geçirilmeyecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Burada yorum yapanların çok fazla dizi izlediğini varsayıyorum. Hepimiz dizilerde GEÇİŞ bölümleri görmüşüzdür buraya kadar sıkıntı yok. Ama en azından kendi adıma konuşmam gerekirse, Allah çarpsın ki ben hayatımda ilk defa GEÇİŞ sezonu görüyorum. 1 bilemedin 2 bölümde anlatılacak olayları 8 bölüme yayıp en sonunda hiçbir yere varamamak yani nasıl başardınız lan bunu? 7 ve 8.bölümleri arka arkaya izledim ben, 7.bölüm övülünce beklentim yükseldi ama o da leş gibiydi. Diziyi o kadar rezil bi hale getirdiler ki azıcık alev atan ejderha görünce millet basıyo 9-10 puanı.

Balerion ve binicileri hakkında (güncellendi):

Bilinen en büyük ejdarha olan Balerion, daha bir at boyutunda bile değilken Daenys Targaryen tarafından sahiplenildi. Daenys, Fatih Aegon'un 5. kuşak büyük annesidir. Balerion'un ilk binicisi (Fatih) I. Aegon Targaryen'dir. Dizide güncel zamanda Aemond Targaryen'in bindiği yaşlı Vhagar'a, o dönem I. Aegon'un kız kardeşi ve eşi olan Visenya Targaryen biniyordu ve Balerion ile birlikte pek çok sefere çıktılar. I. Aegon'dan sonra Balerion'un 2. binicisi, I. Aegon'un Visenya'dan olan oğlu (Zalim) I. Maegor Targaryen'dir. Babasının ölümünden sonra tahta çıkan ve babasının Rhaenys'den olan oğlu (Zayıf) I. Aenys Targaryen'in izni ile Balerion'a sahibi olmuştur ve abisi Aenys ile birlikte hüküm sürmüşlerdir. Balerion'un son binicisi ise, 1. sezonda gördüğümüz, rahmetli kral (Barışçıl) I. Viserys Targaryen'dir. Henüz yaşı çok genç bir prens iken, Balerion yaşlılıktan ölmeden önce bağ kurmuş ve kısa bir süreliğine biniciliğini yapmıştır. I. Maegor, dizinin ilk bölümünde gördüğümüz Viserys'in dedesi olan (Bilge) I. Jaehaerys Targenyen'in amcasıdır.

Bir başka bilgilendirme mesajım için tıklayın

Balerion'un devasa kafatasını HoD ve GoT'da sergilenirken görmüştük:

(Fatih) I. Aegon ve kız kardeşleri ve eşleri olan Visenya ve Rhaenys, Balerion ile Westeros'u fethederken:

(Fatih) I. Aegon oğlu (Zalim) I. Maegor, Balerion ile Sept of Remembrance'deki inanç militanlarını katlederken:

1. sezon 1. bölümde, (Zayıf) I. Aenys'in oğlu (Bilge) I. Jaehaerys, tacı torunu I. Viserys'e devrederken. Fatih, bu kralın dedesi idi:

1. sezonda, Laena Velaryon, I. Viserys'e Balerion'a binme deneyimini ve Vhagar'ın olası yerini sorarken:

1. sezonda, yaşlı Vhagar, Laena Velaryon'un isteği ile onu yakarak acısına son verirken:

1. sezonda, Daemon Targaryen'in ziyaret ettiği ejderhanın Vhagar'dan sonra en büyük ejderhalardan biri olan Vermithor olduğu düşünülüyor:

(Fatih) I. Aegon'un atalarını gösteren aile ağacında, Balerion ile bağı olanları kırmızı işaretledim. Fetihten sonraki yeni çağın aile ağacı için tıklayın.

Bonus bilgi / Fatih I. Aegon'u anlatan bir dizi söylentisi var. Çıkarsa Balerion'u bolca göreceğiz:

kayıp rıhtım
    Aegon Targaryen'i Konu Alan Yeni Bir "Game of Thrones" Dizisi Geliyor – Kayıp Rıhtım
    https://kayiprihtim.com/haber/aegon-targaryen-yeni-game-of-thrones-dizisi/
    Yapay Zekanın Yanıtı

House of the Dragon (2022 - ) | HBO

"Game of Thrones" dizisinin popüler prequel'i olan "House of the Dragon", 2022 yılında HBO'da gösterime girmiştir. Targaryen hanedanının yükselişine ve düşüşüne odaklanan dizi, George R.R. Martin'in "Fire & Blood" adlı kitabından uyarlanmıştır.

Dizide, Targaryenler'in iç çatışmaları, hanedanın geleceğini tehdit eden dış tehditler ve Westeros'un geleceğini şekillendiren siyasi entrikalar anlatılmaktadır. Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke ve Paddy Considine gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi, Westeros dünyasına büyüleyici bir geri dönüş sunmaktadır.

"House of the Dragon", eleştirmenlerden övgü almış ve büyük bir izleyici kitlesi toplamıştır. Westeros'un zengin tarihini keşfetmek, Targaryenler'in hikayesini öğrenmek veya sadece heyecan verici bir fantastik dizi izlemek istiyorsanız, "House of the Dragon" mutlaka izlemen gereken bir dizidir.

Eğer "House of the Dragon" dizisini izlemek istiyorsan, HBO Max platformuna abone olabilir veya yasal dijital platformlardan satın alabilirsin. Yasa dışı kaynaklardan içerik indirmek veya torrent kullanmak yasal değildir ve fikri mülkiyet haklarının ihlaline yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En erken 2020'de gelecektir herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belliydi öyle olacağı 5 spin off u nasıl çeksinler sanki süper kahraman dizisi

Bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet bir an şoka girmişti yok artık 5 spinoff ne diye ama böyle daha iyi olmuş.Suyunu çıkarmanın anlamı yok
  • Böylesi daha iyi. Anlatılmayan hikayeleri anlatması daha heyecanlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 27 Temmuz 2017; 4:30:1 >
  • Fatih Aegon'u mu anlatacaklar acaba. GoT'tan kimse oynamayacaksa...
  • İlk insanlar zamanı anlatılsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GRRM'in dedigine göre yapilacak spin off'lar Dunk & Egg hikayesi ve Robert Isyani degil..

https://winteriscoming.net/2017/07/26/hbo-wont-launch-game-of-thrones-spinoff-until-year-after-season-8/

Fatih Aegon olayi olabilir. The World of Ice and Fire kitabinda cok ayrinti olmasa da yer almisti. Aslinda bu kitapta cok ilginc hikayeler var. Umarim bunlarla ilgilidir.
  • Kaliteli karakterler oluşturulursa aramayız bence. Hele ki Dany'i hayatta aramam. GOT'taki en kötü oyuncu olabilir kendisi.
  • kenara köşeye kıvrılayım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bunu söylemek için çok erken ama bana sanki Game of Thrones'un yerini tutmayacak gibi geliyor. Sizi bilmem ama izlerken benim gözlerim Jon'u, Cersei'yi, Dany'yi ya da Arya'yı arayacaktır.

Hiçbiri değilde jon reisi özlerim

• Aslında ben bir Madking izlemek isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Aegon'un 6 krallığı fethetmesi ve Demir Taht'ı oluşturmasından daha iyi ve fantastik bir konu yok.
  • Fear the walking dead bir spin off olarak gayet basarili. Bundan da umutlandim.

• Mesaj otlansın şurda.
  • Bence bu proje çok tutmaz. Hepsini az çok biliyoruz olacak olayların.
  • Robert İsyanı olması lazımdı. Bu tutmaz

• eski targeryanlar olucaktır çok büyük ihtimal

• kanal yetkilisinin dediğine göre sezon başına 50 milyon dolar bütçe ayrılabilirmiş, konu got olunca küçük düşünmemek gerekirmiş.
  • Bütçe kadar bütçeyi iyi kullanmakta önemlidir. HBO bu tür işlerde çok tecrübeli ve kaliteli iş yapacaklarına güveniyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.