< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (85. sayfa)
-
-
Katılıyorum traşlamaya gerek kalmaz 10 bölüm iyidir ki kalan materyale göre bence 2 sezonda anca işlerler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında şuan olacak olan önemli 3-4 olay var sanırım bunlardan biri bu sezonda olması gerekiyormuş ilk olarak öyle planlamışlar ama sonradan çıkarmışlar savaşlardan birini, O yüzden bu sezon çoğunlukla hazırlanma bölümleri ile geçti böyle olmasaydı 3. sezon son sezon olarak gelirdi ve çok daha güzel olurdu bence.
-
3. Sezonun 2. sezona kıyasla daha kötü olduğunu düşünüyorum. Çekimlere başlamadan önce senaryoyu George R.R Martin'e atmışlardır. George R.R Martin senaryoyu beğenmediği için tepki olarak blog yazma ihtiyacı duydu.3 sezonu savaş açısından iyi olsa da senaryo konusundan vasat olacak özellikle yeşillerin karakterlerinin içinden geçtiler. Alicent kendi çocuklarının idamına onay verdi. Bu saatten sonra diziyi nasıl kurtaracaklar merak ediyorum.
-
Dizinin kitabının sonlarına geldim, yani 2.sezon sonundan itibaren o kadar çok savaş ve olay olmuş ki şaşırdım baya. Neredeyse Game of Thrones'taki son 2 sezonu saymazsak ona kıyasla çok daha fazla savaş olmuş gibi geldi. En azından ilk ve büyük savaşı finale saklayabilirlerdi. Öyle olsa çok daha güzel olurdu ve çok çarpıcı bir şekilde biterdi. Bu kadar tepki gelmezdi en azından.
Bazı yerleri dizide gereksiz uzatmışlar. Daemon ve Harrenhal olayı dizide 5-6 bölüm olarak geçerken kitapta sadece 5 cümle. Diğer olaylara ağırlık vermişler kitapta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. sezon çekimlerine 2025'in ilk çeyreğinde başlanacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Savaş görmek istiyorum katliam görmek istiyorum, sıkılmak istemiyoruuuuuum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X