Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

From nedir hocam?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Lost vari bir gizem bilim kurgu dizisi hocam. Ben izledim güzel sonunu nereye bağlayacaklar merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt

Hatırladım, ben de birinci sezonuna başlayacakmışım ama henüz izlemedim.

Tavsiye ederim. Losta bayılmıştım buda onun tarzında güzel bir dizi Şuan için.

https://forum.donanimhaber.com/from-2022-epix--152130112-5#159194462

• 3.Sezondan bir adet savaş bölümü hariç bir beklentisi olan varsa Martin 3.sezon için yazarlarının toplantısına katılmayı düşünmediğini açıklamış.

House of the Dragon (2022 - ) | HBO

Ayrıca daha büyük bir haber olarak şunu hatırlamak lazım şahsen ben bunu daha önce nasıl görmedim bilmiyorum ama Martin zaten 2.sezon başımıza gelecekleri geçtiğimiz mayıs ayında yayınladığı blog yazısında haber vermiş. Uzun yazının özeti bir eser ne kadar iyi olursa olsun mutlaka birileri çıkıp onun uyarlamasında "daha iyisini yapacağını düşünüyor" demiş. Nadiren çok iyi bir uyarlama çıkıyor diye de Shogun'u örnek verip ne kadar çok beğendiğinden bahsetmiş. Hafızam beni yanıltmıyorsa 1.Sezon için Martin bizzat kendisi tanıtımlara çıkıyor, youtube/podcast kanallarına konuk oluyor ve dizinin ekibini övüyordu Miguel Sapochnik'in ayrılması ile birlikte 2.sezon çalışmaları başlarken artık ne yaşandıysa Martin bile diziden elini çekmiş.

House of the Dragon (2022 - ) | HBOgeorgerrmartin.com
    The Adaptation Tango | Not a Blog
    https://georgerrmartin.com/notablog/2024/05/24/the-adaptation-tango/

• üzdü

House of the Dragon (2022 - ) | HBOx (formerly twitter)
    House of the Dragon Türkiye (@HODTurkey) on X
    https://x.com/HODTurkey/status/1822980824691626397/photo/1
  • House of the Dragon'un 1. sezon finali IMDB'de 9.3 puan alırken, 2. sezon finali sadece 6.3 puan aldı.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

haklı puanlama

• GoT'da hemen herkes 5. sezondan sonra düşüş olduğunu kabul eder ve sevmez çoğu kişi lakin 6. sezon finalini görünce insan hayret ediyor, Final böyle olur arkadaş karma karışık ordular gösterip bitirdiler, Birde şu etkileyiciliğe bakın.

House of the Dragon (2022 - ) | HBOSebastian HighSyoutube
    July 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=UlWALyXkTDY
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Bütüne bakalım bi gotun finalide facia idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

O konu ayrı hocam resmen harcadılar diziyi.

Gerçekten sallamasyon bir sezondu teyzenin aksiyon yaptığı sahne hariç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunk ve Egg 2025 de geleceği kesinleşti (Ocak)

Sezon finalinde bunun olmasını gerektiğini söylemiştim, umduğumda oldu.

Epey bi idare eder bu dizi, hikayesi güzel House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

• Kalan hikayeyi savaşları nasıl yapacaklar acaba. Bu hikaye örgüsünde o kadar savaş varken anlatılacak nasıl böyle bir sönük sezon çıkardılar hala şaşkınım umarım gelecek sezonlarda istediğimizi verirler.

Son sezon olur umarım tüm olayları bir sezonda çok güzel anlatabilirler bence ilk sezondaki gibi zaman atlamaları ile, Bütçeyi arttırıp doğru düzgün bir sezon olursa efsane olabilir, Bu sezonda hazırlık sezonu olarak kalmış olur böyle olursa.

8 bölüm olursa nasıl sığacak bilemedim ben hocam. Bütçe de dediğiniz gibi sorun belkide bazı savaşların sadece sonunu görürüz bilemiyorum. Ama bir sezonda zor olur hocam o kadar olay var.

8 az oluyor. 10 bölüm yapmalılar. Bitecek diye stres oluyoruz. 10 olsa rahat rahat izleriz House of the Dragon (2022 - ) | HBO Hem o zaman atlamaları akışı bozup, seyir zevkini baltalıyor bence.

2 sezonu daha var hocam, 16 bölüm planlanıyor. HBO bu rezilliğe rest çekerse elbette 1 sezonda bitirebilirler, ama adamlar bunu planlamıyor.

• Normalde spoilerdan hiç hoşlanmam. Got izlerken hiç kitaplardaki hikayeye bakmadım. Ama hbo nun her sene yayınlama stratejisi 2 seneye çıkınca bir de bu sezon berbat olunca başlarım deyip hikayeye baktım. Boşboş şeyler izleyip 4 yıl bekleyemem

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.