Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ryan Condal'la ikisi şutlanmadığı sürece 3. sezondan da hayır gelmez. Bu işin altından kalkacak zeka ve yeteneğe sahip olmadıklarını açıkça gösteriyorlar.

• Dizinin gideceği yolu az çok anladığım için kitap siparişini geçtim en iyisi okuyayım öğreneyim diziyi de ejderha sahneleri için izlerim artık.

• Bu sezonu özellikle leş attığı için tekrardan got izlemeye başlamıştım. Bakın bu attığım sekans 3. sezon 4. bölümden. Yani final sezonu ya da final bölümü değil. Normal bir bölümden. Ama ne kadar etkileyici, ne kadar şaşırtıcı bir sahne. Got'un son sezonunda sıçış var kabul ama yine de oraya gelene kadar her yönüyle harika bir diziydi.

Sadece şu sekans > hod 2. sezon tüm bölümler

House of the Dragon (2022 - ) | HBOBlazor26 (Blake Ezor)youtube
    HBO's Game of Throne Season 3 Episode 4 Epic Scene of Daenerys Targaryen Rise to Power (Part 1) New Epic Season 6 Video https://www.youtube.com/watch?v=WJjILL1qwXM&feature=youtu.be (Part 2) https://www.youtube.com/watch?v=iPjfQ9yOpDM (Part 3) https://www.youtube.com/watch?v=LbbIHh4Ul_Q
    https://www.youtube.com/watch?v=V4PPWYCqPKo
  • Sezon finalini izledim. Kötü bölüm diyemem ama yazar ekibinin kadın karakterleri öne çıkarma çabaları çok göze batıyor. Sezon finalinde savaş olur diye düşünüyordum ama olmadı. Ayrıca dizinin ilk sezonunda yönetmenlik yapan Sapochnik'in ayrılması da ikinci sezonu kötü yönde etkilemiş. Maalesef bu sezonla dizinin izleyici sayısı da düşebilir. Umarım önümüzdeki sezon izleyicilerin beklentilerini karşılar.

• Bizim gördüğümüzü diziyi yapan şirket görmüyormu acaba yüzüklerin efendisinide bu sjw mi ne o tayfa becerdi bu dizininde gidişatı o yönde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula lohar erkekmiymiş izlerken bunu ne kişnetirim diyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Kendinizi bir kez olsun o gruptan birinin yerine koyun. Bu yorumları okurken o insanların çocukça, lakap takılarak alay konusu haline getirilip kendilerini ötekileştirilmiş, aşağılanmış hissettirebileceğini düşünmeye çalışın. Irkçı olduğunuzu zannetmiyorum bunun tanımı ırkçılık değil, homofobiklik.
    Elinde olmadan bunun içine doğmuş, seçemediği bir kimlik içinde hayatını yaşamaya çalışan, sırf sizden farklı yönelimde oldukları için insanları dalga malzemesi haline getirmekten Lütfen kaçının. Hepimizin beğenmediği, hoşuna gitmediği hatta karşı çıktığı şeyler olabilir. Ama beğenmediğiniz, saygı duymadığınız bir duruma karşı tepki göstermenin yüzlerce yolu var fakat siz en yıkıcı olan yolu seçmişsiniz. Eleştirilerimizi lakap takmadan, ötekileştirmeden ve kalp kırmadan da yapabileceğimize inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SallamaDayı -- 8 Ağustos 2024; 17:41:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SallamaDayı S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Kalp kırmak değil derdim bu tarz insanlardan kazanabileceklerimiz varsa ne gerekirse yaparım. Gözümüze gözümüze sokulan bu yapılanmayı kabullenemiyorum dizilerde, filmlerde , oyunlarda hayatın her yerinde normalleştirmeye çalışanları kabullenemiyorum. Homofobiğim evet ama inanın onların düzelmesini belkide çoğundan daha fazla istiyorum. Dalga geçmek eğlenmek değil amacım sadece belli bir yerden sonra dayanamıyorum ve saydırmak istiyorum bu düzeni kurmaya çalışanlara. Dikkat etmeye çalışırım uyardığınız ve yapıcı olduğunuz için teşekkürler.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    kişnetmeye giderken kişnetildik

• Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    mesajını niye sildin hocam, homofobiklik yanlış bişey değil ki, gay lezbiyen i.ne trans olmak yanlış. bunlara saygı duymaya gerek yok. ha doğuştan eşcinseldir, onun elinde olan birşey değil.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Silmemiştim hocam anlamadım Şuan yok neden anlamadım.

• Angry Toad kullanıcısına yanıt
    Bizide bilgilendirirsin hocam bu ne böyle dediğimiz yerde , kitaptada var arkadaşlar gibi 😁

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    House of the Dragon (2022 - ) | HBO

• Ula arkadaş tıp ne kadar gelişmiş kim erkek kim kadın anlayamıyoruz da eskiden translar prenses ela gibi olurdu uzaktan anlaşılırdı şimdi manken gibiler kabuğunu soymayınca anlaşılmıyor. Yanlış kurşuna gidecez valla.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Harbiden bir de güzel gözüküyordu. Yüz olarak bana çekici gelmişti House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

• Sezon finali yapınca boşluğa düştüm. Ne güzel pazartesileri yeni bölüm çıkıyordu. 3. sezon başlasa yarın hemen izlerim. Millet değerini bilmiyor House of the Dragon (2022 - ) | HBO Sırf Daemon'un başına gelen lanetli mekanlar bile kurtarıyordu. Sayko sayko hayaller görüyordu :) Arya Stark'lı (Yüzsüz Adam)'lı kısımlara benziyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Ağustos 2024; 15:32:12 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

yakında from gelecek,onu izlersin

• Sezon kötüydü. Ama bu türde dizi olmadığı için tek çaremiz. Umarım yeni sezonda toparlarlar. Fakat hoşuma gitmeyen nokta 2 sene sonra yeni sezonun gelecek olması. Çok uzun sürek.

• House of the Dragon (2022 - ) | HBO

HBO adaptation*

• Diziye zaten zenci targeryan muhabbeti yüzünden eksi puan vererek başlamıştım. Ama ilk sezon az çok izletiyordu. Şimdi de dizinin içine kadın hakları, transgender çöpleri girdiği için iyice batmış. Kitabın 10 sayfalık kısmını tüm sezona yaymışlar. Millet de zaten iki ejderha görünce 9-10 puanı basmış. Tek izleseydim bırakırdım yarıda. Telefona bakarak izledim. Cercei'nin osuruğu olamaz dizideki kadın karakterler. Erkolar kapatılsın diyen tipler yazmış. 3/10

Dizinin başına asyalı lezboş getirmişler. Böyle olması zaten normal. Bir de 2026 diyorlar sonraki sezon için. Sen kimsin ki seni 2026'ya kadar bekleyek ? Çöp dizi. Gidin 250 lira verin kitabını okuyun.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.