Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle rezil bir sezon nasıl olabildi, G.R.R Martinin yokluğu o kadar belli ki, yazarların akılları neresine kaçmış bilmiyorum. Olan bir hikayeyi neden ben daha güzel yapacam diye değiştirirsin be gerizekalılar. Diğer sezonlar için eğer G.R.R gelmezse tarihin çöplüğüne bir dizi daha atıyoruz çok yazık oluyor. 1. Sezon ne kadar iyiydi.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

İşte tüm sıkıntı burada başlıyor, Hikaye çok uzun değil aslında herşey çok çabuk olup bitiyor o dönemki ilk sezonda o zaman atlamaları çok iyiydi o yüzden beklentim çoktu bu sezondan çok fazla şey görüp asıl mevzulara dalacağız diye ama hiçbiri olmadı neredeyse. İki sezona yayacaklar şimdi yine herşeyi.

• Alt yazı yok mu şimdi? türkçelatyazı'dan kaldırılmış.

• opensubtitles > maksut63 adlı kullanıcının çeviri orjinal çeviri iyi seyirler.

• Game od trhones son sezonuyla yarışır bölümü izlerken çoğu yerinde sıkılıyorum seneryo boş muhabbetle dönüyor kötümü değil ama beklenen bu değil. Sonraki sezon eski kalite gelmesi dileğiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar boş bir bölümdü ki sanki sezon finali değilmiş izlenimi verdi. Filler bölümlerle doldurulmuş balon bir sezon olmuş, 2 sene beklediğimize değmedi kesinlikle. HBO yazarlarının da zaten ne yapmaya çalıştıkları belli değil, ellerinde hazır kaynak dururken yine kendi bildiklerini okumuşlar. Söylenmesi gereken çok şey var da neyse. Kısacası hayal kırıklığı oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 5 Ağustos 2024; 19:8:35 >
  • Arkadaş, tüm sezon sıfır aksiyonla, gereksiz uzatılmış bölümlerle geçer mi? Kitabın yarısını okumuştum, dizisi çıkınca okumayı bırakıp izlerim demiştim, şimdi tekrar okumaya devam edeceğim. Tüm savaşları,aksiyonu 3.sezona mı bıraktınız cidden?

Hatta 3.sezonda da göstermelik 3 dakika savaş koyarlar, tekrar barış olur, yine gereksiz uzatmalı bölümler yaparlar, tüm savaş 4.sezona kalır tam 4 sene sonraya yani. Böyle yaparlarsa hiç şaşırmam. Yıllardır kullandığım nickimden utandım..

Rezalet yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 5 Ağustos 2024; 19:40:56 >
  • böyle sezona da bu final olurdu zaten.4. ve 7. bölüm sonları hariç bomboş geçti.

En azından sezon finalinde aemond babayı aldı.finalde en çok bunu sevdim

• Beklenmedik bi sezon finali olmuş. Dizinin bütçesini sağlam kısmışlar sanırım. 1 saat 6 dakiklik final ama hiçbir şey yok sadece muhabbet var.

Minimum 2 sene bekleriz artık yeni sezonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 5 Ağustos 2024; 20:4:41 >
  • sızdı diye kesmişler haftaya final bölümü çıkar bence

• Leş gibi sezonun leş gibi finali. 2026da gelecek diğer diziyi de yapmayın, bırakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveeet arkadaşlar bu sezondan neler öğrendik.

• Bu ne biçim sezondu böyle bari malum sahnede daenerysin memitolarını görseydik hafızalarımız tazelenseydi.

• İnşallah iptal olur da daha fazla hakarete maruz kalmayız. Aklıma geldi yine sinirlendim durduk yere.

• aga 3. sezonu bu yıl kasım aralık ayında yayınlamayacaksan böyle sezon finali çekip bitiremezsiniz ya.

ne de olsa izleyecekler kafası sanırım başka açıklaması olamaz.

• İğrenç bir finaldi bomboş finaldi gotta her sezon finali öncesi bir başrol entrikayla ölürdü özledik o günleri epikliği. Geçiş bölümü gördüm ama ilk defa geçiş sezonu gördüm koskoca bomboş bir sezon. 3. Sezona 2 sene bekletirlerse vay hallerine

• Çok fazla dizi izledim, çok fazla sezon finali de izledim, ama bu kadar kötü sezon finali yapan dizi ömrü hayatımda görmedim, imdb üzerinden direkt olarak 1 puanı bastım, 1.sezon ve 2.sezon arasında dağlar kadar fark var, bir dizi ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. 3.sezonu büyük ihtimal izlemem gibi duruyor, benim gibi çok fazla insanda böyle bir karar alacaktır gidişat bu yönde devam ettiği sürece.

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

Aslında en mantıklı yorum bu. Böyle bir sezon verildiyse kısa bi arayla tekrar yeni sezonu verirsin. 2 senelik araları aklım almıyor. 2025 kışında çekimler başlayacak, 2026da sunulması bekleniyor 3. sezon

Kamera arkası çekimlerini izledim, A'dan Z'ye bütün setler hazır, kışyarı, duvar setlerini, CGI'ları bile Game of Thrones ekibinden almışlar.

Utanmadan yapımcılar ballandıra ballandıra blood and cheese bölümünün mükemmeliğini anlatmışlar, lağımı yapması çok zor vs demişler komedi.

Tales Dunk and Egg dizisini bugün vermeleri gerekiyodu bu diziden itibaren ki insanlar arayı açmasın.Onunda çekimlerine herhalde 2028da başlarlar.

• En sevdiğim seriyi çöp etmişler, 3. bölümden sonra bırakmıştım görünüşe göre devam etmemin de bir mantığı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.