< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (79. sayfa)
-
-
dayanamayacam izleyecem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten gelmiş son bölüm kaliteli bir şekilde izleyin derim bende, Bakarsınız çok güzel bir bölüm daha olur pişman olursunuz
-
En son İlk sezondaki kralımız biniyor lakin bir kereliğine oluyor buda, Daha önceden aldığı bazı yaralardan dolayı gitgide güçten düşüyor Balerion ve sonu bu yüzden geliyor.
-
2x7 galiba sezonun en güzel bölümüydü.
diziyi zaten kaçak yollarla izliyorum ama niyeyse sızdırılan hiçbir bölümü izlemek istemiyorum. dürüst gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitaplara başlayasım geldi
Sızdırılan bölümde bi daemon vision sahnesi var çok fena, daha fazla hype sönmesin diye kapattım
biraz daha sıkın dişinizi kesinlikle izlemeye değmez şuanda, p.tesi 4k izlenir özellikle bu bölüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Ağustos 2024; 7:1:50 > -
Sonunda bir ilerleme olmuş. Bu sezon sadece 2 bölümde böyle hissetmiştim ki bu bölüm onlardan biri oldu. Genel olarak keyifliydi ama mükemmel olacak kadar değildi bence. Son bölümde herhalde artık insanların istediği şeyi görürüz diye düşünüyorum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Silverwing mükemmel gözüküyor. Gözükenler arasında favori ejderham olacak gibi. Dreamfyre'ı da görebilsek ne güzel olurdu. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.En son ejderhayı alıp kaçan eleman Aemond ' a mı dönüyor , tam anlayamadım? Bir de son sahnede Vhagar 'ın gittiği yer bizim kraliçenin olduğu yer degil mi? Aemond onu görüp ejderhayı geri kaçırıyor? Biraz uykulu izledim kafa tam çalışmadı -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.aemond'u çekmeye gidiyor,şimdilik dönmedi ama belki ileride saf değiştirir,kaypak bir tip gibi -
çünkü 140p. 4k çözünürlük olsaydı çatır çutur
Güzel bölümdü. Final bölümü de iyi olur ama sonra 2 sene beklemek üzücü olacak.
-
Bu sezon hayal kırıklığı oldu benim için, birkaç bölümün 15-20 dklık belli kısımları hariç ilk sezon gibi beni sarmadı. Gottan sonra belki de son birkaç sezonunun kötülüğünden olacak bu dizi beni fazlasıyla heyecanlandırıp ilk sezonu öyle izlemiştim. Belki de onun etkisi de vardır. Yine de umarım daha iyi olur diyelim
Konu baştan aşşağı spoiler kaynıyor mesaj bile okuyamıyoruz. Ne hale geldi dizi forumu eskiden olaa spoiler vereni 2 dk tutmazlardı konuda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
spoiler nerde hocam, herkes gizlemiş spoiler içinde.
Eveet bu sezonda bitti.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Genel itibariyle berbat bi sezon oldu, bütçe yetmediği her anlamda belli. 2 sene bekle dur şimdi. En azından Corlyslerin açık denizde savaşını gösterirler diye düşünüyordum onu bile gelecek sezona attılar. Sheepstealerin tasarımını sevdim ben yabanım diye haykırıyor adeta, ama toplasan 3 saniye görebildik tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 5 Ağustos 2024; 8:4:10 > -
3. sezon onayı gelmiş.
Kesindi zaten hocam hikayenin anlatılmayan çok fazla yeri kaldı, Keşke iki sezona sığdırsalardı tüm olayları efsane bir dizi olurdu o zaman, Umarım 3 sezon son olur.
-
arkadaşlar altyazı bu satte yükelyen site var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X