Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 5 gün daha bekleyip güzelce izlerim blu tvden heç gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayanamayacam izleyecem.

• Zaten gelmiş son bölüm kaliteli bir şekilde izleyin derim bende, Bakarsınız çok güzel bir bölüm daha olur pişman olursunuzHouse of the Dragon (2022 - ) | HBO 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

En son İlk sezondaki kralımız biniyor lakin bir kereliğine oluyor buda, Daha önceden aldığı bazı yaralardan dolayı gitgide güçten düşüyor Balerion ve sonu bu yüzden geliyor.

• 2x7 galiba sezonun en güzel bölümüydü.

diziyi zaten kaçak yollarla izliyorum ama niyeyse sızdırılan hiçbir bölümü izlemek istemiyorum. dürüst gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

Kitaplara başlayasım geldi

• Sızdırılan bölümde bi daemon vision sahnesi var çok fena, daha fazla hype sönmesin diye kapattım

biraz daha sıkın dişinizi kesinlikle izlemeye değmez şuanda, p.tesi 4k izlenir özellikle bu bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Ağustos 2024; 7:1:50 >
  • Sonunda bir ilerleme olmuş. Bu sezon sadece 2 bölümde böyle hissetmiştim ki bu bölüm onlardan biri oldu. Genel olarak keyifliydi ama mükemmel olacak kadar değildi bence. Son bölümde herhalde artık insanların istediği şeyi görürüz diye düşünüyorum.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Silverwing mükemmel gözüküyor. Gözükenler arasında favori ejderham olacak gibi. Dreamfyre'ı da görebilsek ne güzel olurdu.
  • Spoiler,

En son ejderhayı alıp kaçan eleman Aemond ' a mı dönüyor , tam anlayamadım?
    Bir de son sahnede Vhagar 'ın gittiği yer bizim kraliçenin olduğu yer degil mi? Aemond onu görüp ejderhayı geri kaçırıyor? Biraz uykulu izledim kafa tam çalışmadı House of the Dragon (2022 - ) | HBO House of the Dragon (2022 - ) | HBO 
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Spoiler,

aemond'u çekmeye gidiyor,şimdilik dönmedi ama belki ileride saf değiştirir,kaypak bir tip gibi
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

hayır, kışkırtıp tuzağa çekmeye çalıştı. gittiği yer de sanırsan Driftmark.

House of the Dragon (2022 - ) | HBO

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    çünkü 140p. 4k çözünürlük olsaydı çatır çutur

• Güzel bölümdü. Final bölümü de iyi olur ama sonra 2 sene beklemek üzücü olacak.

• Bu sezon hayal kırıklığı oldu benim için, birkaç bölümün 15-20 dklık belli kısımları hariç ilk sezon gibi beni sarmadı. Gottan sonra belki de son birkaç sezonunun kötülüğünden olacak bu dizi beni fazlasıyla heyecanlandırıp ilk sezonu öyle izlemiştim. Belki de onun etkisi de vardır. Yine de umarım daha iyi olur diyelim

• Konu baştan aşşağı spoiler kaynıyor mesaj bile okuyamıyoruz. Ne hale geldi dizi forumu eskiden olaa spoiler vereni 2 dk tutmazlardı konuda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt
    spoiler nerde hocam, herkes gizlemiş spoiler içinde.

• Eveet bu sezonda bitti.

Spoiler,

Genel itibariyle berbat bi sezon oldu, bütçe yetmediği her anlamda belli. 2 sene bekle dur şimdi. En azından Corlyslerin açık denizde savaşını gösterirler diye düşünüyordum onu bile gelecek sezona attılar. Sheepstealerin tasarımını sevdim ben yabanım diye haykırıyor adeta, ama toplasan 3 saniye görebildik tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 5 Ağustos 2024; 8:4:10 >
  • 3. sezon onayı gelmiş.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Kesindi zaten hocam hikayenin anlatılmayan çok fazla yeri kaldı, Keşke iki sezona sığdırsalardı tüm olayları efsane bir dizi olurdu o zaman, Umarım 3 sezon son olur.

• arkadaşlar altyazı bu satte yükelyen site var mı?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.